• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da dış mekan çekimi yapan fotoğrafçı.yardımm kızlaarr..

Arkadaslar dış mekan çekimi için harika birini tanıyorum.
İşini bu kadar önemseyen biri ile karşılaşmak çok güzel
Nişan fotolarımın tamamınında harikalar yaratmış
ve fiyat cok uygun
Ben düğünümdede gulru hanımla çalışacağım

Merhabalar, şimdiden tebrik ederim bende Tara Arseven ile görüşmeyi düşünüyorum. Ne kadara anlaştınız acaba?

Valla benimki biraz karisik hem kina hem tam gun cekim felan o yuzden sizin aramaniz daha iyi olur sanirim websitesinde fiyatlari vardi... fiyat konusunda acikcasi ankarada benim en uygun arastirdigim fotorafcilardan birisi. ve zaten sayfasina ve facebooka bakarsaniz muhtesem foto cekiyor....

Valla benimki biraz karisik hem kina hem tam gun cekim felan o yuzden sizin aramaniz daha iyi olur sanirim websitesinde fiyatlari vardi... fiyat konusunda acikcasi ankarada benim en uygun arastirdigim fotorafcilardan birisi. ve zaten sayfasina ve facebooka bakarsaniz muhtesem foto cekiyor....

evet fotoğraflarını inceledim biraz onu düşünüyorum ama şehir dışında olduğum için öncelikle nişanlım gidip görüşebilecek. ben fiyattan dolayı sadece dış mekan düşünüyorum malesef :S

evet fotoğraflarını inceledim biraz onu düşünüyorum ama şehir dışında olduğum için öncelikle nişanlım gidip görüşebilecek. ben fiyattan dolayı sadece dış mekan düşünüyorum malesef :S

fiyatlari uygun acikcasi yani onun verdigin tam gun fiyati ve daha bilinen firmalariyla kiyaslarsaniz onlar 4500 TL istiyorlar...

Ankara'da bir arkadaşım düğün çekimi için Merve Dağlıyla çalışmıştı,fotoğrafları cidden çok güzel,albümünü de yeni gördüm cidden özenerek hazırlanmış,İstanbul'dan çekim için gelmişti ve fiyatı da uygun geldi bana.Ben Tara'yla çalışmıştım ama alternatif olarak Merve Dağlı'yı da düşünebilirsiniz,o da fiyat-kalite açısından değerlendirildiğinde başarılı :)

Ufak bir bilgi umarım işinize yarar;
Ankara'da dış mekan çekimi için hamamönü, Ankara Kalesi, Altınpark, Göksu, Botanik Parkı, Tren müzesi, Uçak müzesi gibi yerleri tavsiye ediyorum.

$DSC_1286.jpg

Kızlar,
Ablam iki ay önce Ankarada evlendi ve bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Aydıner Taşkın ile çalıştı. Bence sadece fotoğraflar için değil, ayrıca aldığın servis için de para ödüyorsun. Aydiner Bey çekim öncesi ablam ve eşiyle buluşup tarz ve mekan ile ilgili detayları belirlediler.Yani çekim günü kimse için bir süpriz değildi. Açııkcası ablam oldukça detaycı biridir ve detaylara inanılmaz takılır. Düğün günü stresini tahmin edebiliyorsundur. Aydiner çekim süresince pozitif enerjisi ve yaklaşımıyla hepimiz için daha rahat bir gün olmasını sağladı. Albumdeki fotoğrafları seçmemiz için bizimle paylaştı.

Özet olarak, fotoğraf kaliteleri birbirine yakın olsada önemli olan fotoğraf çekimi sırasında rahat olman ve rahat iletişim kurabiliyor olman. Sonuçta fotoğrafların sana özgü fotoğraflar olması önemli olan. Senin özel günün çünkü. Kesinlikle tavsiye ediyorum, kendi düğünüm içinde şüphesiz onunla çalışacağım

Merhabalar kızlar,ilgilenenler olursa ben de fotoğraf çekiyorum ve belli bir süre portfolyom için bedava düğün çekimi yapmaya karar verdim. Facebook sayfama ve websiteme yönlendirebilirim isterseniz.

kızlar bende üniversiteden fotoğraf bölümünden mezunum.. şuanda profosyonel olarak bu işi yapıyorumm . bende size yardımcı olmak isterimm :52::14::15::16:

Merhaba kizlar....
nerdeyse 3 ay olacak evleneli... fotorafciyla ilgili onceden Tara Arseveni tavsiye etmistim ve yanilmadigimi anladim o stresin altinda beni sakinlesmeye basaran damat gec kaldiginda endiselere dusudugumde aciktigimda bseyler yediren kuaforde beni dans ettiren yani kisacasi resmen fotorafci degil orada cok yakin bir arkadasiniz varmis ve oyle bi guveniyorsunuz ki inanilmaz bi his, oyle birisi olmasi etrafta cok onemli cunku bazen arkadaslariniz siz unutup kendi hazirlanmalarina daliyorlar :)) Tara bitanesin burdan ona bin kere tesekkur etmek istiyorum.

Taradise Weddings olarak bulabilirsiniz internette, ve yil sonuna kadar rezervasyonlarda 400 TL indirim firsati var. (Bu arada sunuda ekleyim ben dugun organizasyonuma Subat 2013te basladim (dugunum Temmuz'daydi) ve arastirdigim fotorafcilarda en cok uygun fiyati olan Taradise'di)- Ayrica sehir disinada gidiyor ekstra ucret almadan sadece konaklama ve yol masrafi karsilanmasiyla ve dugun sonrasi cekimleride var :)

Ay bidaha evlenmek istiyorum... sunuda ekleyim (hep eklemeyle gidecek gibi bu :) ama insan heycanliniyor dugununu dusununce) kizlar kesinlikle bir fotorafciniz ve en azinda dugun esnasinda video ceken olsun cunku gercekten hic biri hatirlanmiyormus ve dugune kadar hazirlanmalarinizin tadini cikartin cunku onlar aklinizda kalanlar oluyor :) ay daha cok var yazacakta neyse sorulariniz olursa yardimci olmaya calisirim... bu arada balonlarla cekim guzel oluyor fotorafa renk getiriyor ;)

Back