C caglaufuk Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2014 4 1 3 35 29 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaufuk #1 Ankarada biraz uygun biraz da iyi dikim yapabilen gelinlikçi arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar
Ankarada biraz uygun biraz da iyi dikim yapabilen gelinlikçi arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar
Y yumy Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 1.944 6 158 Ankara 29 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaufuk #2 caglaufuk .!.: Ankarada biraz uygun biraz da iyi dikim yapabilen gelinlikçi arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar Genişletmek için tıkla... ayrancı da sude modaevi var sahibi daha önce yıllarca akçiçek modaevinde çalışmıştı çok deneyimli ve uygun iş yapar tavsiye ederim
caglaufuk .!.: Ankarada biraz uygun biraz da iyi dikim yapabilen gelinlikçi arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar Genişletmek için tıkla... ayrancı da sude modaevi var sahibi daha önce yıllarca akçiçek modaevinde çalışmıştı çok deneyimli ve uygun iş yapar tavsiye ederim
C caglaufuk Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2014 4 1 3 35 29 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaufuk #3 Çok teşekkür ederim :)