Ankara'da ev işlerine yardımcı bayan arıyorum...

betty_boop

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
411
30
318
39
Arkadaşlar merhaba,
Ben haftada 3 tam gun ya da haftada 5 yarım gun ev işlerine yardımcı bayan arıyorum cok acil suan mevcut bir yardımcım var fakat anlasmazlıklar yuzunden bugun itibariyle yollarımızı ayırdık. Ben yeni evliyim cocugum yok o yuzden devamlı kirlenen dagınık 1 evimde olmuyor ucreti 350-400 arası dusunuyorum ilgilenen arkadaslar bana cok acil ulasırsa sevinicem...

merhabalar... ev işlerinize yardımcı bayan aramaya devam ediyormusunuz?? semt olarak neresi acaba ve hangi gunlerde duşunuyorsunuz..benim birkaç günlerim boş onları doldurmak istiyorum..
telefonda da konuşabiliriz detaylı olarak : ....

***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev temizligine gidilir hafata 3 gün boş oldugum günler var güvenilir kişilerle çalışmak isterim ilgilenenler cvp verebilir ! Ankarada yaşıyorum !

ARKADAŞLAR ben ankardan fatma gündelik ev işi arıyorum temiz ve titiz bir bayanım tecrubeliyim ihtiyacı olanlar bana burdan ulşırlarsa sevinirm....... şimdiden teşekkrler

bende ankarda gündelik temizlik işlerine gidiyorum, temiz ve titizim elim hızlıdr işimde titizimdir işimi özenle yaparım eğer yardımcı aryanlar varsa görüşebiliriz 2 günüm dolu tecrubam vardır

Merhaba ben ankarada seneldir bu işi yapıyorum gündelik ev temizliğine giddyorum gitiğim insanlar geyette menun kadılar reveransda veririmyardımcı aryanlar bana burdan yardımcı olcağınızı düşünüyorum teşekkürler

haftanın üç günü pazartesi, çarşamba, cuma yarımşar gün olmak üzere ev işlerine yardım edebilecek birini arıyorum, ilgilenenler bana ulaşabilirler.

mrb haftada 3 gün temizlik için bayan aramakatayım nasıl irtibata gecebilirizi batıkentteyim

Merhaba efendim bende ankarada Ev temizligine gitmekteyim aytuka benim eski sayfam kapandigi icin bu sayfayi .actim hangi günler dùśùnùyosunuz fiyat olarak ne düśùnüyosunuz efendim. Isterseniz ayrintilari telden konusabiliriz saglicakla kalin

telinizi verirseniz daha detaylı konuşabiliriz

Son düzenleme:
Merhabalar efendim ankarada temizlik işi aramaktayim haftada 3günùm dolu haftada 2tam gün yada yarim gün iş aramaktayim gittihim ablalarim saolsunlar memnunlar sizde temizlikyardimci alirsanizz memnun kalirsini cünkü işimi itinayla yaparim remix ve titiz calisirim

Ev temizligine gidilir hafata 3 gün boş oldugum günler var güvenilir kişilerle çalışmak isterim ilgilenenler cvp verebilir ! Ankarada yaşıyorum !

Merhaba , çayyolunda oturuyorum haftanın 5 gunu 08:00-18.00 saatleri arasında çalışıcak ev işlerinde yardımcı temiz, duzgun, eğitimli bayan arıyorum.
maas+sigorta

eğer bos gunuz varsa ilgilenirim, cayyolunda oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…