- 14 Nisan 2010
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi eylulgercek
arkadaşlar uzun süredir tunalıdaki magic toucha gidiyorum, orda yasemin hanım war, mos'un eski makyözü, kadın işinde uzman gerçekten, kaş we makyaj konusunda en doğru kişilerden birisi, saç konusunda da güzel bir kadrosu war, özellikle ismail bey biçok ünlünün saçını yapmş, yasemin hanımında orda birsürü defilede yaptığı makyajların fotoğraflarını gördüm. ben çok memnun kaldm, önerdiğim arkadaşlarımda öyle.. yeri tunalı'da nine west'in üstü, memnun kalmanız dileğiyle :)
arkadaşlar uzun süredir tunalıdaki magic toucha gidiyorum, orda yasemin hanım war, mos'un eski makyözü, kadın işinde uzman gerçekten, kaş we makyaj konusunda en doğru kişilerden birisi, saç konusunda da güzel bir kadrosu war, özellikle ismail bey biçok ünlünün saçını yapmş, yasemin hanımında orda birsürü defilede yaptığı makyajların fotoğraflarını gördüm. ben çok memnun kaldm, önerdiğim arkadaşlarımda öyle.. yeri tunalı'da nine west'in üstü, memnun kalmanız dileğiyle :)
cnm keçiörende benm kuaförüm süper meterolojide....herkese ttavsiye ederim öle para göz değil doğruyu söler yani kandırmaz ...
reklam amaçlı üyelik olunca onlar kendini belli ediyo zaten canım,çok abartı övgüler hiç toz kondurmamalar ama onun haricinde bu forumda paylaşılanlara güvenebilirsin.Ben lazere başladıktan sonra bu formu keşfettim,burda okuduklarım arkadaşların deneyimleri sayesinde yanlış tercih yaptığımı öğrendim ve lazer merkezimi değiştirdim,bu forum sayesinde iyi kaş alan yerler nereler ank.da öğrendim az çok.yani abartı övgülere pek itibar etme ama onun haricinde de burdaki bilgi paylaşımına güven canımben de kuaför arıyorum ama bulamadım, sitede yazılanlara güvenmek gerekir mi bilemiyorum, insnaların tercihleri zevkleri farklı farklı, yeni üyeyim