• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Gelin El Çiçeği Yaptırabilecim Yer Var mı?

mistanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
232
265
53
arkadaşlar ankarada yapay gelin el çiçeği yaptırabileceğim neresi var? yapay çiçekleri internet ortamında ve istanbulda çok güzel yapıyolar ama insan güvenemiyor boyut rengi nasıl olacak diye! sonuçta görerek almakta fayda var ankarada böyle yerler vardır ama nerede?

cnm kızılay izmir caddsi moda çarşısında alt katta yapay çiçek satan bir yer var orası istediğin gibi buket oluşturuyor diye duymuştum bir bak istersen. ben daha önce görmediğim için çok üzüldüm

cnm kızılay izmir caddsi moda çarşısında alt katta yapay çiçek satan bir yer var orası istediğin gibi buket oluşturuyor diye duymuştum bir bak istersen. ben daha önce görmediğim için çok üzüldüm

teşekkurler cnm bi bakayım oraya canlı çiçek alacaktım ama hatırası yok kuruyup gidecek :( şimdiki yapay çiçeklerin gerçekten farkı yok!

ankarada güzel yapay çiçek yapan başka yerler varsa ve söylerseniz sevinirim ;)

Canım sen yaptırdın mı çiçeğini bende arayış içerisindeyim de :) başka yer var mı kızlar önerin :)

Ben de aynı dertten muzdaribim.Nette de doğru düzgün bilgi yok Ankara çiçekçileri hakkında. Güzel kaliteli bir çiçek yaptırılabilecek bir çiçekçi önerisi olan yok mu??:18:

kızlar sizinle aynı dertteyim, ben de ankardayım ben de bulamıyorum. nedime taçları ve bilekliklerden de istiyorum ama bulamadım. dedğiniz çarşıya giden var mı? ben haftaya izinli oldugum bir gün gidip bakayım. :8: bulursak haberleşelim mi? :16:

Merhaba, gelin buketleri, nedime ve lohusa taçları yapıyorum. İsteğe göre de tasarımlarım oluyor. profilime girip bir kaç fotoğrafa bakabilirsiniz.

El buketlerim elde gayet dolgun durmaktadır. Küçük buketlerimde, ' mini ' tabiri kullanıyorum.

Güven konusunda sıkıntınız olmasın. Siparişlerinizi 10 gün öncesinden verirseniz, çok daha sağlıklı sonuç elde ederiz.
Elinize de zamanında ulaşmış olur. Sıkıntı duymayın lütfen. İstanbuldayım, tedirgin olmayınız. Sevgilerle.

Bu arada profilimde resmimdeki yazıyı facebook a yazdğınızda bana ulaşabilirsiniz. Mutlu, huzurlu günler dilerim..:16:

Back