-
- Konu Sahibi eylulgercek
kızılayda su cafenin karşısında ŞENEL Kuaförü kesinlikle tek geçerim, bir tesadüf sonucu bulduğumuz yere 2 senedir gidiyoruz arkadaşlarımla ve çok kuaför gezdim burası gözümü kapatıp ellerine bırakacağım bir yer iki kardeş işletiyorlar
Kızılay değilde Sincanın en iyi kuaförünü adresini verebilirim kullandıkları ürünler loreal NEHİR Kuaförxxxxxxxxxxxxxx
kızılayda su cafenin karşısında ŞENEL Kuaförü kesinlikle tek geçerim, bir tesadüf sonucu bulduğumuz yere 2 senedir gidiyoruz arkadaşlarımla ve çok kuaför gezdim burası gözümü kapatıp ellerine bırakacağım bir yer iki kardeş işletiyorlar
woooaaaaw bende oraya gıdıyorum recep bey harıka boyama yapıyor helal olsun yanı muhabbetı falanda ıyı gayet begendıgım bı kuafor senel kuafor
burada bir arkadaşımızın tavsiyesini dinleyip batıkent te söylediği kuaföre gittim ,çok teşekkür ediyorum ,,sonunda iyi bir kuaför buldum .tamda söylediği gibi ,efendi güvenilir dürüst vs vs ,,ayrıca birşeyler satmak için ısrar edenler değil,istediğim her saç biçimini tam da düşündüğüm gibi yapıyor,boyası röflesi kesimi mükemmel ,,kesinlikle tavsiye ediyorum ,bende buradan bir arkadşımızın tavsiyesiyle gittim hayran kaldım.(platin kuaför ahmet )adresini bilmiyorum ama birdahaki sefere kartını alıp tam adresini yazacağım ,tşkrler...
eryamandaki ikizlere gidecektimkesim için ama tavsiyeniz üzere şenel kuaföre gideyim bakayım nasıl kestiği hakkında geri dönüş yaparım size
canım şenel kızılaydakı şenelmı?boyası nasıl pekı fıyatları falan?bende kızılayda ıyı bır kuafor arıyorum boya ıcın ama bulamadım henuz.batıkent bana cok uzak yaaaaaylardır hem kesim hem boya için batıkentten uzana uzana şenele gidiyodum ta ki geçen ay saçımı usturayla kesip yol yol yapana kadar, heralde nasıl olsa hep geliyo bizden vazgeçemez diye düşündüler ama yanıldılar bu akşam iş çıkışı platine gidiyorum bende hem batıkentteymişte
canım şenel kızılaydakı şenelmı?boyası nasıl pekı fıyatları falan?bende kızılayda ıyı bır kuafor arıyorum boya ıcın ama bulamadım henuz.batıkent bana cok uzak yaaaa
arkadaşlar bende saç boyası için bayağı araştırma yapmıştım.kızılayda kybele diye bi yer önerdiler gittim düz kahve saça öyle bi fiyat söledilerki arkama bile bakmadan çıktım.gözlerimi kapatıp altın makas diye bi yere girdim.gittiğimde de saçımı iyi yap kk da yorum yapıcam ona göre dedim.yemin ediyorum öyle bi saç çıkardıki aklınız durur.harika oldu.yolda durdurup soruyolar rengi ne diye..aslında yazmayacaktım herkes gider diye ama adamın emeğine acıdım..benden sölemesiiii..artık siz bülürsünüz..