- Konu Sahibi betty_boop
-
Merhabalar, ben de aynı şekilde yardımcı bayan arıyorum. Haftada 2-3 yarım gün (pazartesi-çarşamba cum) tek çocuklu bir evi toparlayacak. aylık 350-400 + sigorta düşünüyorum. Günler konusunda anlaşabilirz. ankara söğütözünde oturuyorum.
bunun dışında bu pazar için temizlikçi ihtiyacım var. ama ev biraz kötü iki kişi olursa daha iyi olabilir.
Merhabalar, ben de aynı şekilde yardımcı bayan arıyorum. Haftada 2-3 yarım gün (pazartesi-çarşamba cum) tek çocuklu bir evi toparlayacak. aylık 350-400 + sigorta düşünüyorum. Günler konusunda anlaşabilirz. ankara söğütözünde oturuyorum.
bunun dışında bu pazar için temizlikçi ihtiyacım var. ama ev biraz kötü iki kişi olursa daha iyi olabilir.[/QUOTE
Merhaba ankarada ev temizliğine gidiyorum eğer ihtiyacınız var çalışa biliriz referans verebilirim 0545 327 53 85 arar sanız konuşalım
pardon dikkatimi çekti haftada 3 gün ve ayda 350 lira sanırım yanlış yazmışsın millet günlüğü 50 liraya geliyor kız
merhaba hanfendi4721577]eğer bos gunuz varsa ilgilenirim, cayyolunda oturuyorum[05342733757
Meerhaba hanfendi haftada birgûn bosluhum var tel ararsaniz ayrintilari konusabiliriz iyi gûnler
haftada 1 tam gün gelebilecek birini arıyorum eğer boş gününüz varsa görüşmek isterimMerhabalar efendim ankarada temizlik işi aramaktayim haftada 3günùm dolu haftada 2tam gün yada yarim gün iş aramaktayim gittihim ablalarim saolsunlar memnunlar sizde temizlikyardimci alirsanizz memnun kalirsini cünkü işimi itinayla yaparim remix ve titiz calisirim
merhaba toprak hanm isterseniz telden görûşebiliriz 05342733757 iyi gunlerhaftada 1 tam gün gelebilecek birini arıyorum eğer boş gününüz varsa görüşmek isterim
Kadınlar kulubune ve gizeww hanıma teşekkür ederim. gizeww hanıma buradan ulaştım iyi ki bu sayfa var. Kendisinden çok memnun kaldım , refesans olurum.merhana
merhaba toprak hanm isterseniz telden görûşebiliriz 05342733757 iyi gunler
Merhaba. Hacerrr hanm reveranssiniz icin cok tesukurederim efendim ,Kadınlar kulubune ve gizeww hanıma teşekkür ederim. gizeww hanıma buradan ulaştım iyi ki bu sayfa var. Kendisinden çok memnun kaldım , refesans olurum.
merhaba efendim ankarada ev temizlihine gitmekteyim sureklide islermde vardir haftada kalan bos günlerim icin is aramaktayim isterseniz sizinle calismak isterim efendm iyi gunlermerhaba evime haftada 2 gün temizlik ütü yemek için temiz düzenli becerikli bayan yardımcı arıyorum gün ve ücret ayarlaması karşılıklı görüşerek yapılacaktır
buradan tel. bırakabilir miyim bilmiyorum sizinle görüşmek isterimmerhaba efendim ankarada ev temizlihine gitmekteyim sureklide islermde vardir haftada kalan bos günlerim icin is aramaktayim isterseniz sizinle calismak isterim efendm iyi gunler
Telim yaZmakda inci hanm gorusmek iaterseniz memnunniyetle beklerim efendim iyi gunlerburadan tel. bırakabilir miyim bilmiyorum sizinle görüşmek isterim
gunceldirMerhabalar. Ankarada ev temizlihine gitmekteyim bos olan bi kac gunum.icin.is aramaktayim surekli gittihim.islerimde vardir yardimci arayanlar bana burdan yada telden.ulasirlarsa memnun. Olurum efendim05342733757 iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?