- 14 Eylül 2020
- 35
- 15
- 38
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halit urgan ameliyat yaptığı hastaneyi değiştirdği için fiyat artmış yada azalmış olabilr emin değilim.Ameliyat olalı 3 sene oldu da çok uçuk bir rakam değildi. O zaman da ortalama idi. Fiyatı cidden anımsayamıyorum. O dönem çok yoğundum başka bi sürü masrafım vardı ve o yüzden fiyatını hatırlayamıyorum. Toplam 6000-7000 tutmuştu sanki. Benim burnum aşağısı kalın yukarısı ince deriliymiş. Tam oturması 1.5 - 2 seneyi buldu. Mesajlaştıklarıma da söyledim. Halit bey fonksiyonel ve yüze yakışan burun ameliyatı yapıyor. Yani genelde ameliyatlarına bakıyorum plastik görüntüden uzak, güzel burunlar. Sakin bi insan. Güzelce dinledi.. Ne olabilr ne olamaz hpsini anlattı. Kendi burnunuzun en güzel hali olacak dedi. Bambaşka birinden örnek vermeye gerek kalmadı yani :) öyle planlama filan yapmıyor resim üzerinde.ben kendimi rahat hissettim.çünkü gayet dürüst bir yol haritası çizdi. Ameliyat ağrısı hiiçç çekmedim. Tampon yoktu.Sadcee burun tıkanıklığı hissettim, kusmadım, başım dönmedi, ağrım olmadı. Beyaz tenli olduğun için morluk fazla olur demişti, öyle de oldu. Yüzümdeki ödemler yukarıdan aşağıya doğru 8 gün gibi bi sürede indi. O sürede sincap gibi görünüyor insan. Yaklaşık 1 ayda burnum yavaş yavaş açıldı .Ama kalın derili olduğum için geniş ve büyük bi burnum vardı.ilk 3 ay normal görünse de küçük durmuyor pek. Bazen çökmüş sandım bazen yamuk sandım bazen aşırı kalkık sandım. Hepsi süreç diyebilirim. Düzeldi şimdi. Çok uzun sürüyor ödem atması ya :) Benim gibi sabırsız biri için tek zor yanı oydu. Tamamen memnunum. Yüzüme orantılı ve nefes problemi olmayan bi burnum var.Ben de halit urgana estetik olmayı düşünüyorum ama sanırım derim biraz kalın o yüzden emin olamıyorum. Sizin deriniz nasıldı ve fiyatı da söylebilir misin ?
Çok sevindim senin adına :) Benim de yukarısı ince derili burun ucumsa biraz daha kalın ama biraz uzun bi burnum var çenem de küçük, kombine bi işlem düşünüyorum. Cevabın için teşekkür ederim :)Halit urgan ameliyat yaptığı hastaneyi değiştirdği için fiyat artmış yada azalmış olabilr emin değilim.Ameliyat olalı 3 sene oldu da çok uçuk bir rakam değildi. O zaman da ortalama idi. Fiyatı cidden anımsayamıyorum. O dönem çok yoğundum başka bi sürü masrafım vardı ve o yüzden fiyatını hatırlayamıyorum. Toplam 6000-7000 tutmuştu sanki. Benim burnum aşağısı kalın yukarısı ince deriliymiş. Tam oturması 1.5 - 2 seneyi buldu. Mesajlaştıklarıma da söyledim. Halit bey fonksiyonel ve yüze yakışan burun ameliyatı yapıyor. Yani genelde ameliyatlarına bakıyorum plastik görüntüden uzak, güzel burunlar. Sakin bi insan. Güzelce dinledi.. Ne olabilr ne olamaz hpsini anlattı. Kendi burnunuzun en güzel hali olacak dedi. Bambaşka birinden örnek vermeye gerek kalmadı yani :) öyle planlama filan yapmıyor resim üzerinde.ben kendimi rahat hissettim.çünkü gayet dürüst bir yol haritası çizdi. Ameliyat ağrısı hiiçç çekmedim. Tampon yoktu.Sadcee burun tıkanıklığı hissettim, kusmadım, başım dönmedi, ağrım olmadı. Beyaz tenli olduğun için morluk fazla olur demişti, öyle de oldu. Yüzümdeki ödemler yukarıdan aşağıya doğru 8 gün gibi bi sürede indi. O sürede sincap gibi görünüyor insan. Yaklaşık 1 ayda burnum yavaş yavaş açıldı .Ama kalın derili olduğum için geniş ve büyük bi burnum vardı.ilk 3 ay normal görünse de küçük durmuyor pek. Bazen çökmüş sandım bazen yamuk sandım bazen aşırı kalkık sandım. Hepsi süreç diyebilirim. Düzeldi şimdi. Çok uzun sürüyor ödem atması ya :) Benim gibi sabırsız biri için tek zor yanı oydu. Tamamen memnunum. Yüzüme orantılı ve nefes problemi olmayan bi burnum var.
Tamamen aynıyız o zaman. Ben çeneme işlem yaptırmadım ama benim de burnum uzun ve çenem küçüktür yüzüme göre.Çok sevindim senin adına :) Benim de yukarısı ince derili burun ucumsa biraz daha kalın ama biraz uzun bi burnum var çenem de küçük, kombine bi işlem düşünüyorum. Cevabın için teşekkür ederim :)
Ameliyatım gerçekleşti, ödemlerim az oldu, masaj vs önermedi. Ameliyat acısızdı, doktorun verdiği ağrı kesicileri bile almadım. Ama bir rahatsızlık hissi var her daim. Burnunuzda tampon var, yüzünüz şişmiş, duşa girmek zor oldugu için birilerinin sizi duşa sokması gerekiyor. Bu tarz insanı rahat ettirmeyen hususlar var. Sürekli olarak rahatsızdım ve hep burnumda bi aksilik olur da anlamazsam diye hi kaygı vardı göremediğim için. 6. Gün tampınlarımı çıkardı 2. Haftada da bantları çıkardı. Şuan 1 ay oldu. Burnumun görüntüsünden memnunum, nefesim açıldı. Bugun olsa bugun yine ameliyatımı olurdum. Doktor tercihim de yine Oğuz bey olurdu. Çok Güler yüzlü insanın kaygılarından çok anlayan bir doktor. Huzursuz etmiyor insanı. Neyden korktuğunu anlıyor ve ona göre birşeyler yapıyor. Tek kötü yanı aşırı kalabalık oluyor muayenehanesi, gittiğinizde randevu 7 derlerse 8 e kaldığınız olabiliyor. O da çok yoğunluktan. Gündüz ameliyat akşam muayene yapıyor çünkü. Pes etmeyin bir görüşün derim. Bende beklemeyi hiç sevmem dönüp gidecektim ama sonra neyse buraya kadar geldim bi göreyim dedim. İyi ki kalmışım çok iyi.2 aralıkta Oğuz Kaan Önder’ e ameliyat olacağım. Burnumun iç bölümünde ciddi sorunlar var, sol tarafta kemik, sağ tarafta et, sağ önde de kıkırdak eksikliği var. Estetik de kattık biraz işin içine. Hafif düzeltmeler yapacak. Çok tatlı bir doktor bir kaç kez gittim görüşmeye, psikolojiniz elverişli değilse zaten ameliyata almıyor. İşine çok karışmadım ona bırakmamın uygun olacağını belirtti, anlattı neler yapılacağını içime sindi. Ameliyattan sonra sorabilirsiniz görsel de atarım düşüncelerimi yazarm. Şimdilik çok içime siniyor
Halit beyin fiyatı nedir bilgi edindiniz miBen de halit urgana estetik olmayı düşünüyorum ama sanırım derim biraz kalın o yüzden emin olamıyorum. Sizin deriniz nasıldı ve fiyatı da söylebilir misin ?
Merhaba oldun mu ameliyat ve kalın derili miydin2 aralıkta Oğuz Kaan Önder’ e ameliyat olacağım. Burnumun iç bölümünde ciddi sorunlar var, sol tarafta kemik, sağ tarafta et, sağ önde de kıkırdak eksikliği var. Estetik de kattık biraz işin içine. Hafif düzeltmeler yapacak. Çok tatlı bir doktor bir kaç kez gittim görüşmeye, psikolojiniz elverişli değilse zaten ameliyata almıyor. İşine çok karışmadım ona bırakmamın uygun olacağını belirtti, anlattı neler yapılacağını içime sindi. Ameliyattan sonra sorabilirsiniz görsel de atarım düşüncelerimi yazarm. Şimdilik çok içime siniyor
Merhaba kalın derili miydiniz memnun musunuzDr Oğuz Kaan Önder e ameliyat oldum 2.haftamdayım tavsiye ederim bi bakın derim :)
Hayır ince deri, sanırım bu yüzdendir ki çok çabuk iyileştim bir ayda şişlik ödem birşey kalmadı desem yeridir. Eşim aşırı kalın derili. O Alparslan yıldırımda ameliyat olmuştu bilmiyorum doktor hatası mıdır kalın deri kurbanı mıdır baya yamuk burnu.Halit beyin fiyatı nedir bilgi edindiniz mi
Çok memnunum, ağrı sızı birşey olmadı zaten, ameliyat öncesi çok korkuyordum ama hastaneden çıkınca doktorun verdiği ağrı kesicileri bile kullanmadım. Benim için çok temiz bir süreçti. Sadece keyifsiz geçiyor bir hafta ama acı hiç olmadı. Sonuç da güzel, baya iyi yorumlar alıyorum.Merhaba kalın derili miydiniz memnun musunuz
Hayır ince deri, sanırım bu yüzdendir ki çok çabuk iyileştim bir ayda şişlik ödem birşey kalmadı desem yeridir. Eşim aşırı kalın derili. O Alparslan yıldırımda ameliyat olmuştu bilmiyorum doktor hatası mıdır kalın deri kurbanı mıdır baya yamuk burnu.Merhaba oldun mu ameliyat ve kalın derili miydin
Merhaba ameliyat oldunuz mu kalın derili miydiniz2 aralıkta Oğuz Kaan Önder’ e ameliyat olacağım. Burnumun iç bölümünde ciddi sorunlar var, sol tarafta kemik, sağ tarafta et, sağ önde de kıkırdak eksikliği var. Estetik de kattık biraz işin içine. Hafif düzeltmeler yapacak. Çok tatlı bir doktor bir kaç kez gittim görüşmeye, psikolojiniz elverişli değilse zaten ameliyata almıyor. İşine çok karışmadım ona bırakmamın uygun olacağını belirtti, anlattı neler yapılacağını içime sindi. Ameliyattan sonra sorabilirsiniz görsel de atarım düşüncelerimi yazarm. Şimdilik çok içime siniyor
Ne zaman oldunuz? Ben hakkında kötü yorumda duymustum o yuzdem tereddutte kaldım
merhaba ameliyatı ne zaman oldunuz ve nasıl geçti süreç hakkında beni bilgilendirir misiniz? Bende kendisini düşünüyorum da en içime sinen o oldu. Fakat ben çok doğal bir burun istemiyorum o da doğal burunlar yapıyor galiba ondan tereddütlüyüm birazkesinlikle Eyüp Bozkurt tavsiye ederim ben oldum cok rahat ve kusursuz
Merhaba bende çok kararsızlık yaşıyorum Halit beyi düşünüyorum. Mümkünse fotoğraf paylaşabilir misiniz benimleMerhaba. Ben 2 yıl önce Halit Urgana kapalı teknikle ameliyat oldum. Ameliyat sonrası dolgunluk hisssi dışında ağrım olmadı diyebilirim. Kendisi çok kaliteli bir doktor. Burnumda eğilme bükülme sarkma olmadı. Tampon da yoktu. Her zaman sorulara cevap veriyor. Sıra bulmak bazen zor olabiliyor ama şu dönemde çok fazla zorlanmayabilrsinz.Kızkardeşim de kbb tarafından ameliyat edilmişti fakat onda sonradan yamuklık oldu. Yine Halit urgan düzeltti. Yapay bir görüntü olmuyor. Burnumu çok seviyorum. Sayfasını incelerseniz anlarsınz xaten. Ben de foto atarım isteyene
Ameliyat Oldunuz mu2 aralıkta Oğuz Kaan Önder’ e ameliyat olacağım. Burnumun iç bölümünde ciddi sorunlar var, sol tarafta kemik, sağ tarafta et, sağ önde de kıkırdak eksikliği var. Estetik de kattık biraz işin içine. Hafif düzeltmeler yapacak. Çok tatlı bir doktor bir kaç kez gittim görüşmeye, psikolojiniz elverişli değilse zaten ameliyata almıyor. İşine çok karışmadım ona bırakmamın uygun olacağını belirtti, anlattı neler yapılacağını içime sindi. Ameliyattan sonra sorabilirsiniz görsel de atarım düşüncelerimi yazarm. Şimdilik çok içime siniyor