Gebeliğe Hazırlık Ankarada doktor önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.914
5.117
Kızlar merhaba
Ankara da özel gebelik takip Dr arıyorum.
Koru, medicana, medikal park olabilir.
İlgili bilgili ve herşey den önce normal doğum yanlısı olması lazım ilk doğumum normal olduğu için normal istiyorum.
Süleyman Akarsu beyi çok duydum gittim çok sevdim ama maalesef özel yer açacakmış benim hastaneye gitmem lazım sigortam olduğu için teşekkürler şimidedin.
Özellikle Ayla Aktulay ve ikbal kaygusuz hakkında bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

İçerik bdvye uygun değil konu linkinizi duvarınıza ekledim bilgisi olan üyeler görüp yardımcı olacaktır

Doktor önerim yok ama bebeğinizi tebrik etmeye geldim.sağlıklı bir sekılde kucağınıza alırsınız inşallah

Arkadaşım Zahide Küçük hanımda doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını söyledi. Özel muayenehanesi var. Doğumları Koru Hastanesinde yapıyor.

Süleyman hoca ne zaman acacak kliniği bilgin var mi en son aralıkta gitmiştim muaneye Insallah tüp bebege basliycaz diğer aya

Medical park keçiören de sevgi yıldırım alta var ilk gençliğimde ona basliycaktim nasip olmadi öneririm birde orda bülent yırcı var çok ilgili doktor lar ikiside onerirm

Teşekkürler araştıracagim normal doğum yanlısı mi acaba bilginz varmı
Bülent hoca da 3 arkadaşım doğum yaptı 2 si normal 1 sezeryan oldu ama O zamanın şartlarına gore tabi ne gerektirir bilemezsin canim. Sevgi hoca yi tam bilmiyorum muanelerinde cok içten cok samimiydi

Merhaba tam olarak aynı durumdayız ben de sigortamı kullanabileceğim doktor arayışındayım. arkadaşımın önerisi ile önümüzdeki pazartesi ayla aktulaya randevu aldım. siz kimde karar kıldınız?

Merhaba tam olarak aynı durumdayız ben de sigortamı kullanabileceğim doktor arayışındayım. arkadaşımın önerisi ile önümüzdeki pazartesi ayla aktulaya randevu aldım. siz kimde karar kıldınız?
Ben medical park ta Bülent yirci ye karar verdim galiba ama 13.haftamda gidicem sanırım.
Deneyimizi yazar misinz birde unutmazsanz sorabilir misiniz
Diyelim ki doğum zamanı hoca burda yok ne olacak şehir Hastanesinemi yönlendiriyor yoksa hastaneden başka bir dr a mi bu önemli bir soru onca paranın sonunda şehir Hastanesnde doğum yapmak istemem

Bülent hoca da 3 arkadaşım doğum yaptı 2 si normal 1 sezeryan oldu ama O zamanın şartlarına gore tabi ne gerektirir bilemezsin canim. Sevgi hoca yi tam bilmiyorum muanelerinde cok içten cok samimiydi
Saolun Bülent hocaya gideceğim galiba. Aynı Hastane de yetkin karasu varmış dc Dr. Onu da duydunzmu acaba birde Hastane nasıl odası vs

Ne yaparsan yap lokman hekim hastahanelerinden uzak dur Pakize eylem şeker arı vs vs biçok doktorundan uzak dur hastaneden uzak dur , koruda kendi doktorunla doğum yapacaksan seç koru rezaleti diye bi başlık var ekşide onu oku , liv de çok iyi doktorlar vAr diye biliyorum onları dene araştır

Arkadaşlar merhabalar. Liv hospitalda doğum paketi alacağım. Nezaket Kadıoğlu, Türkan Örnek Gülpınar, Harun Egemen Tolunay, Coşkun Şimşir, Su hocalardan herhangi birine giden veya liv hospitaldaki diğer doktorlar hakkında fikirleri olan var mı, her türlü bilgiye çok ihtiyacım var. Çünkü bazı arkadaşlarımın doğum doktorları sadece ultrasona sokup gönderirken, bazıları tansiyon, kilo ölçümü yapıyor, nasıl beslenmeleri gerektiğini söylüyor, güneş kremi çatlak kremine kadar bilgi veriyormuş . Değerleri iyi takip edip, doğru takviyeler yapacak birine ihtiyacım var tabi ameliyat konusunda ( sezaryen) iyi olması da çok önemli. Ne olur bilgilerinizi esirgemeyin. Çok teşekkür ederim.

İKBAL KAYGUSUZU KESİNLİKLE ÖNERMEM. ACİL DURUMLARIMDA KADINA AKŞAM SAATİNDE ULAŞAMADIM. BENCE HİÇ GİTMEYİN İKBAL KAYGUSUZA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…