Ankara'da ev işlerine yardımcı bayan arıyorum...

merhaba hanfendi4721577]eğer bos gunuz varsa ilgilenirim, cayyolunda oturuyorum[05342733757
Meerhaba hanfendi haftada birgûn bosluhum var tel ararsaniz ayrintilari konusabiliriz iyi gûnler

Merhaba ankarada ev temizliğine gidiyorum referansım ve düzenli işlerim var benim pek boş günüm yok Ablam ve yakından tanıdığım bir kaç arkadaşımın boş günü var arayanlar bana ulaşır sa çalışa biliriz uygun olursam boş günüm olursa ben de çalış bilirim 0545 327 53 85 kadınlar kulübünde çalıştığım düzenli kişiler vardır.

Merhabalar, ben de aynı şekilde yardımcı bayan arıyorum. Haftada 2-3 yarım gün (pazartesi-çarşamba cum) tek çocuklu bir evi toparlayacak. aylık 350-400 + sigorta düşünüyorum. Günler konusunda anlaşabilirz. ankara söğütözünde oturuyorum.

bunun dışında bu pazar için temizlikçi ihtiyacım var. ama ev biraz kötü iki kişi olursa daha iyi olabilir.

pardon dikkatimi çekti haftada 3 gün ve ayda 350 lira sanırım yanlış yazmışsın millet günlüğü 50 liraya geliyor kız

pardon dikkatimi çekti haftada 3 gün ve ayda 350 lira sanırım yanlış yazmışsın millet günlüğü 50 liraya geliyor kız

Canım piyasayı çok iyi bilmiyorum ama sandığın gibi haftada 3 güne (ayda 12 tam gün) aylık 350 teklif etmiyorum.

2-3 yarım güne aylık 350-400 + sigorta yazmıştım.

haftada 2 "yarım gün" gelen bir kişiye (ayda 4 tam gün) 350+ sigorta teklif ediyorum. Yani senin hesabınla günlüğü 50 tlnin nerdeyse iki katı oluyor. bir de bunu gün gün değil aylık peşin vereceğimi düşün. keşke dahasını verebilsem ama benim de şartlarım bunlar.

Doğrusu günlüğü 50 tlye gelecek olan varsa bana özelden mesaj atsın, benim için de daha uygun olur.

Sağlıcakla kalın.

merhaba hanfendi4721577]eğer bos gunuz varsa ilgilenirim, cayyolunda oturuyorum[05342733757
Meerhaba hanfendi haftada birgûn bosluhum var tel ararsaniz ayrintilari konusabiliriz iyi gûnler

merhabalar hanfwendiler sayfam hala günceldirrr yardımcı arayanlar linkte telim<vardır yardımcı afrayanlar tel bekliyorum <

3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi

haftada 1 tam gün gelebilecek birini arıyorum eğer boş gününüz varsa görüşmek isterim

Merhabalar. Ankarada ev temizlihine gitmekteyim bos olan bi kac gunum.icin.is aramaktayim surekli gittihim.islerimde vardir yardimci arayanlar bana burdan yada telden.ulasirlarsa memnun. Olurum efendim05342733757 iyi gunler

Kadınlar kulubune ve gizeww hanıma teşekkür ederim. gizeww hanıma buradan ulaştım iyi ki bu sayfa var. Kendisinden çok memnun kaldım , refesans olurum.
Merhaba. Hacerrr hanm reveranssiniz icin cok tesukurederim efendim ,
. Ankarada ev temizlihine gitmekteyim reveransdimda vardir saolsunlar memnunlarda haftada 1.yada iki bos gunum icin is aramaktayim. Yardimci aranayanlar bana burdan yada trlden ulasirlar iyi gunler

merhaba evime haftada 2 gün temizlik ütü yemek için temiz düzenli becerikli bayan yardımcı arıyorum gün ve ücret ayarlaması karşılıklı görüşerek yapılacaktır

Ankara dikmende oturuyorum işlerim den dolayı yardımcı arayanlarla çalışa biliriz referans verebilirim 0545 327 53 85 ulaşa bilirsiniz

merhaba evime haftada 2 gün temizlik ütü yemek için temiz düzenli becerikli bayan yardımcı arıyorum gün ve ücret ayarlaması karşılıklı görüşerek yapılacaktır
merhaba efendim ankarada ev temizlihine gitmekteyim sureklide islermde vardir haftada kalan bos günlerim icin is aramaktayim isterseniz sizinle calismak isterim efendm iyi gunler

Merhabalar Ankara Cankaya da oturmaktayim bana yakin olan bir bayan ariyorum günlük yardimci olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…