fiyat aralığın ne senin benim nette gördüğüm br kuaför var ama 600 istiyor bana çok pahalı geliyor bu sonuçta ben 2 düğün yapıcam orda da bir sürü ödücem :/
Aslında güzel kuaförler var onlarda 600 700 1.000-TL diyor sadece sac ve makyaj manikürü pedikürü bile yok bazıları takma kirpiğe de ayrı para istiyor. Bitanesine içim çok ısındı 600 diyor indirim yapmıyor kesinlikle azıcık inse keşke
kızlar ben burdan isim vermiym reklama girer mi bilmiyorum. ama ben düğün fotoğrafları çekiyorum ve bir gelinimin kuaför çekiminde tanıştık çok hoşuma gitti hem makyaj hem saç konusu. kendi sözümde ve nişanımda da oradaydım düğünde de orada olacağım. tavsiye ederim merak edenlere özelden yazabilirim
msj yolladım canımmcanım herkes yazıyor bence sende yazabilirsin olmadı bana özelden yaz
kızlar ben burdan isim vermiym reklama girer mi bilmiyorum. ama ben düğün fotoğrafları çekiyorum ve bir gelinimin kuaför çekiminde tanıştık çok hoşuma gitti hem makyaj hem saç konusu. kendi sözümde ve nişanımda da oradaydım düğünde de orada olacağım. tavsiye ederim merak edenlere özelden yazabilirim
sana da özelden yazaym canımbende merak ettim güzelse bende isim alayım :)
ayyy çok şükür bende ayarladım cebecide bir kuaförle anlaştım memnun kalcağımı umuyorum içim ısındı
ayyy çok şükür bende ayarladım cebecide bir kuaförle anlaştım memnun kalcağımı umuyorum içim ısındı
ben 400e cebecide bi kuaförle anlaştım yanımdakide 100-150 falan içime sindicanım ben 550 TL ye bir yer buldum ve o pahalılardan daha çok içime sindi, fırsat bulunca gidip görüşücem. bu işi de atlattık sonunda.
ben 400e cebecide bi kuaförle anlaştım yanımdakide 100-150 falan içime sindi
Merhaba :) bende bugün Başak Kuaför ile anlaştım nişanım için, fakat heyecandan sormayı unuttum :) acaba o gün yanınızda gelen kardeşinizin, annenizin vs. saşını da yapıyorlar mı ? yani ektra ücret vs önemli değil, yapsınlar da :)
Ankara/Çankaya'da Style Up Studio'yu şiddetle tavsiye ederim. Eskiden Mustafa Revan'ın stüdyosunda çalışıyorlardı, kendi yerlerini açtılar bi süre önce.Ankara'da ben de kuaför arıyorum. ve aynen bende orayı hiç bilmiyorum. Ama açıkçası artık tavsiye üzerine de kuaföre gidilmez yani yapmayın bu devirde. İnstagramda sayfasını bulurum. yaptığı modellere bakarım. sonra arar fiyat ararım. benim yolum budur, haydi işiniz rast gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?