Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada güvenilir bir kuaför

Kızlar bayağı kuaför önermişsiniz ama ben çok kararsız kaldım :KK43:
Birde şaç konusunda inanılmaz takıntılıyım
1 senedir turuncu olmayan bir saç rengi istiyorum ama kimse yapamıyor :KK43:
Ya çok koyu yapıyorlar yada turuncu!
Bende bu cumartesi kızılay sakaryadaki tutku kuaförde boyatmayı düşünüyorum
İnşallah güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızılay selanik caddesinde crazy hair var sahibi serkan ben saçlarımı 4 yıldır ona boyatırım ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim kesim boya fön her türlü işlemde serkan tektir fiyatlarıda uygun kararsızsan oyara git bence....

mrb kızlar bende ankaraya yeni geldim röfle için kuoför arıyorum bahçelide stüdyo v kuoför duyan varmı? nasıl bı yer lutfenn yardım edin...

fiyatları fena değil ,uygun geldi bana ,boyayı kısa saçlara 35 e yapıyorlar, röfleyle beraber 100 verdim ben ,rahatlıkla gidebilirsin ,ben budur işte dedim ,tam rengimi buldum..

canım yaa belkide 120 tl ydi tam hatılaıyorum ama boyattım röfle yaptırdım birazda uclarını aldı fön le bereber .100-120 arasıydı tam hatılayamadım..

bende ankarada kuaför arıyorum. kesim konusunda çok dertliyim aslında. yıldız - ayrancı civarında tavisye edebilecek olan var mı acaba?

Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır saçımla uğraşıyorum. Radikal bir değişiklik yapacaktım. Sonunda aradığım saç rengini yaptırdım. Yalnız 3. kez denememde elde ettim. Önce bir kuaföre gittim. Aslında istediğim saç olmamakla beraber çok güzel ve kaliteli boyadılar. Krepe Röfle yaptırdım. Diplerim kumral, uçlarım sarıydı. Ancak diplerdeki renkle, uçlar birbirine yakın oldu. Aradaki kumral dediğim renk hafif bakıra dönüştü. Sevmedim.

2 hafta sonra Palette Bal rengi boya aldım. Biraz koyulaşsın doğal dursun diye düşündüm. Alt zemin saçım açık olmasına rağmen baya koyu bir renk ortaya çıktı. Yıkadıkça aktı ve çok doğal oldu. Palette balı, tavsiye ediyorum. Neyse buda içime sinmedi. illa sarı olacak. Netten epeyce araştırdım ve Taylor Swistti sanırım, onun saçını istediğime karar verdim. Dipler koyu uçlara doğru oldukça açık ama doğal bir röfle yapılmıştı. Resmini eklemeye çalışırım..Buradan kuaför önerilerinize baktım. Hepsini de aradım.

Nine West'in üstü Murat Çalışkan

Magıc Touch

Fors

Red White vs vs.. saçım açık renk olmasına karşın, hiçbir açma işlemi gerekmeksizin yapacakları saçıma Fahiş rakamlar verdiler. Bende şaşırdım ancak gözden çıkardım. En az 120 tl. düşünün ki hiç açılmayacak saçım. Diplerim boyalı zaten, dip boyada yapılmayacak. Maaşımı alıp yaptırmaya karar verdim.

Bu arada kardeşim epey süre önce Y.Ayrancı'da - Hoşdere'de REİS KUAFÖR'de kısa bir süre çalışmıştı. "Abla neden Mehmet abiye sormuyorsun" deyince benimde aklıma yattı. Yine dedim 150-200 fiyat verirler. Ancak öyle olmadı. İnanının saçıma nasıl bir işleö yaptıysa 1 tel dökülmedi. Harika bir krepe röfle yapıldı. Bakım yapıldı ve memnun kaldım. Kesinlikle herkese öneriyorum. Resim götürün yada istediğiniz saçı anlatın. Aynısı olacaktır. İstediğim saçın çok çok çok açık olacağını söyledi az daha koyu yapalım; öyle karar ver dedi. Gerçekten saçlarım ışıl ışıl bir sarı oldu. .

Y.Ayrancı- Reis kuaför; Mehmet abi..

Ayrıca saçınız kendi rengi değil ve boya üstüne röfle, krepe röfle yada balyaj olacaksa; dip renginizi kendiniz boyayın derim. Özellikle koyu tonlarda dip rengi isteyenler evde kendi beğendiği bir zemin rengi oluşturup, bunun üstüne Röfle yada balyaj ne istiyorsa yaptırırsa daha uyguna geliyor. Loreal bir kutu boya alsanız 11 lira eder..kuaför bu boyayı 60-80 arası yapıyor..üstüne birde Röfle maliyeti olunca alın size 200-250 lira diyorlar.

Herkese saç konusunda kolaylıklar dilerim..

Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır saçımla uğraşıyorum. Radikal bir değişiklik yapacaktım. Sonunda aradığım saç rengini yaptırdım. Yalnız 3. kez denememde elde ettim. Önce bir kuaföre gittim. Aslında istediğim saç olmamakla beraber çok güzel ve kaliteli boyadılar. Krepe Röfle yaptırdım. Diplerim kumral, uçlarım sarıydı. Ancak diplerdeki renkle, uçlar birbirine yakın oldu. Aradaki kumral dediğim renk hafif bakıra dönüştü. Sevmedim.

2 hafta sonra Palette Bal rengi boya aldım. Biraz koyulaşsın doğal dursun diye düşündüm. Alt zemin saçım açık olmasına rağmen baya koyu bir renk ortaya çıktı. Yıkadıkça aktı ve çok doğal oldu. Palette balı, tavsiye ediyorum. Neyse buda içime sinmedi. illa sarı olacak. Netten epeyce araştırdım ve Taylor Swistti sanırım, onun saçını istediğime karar verdim. Dipler koyu uçlara doğru oldukça açık ama doğal bir röfle yapılmıştı. Resmini eklemeye çalışırım..Buradan kuaför önerilerinize baktım. Hepsini de aradım.

Nine West'in üstü Murat Çalışkan

Magıc Touch

Fors

Red White vs vs.. saçım açık renk olmasına karşın, hiçbir açma işlemi gerekmeksizin yapacakları saçıma Fahiş rakamlar verdiler. Bende şaşırdım ancak gözden çıkardım. En az 120 tl. düşünün ki hiç açılmayacak saçım. Diplerim boyalı zaten, dip boyada yapılmayacak. Maaşımı alıp yaptırmaya karar verdim.

Bu arada kardeşim epey süre önce Y.Ayrancı'da - Hoşdere'de REİS KUAFÖR'de kısa bir süre çalışmıştı. "Abla neden Mehmet abiye sormuyorsun" deyince benimde aklıma yattı. Yine dedim 150-200 fiyat verirler. Ancak öyle olmadı. İnanının saçıma nasıl bir işleö yaptıysa 1 tel dökülmedi. Harika bir krepe röfle yapıldı. Bakım yapıldı ve memnun kaldım. Kesinlikle herkese öneriyorum. Resim götürün yada istediğiniz saçı anlatın. Aynısı olacaktır. İstediğim saçın çok çok çok açık olacağını söyledi az daha koyu yapalım; öyle karar ver dedi. Gerçekten saçlarım ışıl ışıl bir sarı oldu. .

Y.Ayrancı- Reis kuaför; Mehmet abi..

merhaba bu reis kuaför tam olarak nerde oluyo acaba? bi tarif edebilir misiniz

ben ankarada kızılay meşrutiyetin orda bi kuaföre gidiyorum ve sacımı bakır yaptırmak için birsürü para döktüm ama en sonunda cnm kuaförüm serkan rek seferde istediğim rengi elde etti..rengini palette tarcın bakır baslığında foto koydum görebilirsinnn ben kesinlikle tavsiye ediyorum hemde cok uygun yapıyor

ya benım kardeısmın dugunu var saclarımı tarcın bakır ıstıyorum burdakı kuaforler 200 fıyat evrıyorlar yok efendım saclaırmın kusturulmaıs gerekmıs sacımda kısa bıde uzun olsa 500 ısterler ne kadar uygun bu kuafor yanı sneın sacını kaca yaptı

bende ankarada kuaför arıyorum. kesim konusunda çok dertliyim aslında. yıldız - ayrancı civarında tavisye edebilecek olan var mı acaba?
benım kuaforum ovecler 4 caddeye tasındı kızılayda sınır oldum adam oyle keısyorkı aklınız sasar ızmır ve ıstanbulda fon cektırıken ıkı kuaforde saclaırnızın kesımı cok gzuel dedı bana kesımde bır tek ona guvenıyorum dogum yaptım sırf o kessın dıye 2 sat yol surdu sımdı boyatmam laızm ama mahfoldum 200 fılan ıstıyorlar yasadıgım yerdekıler bıde saclaırm boynumda arkerıyey gıdıcemde tırsıyorum oradkıler nasıl acaba dıye

benım kuaforum ovecler 4 caddeye tasındı kızılayda sınır oldum adam oyle keısyorkı aklınız sasar ızmır ve ıstanbulda fon cektırıken ıkı kuaforde saclaırnızın kesımı cok gzuel dedı bana kesımde bır tek ona guvenıyorum dogum yaptım sırf o kessın dıye 2 sat yol surdu sımdı boyatmam laızm ama mahfoldum 200 fılan ıstıyorlar yasadıgım yerdekıler bıde saclaırm boynumda arkerıyey gıdıcemde tırsıyorum oradkıler nasıl acaba dıye

şuan öveçler de mi kuaför? adını söyleyebilirseniz çok sevinirim :)
askeriye yazmak istediniz sanırım :) duyduğum kadarıyla pek güzel değiller oradakiler. ama yinede merakınızı gidermek için bi fön çektirmeye gidip ortamın nasıl olduğuna bakabilirsiniz. fiyat olarak çok daha uygun oluyorlar.

tesadüfen bulduğum çankayada tigi akademi kuaförü çok beğeniyorum.global keratinle saçımı burada düzleştirdim.fiyatları uygun ayrıca salonlarında çok doğal bir ortam var.kasmıyorlar.memurum ve bütçemi yormuyor.

merhaba bu kuaför tam olarak nerede acaba? bende çankaya da bi kuaför arıyorum

arkadaşlar ankarada moss ankamall tavsiyem ayriyeten kızılay and çarşısı uğur süper

şuan öveçler de mi kuaför? adını söyleyebilirseniz çok sevinirim :)
askeriye yazmak istediniz sanırım :) duyduğum kadarıyla pek güzel değiller oradakiler. ama yinede merakınızı gidermek için bi fön çektirmeye gidip ortamın nasıl olduğuna bakabilirsiniz. fiyat olarak çok daha uygun oluyorlar.
benim eleman orayi kaptmis bir gititm gecen hafta kapi duvar aradim yine kizilay vishuya gecmis cekirge gibi deli ediyor adami gitmeden once armaak lzim askeriye sacinin icine edebilir diyorusn yani neyse ben istanulda boyatayim bari

arkadaşlar sonunda ankarada aradığım gibi bi kuaför buldum!!!
hemde okadar yakınımdaymış.:) ben sadece 8 aydır ankarada yaşıyorum ve en son 4 ay önce araştırarak gittiğim bi kuaförde saçımı mahvetmiştim.toparlanmasını bekledim mecburen.
Dün röfle yaptırdım.ve çok memnun kaldım.sarının tonu olsun aralardaki renk olsun çok güzel tuttu.
Ben eryamanda oturuyorum ve bence güzel bir saç için ne kadar uzaklıkta olursa olsun gidip yaptırmaya değer.şanslıyımki bu kuaförde eryamanda :)
isteyenler için kuaförümün adresini ve saçımın önceki sonraki hallerini gösteren resmi paylaşabilirim.

arkadaşlar sonunda ankarada aradığım gibi bi kuaför buldum!!!
hemde okadar yakınımdaymış.:) ben sadece 8 aydır ankarada yaşıyorum ve en son 4 ay önce araştırarak gittiğim bi kuaförde saçımı mahvetmiştim.toparlanmasını bekledim mecburen.
Dün röfle yaptırdım.ve çok memnun kaldım.sarının tonu olsun aralardaki renk olsun çok güzel tuttu.
Ben eryamanda oturuyorum ve bence güzel bir saç için ne kadar uzaklıkta olursa olsun gidip yaptırmaya değer.şanslıyımki bu kuaförde eryamanda :)
isteyenler için kuaförümün adresini ve saçımın önceki sonraki hallerini gösteren resmi paylaşabilirim.

yaa bnde eryamnda oturuyorum nasıl oldu saç rengin görebilirmiyim:KK16:

ben çok memnunum önceki ve sonraki halini ekliyorum.
lena kuaför adres 3.etap 17337 ada b3-2 no2
sonuca siz karar verin!

Eklentiler

• $2012-06-15-089.jpg
    $2012-06-15-089.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 111
  • $2012-06-15-094.jpg
    $2012-06-15-094.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 124
X