izmir caddesinde elegance gelinlik var proviniasın modellerini dikiyor ben gittim denedim aynısı kadar olmuş harikadan öte.. bence gidip konuşmalı ve gözlerinle görmelisin diktiklerini.. bana kısmet olmadı sana olur umarım...
İzmir caddesinde Seda Modaevi ile Hande Gelinlik arasında kaldım bende
Fantine - by Maggie Sottero
modelimde bu, 2500 diyolar çetrefilli bi model sanırım
Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Bugün gidip konuştum gerçekten de istediğim pronovias modelinin bire bir aynısını buldum. Fiyatı da cazip geldi aslında ama kapora kısmı biraz yüksek geldi tekrar bir de nişanlımla gideceğiz uygun birşeyler olursa orayla çalışmak istiyorum
Ne kadar fiyat verdiler acaba?
Merhaba arkadaşlar
Bu eylülde düğünüm var ve gelinlik modellerine bakmaya başladım şimdidenbikaç yer gezdim ve fiyat bakımından uygun bir gelinlik için bu aylarda almamın daha doğru olabileceğini söylediler. Çok çok pahalı bir gelinlik olsun istemiyorum açıkçası en fazla 1500 lira düşünüyorum gelinlik için. Hazır almak yerine diktirmeye karar verdim, sade ve şık birkaç model beğendim, hatta becerebilirsem onları da paylaşıp fikirlerinizi almayı çok isterim =) Ankara'da derdimi anlatıp , beğendiğim gelinliği uygun bir fiyata diktirebileceğim bir yer arıyorum. Forumu olabildiğince okudum ama çok fazla bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız çookkk sevinirim
Benim karar verip diktirmek istediğim model de bu. İki yer arasında kararsızım. Model için bir tanıdığımızın arkadaşı ile anlaşırsam 1200 e diğer yer ile çalışırsam 1500 e diktireceğim :)
Eki Görüntüle 340366
Peki daha önce bundan dikmişler mi? Benzetebilirler mi kalite olarak?
Elegant gelinlik de zaten beğendiğim modelin aynısı vardı, deneyip üzerimde görme fırsatım da oldu. Ama diğer yer konusunda dediğiniz konu düşündürüyor beni de sadece, eğer kumaş seçimleri ve dikişleri konusunda ikna olabilirsem orasıyla anlaşacağım. Önümüzdeki hafta bir de nişanlımı götürmeyi planlıyorum o da baksın fikrini söylesin istiyorum.
Tamam arkadaşım senden haber bekliyoruz. Bende pronovais modeli diktirmek istiyorum çünkü.
Merhaba kızlar, ben de bugün seda modaevine gittim. İlk girdiğim yerdi ve ordan randevu aldım. Modellerini, dikişlerini beğendik annemle. Çok da sempatik, sıcak insanlardı. Umarım hayalkırıklığına uğramam...
seda benimde alternatiflerim arasındaydı hele içeriye galoşla falan sokuyolarya bayılmıştım o hassasiyete, ama bazı nedenlerden dolayı vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?