Gebeliğe Hazırlık Ankarada doktor önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hangi hocaya gidiyorsunuz?

Ben kesinlikle coskun aydin’i oneririm. Hrs kadin hastaliklari hastanesinde, benim eski doktorumdu, onda dogum yapamadim ankara’dan tasindim ama yegenimi dogurdu

Ben Bülent yirci sevgi hoca ve ulviya hoca arasında kalmıştım. Bülent hoca cok iyi fakat erkek birde yoğun diye tercih etmedim ama gidenler çok memnun. Sevgi hoca sezeryanı destekliyor diye duymuştum. İkbal hoca cok yoğun ve acil durumlarda ulaşamadıklarını söyleyenleri cok duydum. Ama ulviya hoca istediğin zaman ulaşabiliyorsun. Kadının değişik Bi ses tonu var rahatlatıyor. Çok tatlı ve her konuda sorularıma cevap veriyo. Ve normal doğumu destekliyor diye biliyorum.

Ben paket aldım. Ulviya hocadan sordum çok aman aman Bi durum olmadığı taktirde hoca mutlaka geliyormuş. Ama tatil işi var VS oradaki başka doktor doğuma girebiliyormuş. Doğum paketi için böyle söylediler ama sigortada aynı şey geçerli mi bilmiyorum.

Teşekkürler cevap icin.
Bende erkek diye biraz çekindim ama doğum anında dediğin gibi tatil vs birşey olursa ordaki başka Dr giriyormus yani bayan Dr a da gitsem doğum anı şansa diye Bülent hocayı tercih ettim gerçekten çok tatlı memnun kaldım ama hastanedeki tüm Dr lar iyi olduğu için doğum anı da artık kim olursa dert etmiyorum benim ikinci doğumum ilk doğumum da 16 da Hastane giriş yapıp
Gece 04 de doğum yaptığım için kimse o kadar saat beklemez diye korktum özel De onun için Hastane de acil de doğum doktorlarının olması önemli. Diliyorum kolay sağlıklı ve normal doğum olur... Yetkin hoca da çok iyiymiş bu arada..

Yetkin hocada iyi evet aslında bütün doktorları iyi

Yetkin hocada iyi evet aslında bütün doktorları iyi
Evett. Mesela ben medicana gidiyordum Süleyman akarsu gerçekten harika bir dr bu arada..
Ama doğum da sadece o geliyormus acilde Dr yok bende korkuyordum ya o sırada Süleyman bey olmazsa ne yaparım veya doğum uzun sürerse başımda beklermi diye. Sonra Süleyman hoca özel muane yeri açtı kendine sigorta karşılamadıgu için medikal park a gittim gerçekten acilde Dr olması çok güzel artık doğumum. Uzun sürse de gözüm arkada değil ve gerçekten tüm Dr lara güveniyorum

Ben Bülent hoca dan watsap numarasını almayı unuttum siz aldınz mi ulviye hanımdan şükür acil brisey olmadı ama yinede keşke alsaydım bir ay sonra tekrsr gidecgm o zaman a artık

Ben Bülent hoca dan watsap numarasını almayı unuttum siz aldınz mi ulviye hanımdan şükür acil brisey olmadı ama yinede keşke alsaydım bir ay sonra tekrsr gidecgm o zaman a artık
Bende var canım ulviye hocanın numarası. Acil bişey olursa gündüz çağrı merkezinden asistana bağlıyorlar bazen asistan veriyor hocanın numarasını acil bişey olmaz inşallah kontrolünde kendin alırsın . Zaten gece çok acil bişey olduğunda haber verirler takibi yapan doktora diye tahmin ediyorum canm.

Aynen canım ay bu arada sende Ekim annesisin hiç görmedim bizim topikde seni
Cinsiyet belli olmustur bana 14+1 de Bülent hoca %100 kız dedi bir kızım var 2.kiz yolda acaba hastanenn odaları falan nasıl fotocu getirmek istiyorum büyük mü hiç gördün mü birde ayrıntılı usg ben sehir hastanesinde yaptırcam galiba çünkü sigorta da yokmuş sanırım doğum paketinde de yok

Ulviya hoca nasıl? Ben bir randevu aldım o gün de bir yakınını kaybetmişti kendisi de kötüydü ama yine de ilgilendi sağ olsun. Pek anlayamadım ama doğal yolları destekliyor gibime geldi. Pcos var. Yetkin hoca ilk muayenesinde dedi ki 3 aya bebek olmazsa aşılamaya başlayalım. Ulviye hocaya 6 ay sonra gittim o da 2 yıla kadar normal yolları denemek normal bence, gel yumurta takibi yapalım demişti. Ben de biraz şaşırdım hangisini seçsem görüşleri biraz farklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…