- 14 Ocak 2018
- 4
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi mercanla1985
-
Canım benim hayırlı olsun gebeliğin. Bende zahide hanımda doğum yaptım çokta güzel bir doğumum oldu. kendisi sana gerekenleri söyler zaten. Sen hiç panik olma. Özellikle 37. haftadan sonrası çok önemli. Zahide hanım sana egzersiz falan gösterecek. Sana tavsiyem bol yürüyüş yap ben çok faydasını gördüm.Merhaba anneler 9 haftalık çok yeni bir anneyim bende. kadınlar kulübününde çok yeni üyesiyim. şuan mide bulantım haricinde çok şükür bir sıkıntım yok. Doğal doğum yapmayı gercekten çok istiyorum. Bunun için çok doktor, çok hastane araştırdım. Koru hastanesinde zahide küçük hanımda karar kıldım. Size sorum doğal doğum yapmam için şimdiden yapmam gereken şeyler varmı egzersiz, masaj, spor gibi yada nelere dikkat etmem gerekiyor.. Önerilerınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba anneler 9 haftalık çok yeni bir anneyim bende. kadınlar kulübününde çok yeni üyesiyim. şuan mide bulantım haricinde çok şükür bir sıkıntım yok. Doğal doğum yapmayı gercekten çok istiyorum. Bunun için çok doktor, çok hastane araştırdım. Koru hastanesinde zahide küçük hanımda karar kıldım. Size sorum doğal doğum yapmam için şimdiden yapmam gereken şeyler varmı egzersiz, masaj, spor gibi yada nelere dikkat etmem gerekiyor.. Önerilerınız için şimdiden teşekkür ederim.
Canım benim hayırlı olsun gebeliğin. Bende zahide hanımda doğum yaptım çokta güzel bir doğumum oldu. kendisi sana gerekenleri söyler zaten. Sen hiç panik olma. Özellikle 37. haftadan sonrası çok önemli. Zahide hanım sana egzersiz falan gösterecek. Sana tavsiyem bol yürüyüş yap ben çok faydasını gördüm.
Umarım sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz dr.zahide hanım gerçekten güven veren bir doktor Güler yüzlü hastalarına karşı oldukça ilgili ben ve sonrasında yönlendirdiğim arkadaşlarım oldukça memnun kaldık.Özellikle normal Doğum konusunda oldukça ısrarcı ve fedakar kendisine buradan da ayrıca teşekkür ediyorum iyiki sizin gibi bir doktor ile karşılaştım.Sadece zahide hanımın önerilerini dinleyin bence herşey gönlünüzce olsun inşallahMerhaba anneler 9 haftalık çok yeni bir anneyim bende. kadınlar kulübününde çok yeni üyesiyim. şuan mide bulantım haricinde çok şükür bir sıkıntım yok. Doğal doğum yapmayı gercekten çok istiyorum. Bunun için çok doktor, çok hastane araştırdım. Koru hastanesinde zahide küçük hanımda karar kıldım. Size sorum doğal doğum yapmam için şimdiden yapmam gereken şeyler varmı egzersiz, masaj, spor gibi yada nelere dikkat etmem gerekiyor.. Önerilerınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba anneler 9 haftalık çok yeni bir anneyim bende. kadınlar kulübününde çok yeni üyesiyim. şuan mide bulantım haricinde çok şükür bir sıkıntım yok. Doğal doğum yapmayı gercekten çok istiyorum. Bunun için çok doktor, çok hastane araştırdım. Koru hastanesinde zahide küçük hanımda karar kıldım. Size sorum doğal doğum yapmam için şimdiden yapmam gereken şeyler varmı egzersiz, masaj, spor gibi yada nelere dikkat etmem gerekiyor.. Önerilerınız için şimdiden teşekkür ederim.
merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.Dünyadaki en güzel duygu bebeğinizi kucagınıza aldıgınız an.En sağlıklı şekilde sizde bebeğinize kavuşursunuz umarım.doktor seçiminiz muhteşem bende Doktor Zahide Küçük hanım da doğum yaptım ilgisi ve bilgisi mukemmel.çok iyi motive edip hamilelik sürecini en iyi şekilde geçirmenizi sağlıyor.Kitabını ve Hürriyet ailemdeki makalelerini tavsiye ederim.Merhaba anneler 9 haftalık çok yeni bir anneyim bende. kadınlar kulübününde çok yeni üyesiyim. şuan mide bulantım haricinde çok şükür bir sıkıntım yok. Doğal doğum yapmayı gercekten çok istiyorum. Bunun için çok doktor, çok hastane araştırdım. Koru hastanesinde zahide küçük hanımda karar kıldım. Size sorum doğal doğum yapmam için şimdiden yapmam gereken şeyler varmı egzersiz, masaj, spor gibi yada nelere dikkat etmem gerekiyor.. Önerilerınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben kendisini instagramdan takip ediyorum. Enerjisine, ses tonuna bayılıyorum. Keşke Ankara da olsam.Canım benim hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına almanı diliyorum. Bende dr zahide küçük ile normal doğurdum. Kendisi harika bir doktor ben çok dr gezdim neyseki zahide hanım ile karşılaştık. Keşke ilk haftalarımda karşılaşsaydım. Beni çok güzel yönlendirdi abartmamak şartı ile hafif tempolu yürüyüşün iyi geleceğini söyledi beslenmeme dikkat ettirerek kilo alımımı dengeledi. sağlıklı ve ihtiyacım olan şeyleri yememi söyledi. Kızım da bende çok iyiyiz darısı başına
İlk anda sinirle yazmış bulundum yorumu sonra da değiştiremedim. Sadece isleyişteki aksakliklar beni buldu yoksa hocamızın tutumu güler yüzü diğer nice doktorlardan daha iyidir bizzat şahit oldugum icin söylüyorum Kimsenin hakkına girmek istemem, dediğim gibi o anin verdiği bir sinirle yazılmış bir yorumdu. Tekrar kusura bakmayınHic bir bilgi ve tavsiyede bulunmuyor sorarsan soyler hatirlatma kesinlikle yok
9 ay takip etmesine rağmen son hafta izne cikiyorum diyerek bizi yari yolda birakti ve bunu son dakika soyledi
Takipli hastasi olmamiza ve hep ona gitmemize ragmen sanki ilk gelisimiz gibiydi hep ve en son nts nasil dedigimizde gayet iyi dedi nts kagidini cantadan cikarmamistik henuz
Bebegin kilosunu soruyoruz en son ne demiştim diye cevap aliyoruz birde odasindaki tarti 2 aydir bozuk ve ebelerin cevbi evet biraz eksik tartiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?