- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
-
- Konu Sahibi Dilara55333
Teşekkürler kimse yazmıyor bekleyelimİçerik bdvye uygun değilkonu linkinizi duvarınıza ekledim bilgisi olan üyeler görüp yardımcı olacaktır
Süleyman hoca ne zaman acacak kliniği bilgin var mi en son aralıkta gitmiştim muaneye Insallah tüp bebege basliycaz diğer ayaKızlar merhaba
Ankara da özel gebelik takip Dr arıyorum.
Koru, medicana, medikal park olabilir.
İlgili bilgili ve herşey den önce normal doğum yanlısı olması lazım ilk doğumum normal olduğu için normal istiyorum.
Süleyman Akarsu beyi çok duydum gittim çok sevdim ama maalesef özel yer açacakmış benim hastaneye gitmem lazım sigortam olduğu için teşekkürler şimidedin.
Özellikle Ayla Aktulay ve ikbal kaygusuz hakkında bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Medical park keçiören de sevgi yıldırım alta var ilk gençliğimde ona basliycaktim nasip olmadi öneririm birde orda bülent yırcı var çok ilgili doktor lar ikiside onerirmKızlar merhaba
İlgili bilgili ve herşey den önce normal doğum yanlısı olması lazım ilk doğumum normal olduğu için normal istiyorum.
Süleyman Akarsu beyi çok duydum gittim çok sevdim ama maalesef özel yer açacakmış benim hastaneye gitmem lazım sigortam olduğu için teşekkürler şimidedin.
Özellikle Ayla Aktulay ve ikbal kaygusuz hakkında bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Teşekkürler araştıracagim normal doğum yanlısı mi acaba bilginz varmıMedical park keçiören de sevgi yıldırım alta var ilk gençliğimde ona basliycaktim nasip olmadi öneririm birde orda bülent yırcı var çok ilgili doktor lar ikiside onerirm
Bilemiyorum bir iki aya kadar galibaSüleyman hoca ne zaman acacak kliniği bilgin var mi en son aralıkta gitmiştim muaneye Insallah tüp bebege basliycaz diğer aya
Özel muayeneye gidemem maalesef özel sağlık sigortm varArkadaşım Zahide Küçük hanımda doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını söyledi. Özel muayenehanesi var. Doğumları Koru Hastanesinde yapıyor.
Çok teşekkürlerDoktor önerim yok ama bebeğinizi tebrik etmeye geldim.sağlıklı bir sekılde kucağınıza alırsınız inşallah
Bülent hoca da 3 arkadaşım doğum yaptı 2 si normal 1 sezeryan oldu ama O zamanın şartlarına gore tabi ne gerektirir bilemezsin canim. Sevgi hoca yi tam bilmiyorum muanelerinde cok içten cok samimiydiTeşekkürler araştıracagim normal doğum yanlısı mi acaba bilginz varmı
Merhaba tam olarak aynı durumdayız ben de sigortamı kullanabileceğim doktor arayışındayım. arkadaşımın önerisi ile önümüzdeki pazartesi ayla aktulaya randevu aldım. siz kimde karar kıldınız?Kızlar merhaba
Ben medical park ta Bülent yirci ye karar verdim galiba ama 13.haftamda gidicem sanırım.Merhaba tam olarak aynı durumdayız ben de sigortamı kullanabileceğim doktor arayışındayım. arkadaşımın önerisi ile önümüzdeki pazartesi ayla aktulaya randevu aldım. siz kimde karar kıldınız?
Saolun Bülent hocaya gideceğim galiba. Aynı Hastane de yetkin karasu varmış dc Dr. Onu da duydunzmu acaba birde Hastane nasıl odası vsBülent hoca da 3 arkadaşım doğum yaptı 2 si normal 1 sezeryan oldu ama O zamanın şartlarına gore tabi ne gerektirir bilemezsin canim. Sevgi hoca yi tam bilmiyorum muanelerinde cok içten cok samimiydi
Odalar cok iyi hastane cok temiz çalışanlar ilgiliydi. Yetkin hoca tüp bebekci onun da yorumları cok iyiydiSaolun Bülent hocaya gideceğim galiba. Aynı Hastane de yetkin karasu varmış dc Dr. Onu da duydunzmu acaba birde Hastane nasıl odası vs