Ankara'da dış mekan çekimi yapan fotoğrafçı.yardımm kızlaarr..

sanem hanım ilginiz için çok teşekkür ediyorum erkin beyle görüştüm fiyat çok yüksek sizin için biraz daha indirim yaptı tabi ama yinede bizi aşıyor=)irem hanıma da mail attım cvbını bekliorum bana daha makul fiyat verecek ve güzel fotolar çekecek fotoğrafçı gerekiyor=) tanıdığınız bildiğiniz başka kişilerde varsa yardımcı olursanız sevinirim

İstanbul'a taşındığımdan beri Ankara'da pek tanıdık kalmadı ne yazık ki, dolayısıyla düşünüyorum bir yandna, çünkü bu çekimlerde gerçekten emeğini ve çabasını ortaya koyan insnları önermek istiyorum.
İstanbul'da Derya Engin Alkılınç var, Facebooktan onu Daria Engin Alkılınç olarak bulabilirsiniz. Şehiraşırı gidebilir mi bilmiyorum sormanızda fayda var, makul fiyatlı ve sevimliliğiyle şahane iş çıkartır Bir de Gökhan Bartu Yüksel'e göz atabilirsiniz, retouchlar konusunda on numaradır, Erkin Şahin'in moda çekiminde tanışmıştık kendisiyle, video ve fotoğraf çekimlerini takip etmişmdir. Düğün çekiyor mu bilmiyorum, sormak lazım dediğim gibi. Aklıma geldikçe yazacağım (; düğüne kadar en şahanesini bulmaya çalışacağız

ilginizden dolayı nasıl teşekkür edeceğimim bilemiyorum. işallah en iyisini buluruz söylediğiniz kişilerede maillerimi attım cvplarım gelir gelmez sizede bilgi vericem sanem hanım görüşmek üzere

polatlı da mısınız

Konu sahibi arkadaş ayarlamış ama Ankarada ki diğer arakadaşlar için Uğur Doyduk u öneririm ben kendisiyle anlaştım gün boyu cekim olacak bir de düğün klibi çekeceğiz istediğimiz şarkıyla daha önce arkım çalıştı onunla ve çok büyük keyif aldık:))) bu arada mekan oalrak da eymir ve mogan ı tavsiye ederim.

evet bende Uğur Doyduk'u biliyorum ...bir arkadaşım dış çekim fotoğrafları için Uğur beyle çalışmıştı ve çok memnun kaldılar...İkinci isim olarakta Aytül Keskin diyebilirim...

merhabalar,
çalışmalarınızla ilgili daha detaylı bilgiyi nasıl alabilirim acaba

dış mekan tüm gün çekim konseptiyle sizlere uygun fiyatta ve oldukça kaliteli fotograflarla yardımcı olabilirim. iletişime geçersek çalışmalarımıda görebilirsiniz. ayrıca ankara da çekim için uygun olabilecek seymenler ve botanik parkı da var. hem sakin olmasından hemde huzurlu güzel bi ortam olması açısından tavsiye edebilirim. mutluluklar diliyorum

kuaförden başlayıp salona kadar çekim yapan bi yer var bildiğim.dış mekan fotoğraflarını gördüm süper.tanıtım amacıyla fiyatı sadece 500 tl.fotoğraflarını gidip yerlerinde görebilirsin.özel mesaj yazıp fcbk adını yazarsan ya da numaranı gönderirsen bilgi verebilirim.

banada gönderebilirmisin? mesaj atamıyorumda özelden...

arkadaslar merhaba ... neler yaptınız bu dış mekan çekimlerini bende bilgi alabilirmiyim ücretler hakkında:) benimde haziran sonunda düğünüm ama hala biyer bulamadım

merhabalar sizinle nasıl iletişime geçebiliriz acaba

Sİzinle nasıl iletişime geçebilirim.?

Benim dugunum 27 temmuz hem kina cekimleri hemde tam gun dugun cekimi icin Taradise Weddings ile anlastim (Tara Arseven) gunleri sabirsizlikla sayiyorum :)

Herkese merhaba :) ben daha dün katıldım aranıza kafam oldukça karışık yardımınıza ihtiyacım var..haziranda evleniyorum ve düüğün hikayesi fotoğrafçıları arıyorum bi çok yer araştırdım ama gördüğüm çekimler pekde hoşuma gitmedi bu konuda fiyatta önemli tabi..aranızda bu işi halletmiş kimse varmı tavisye edebileceğiniz bir yer ankarada olması gerekeiyor tabi bu arada..

Bu konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama bu konuda bana yardımcı olabilirmisinz benim içinde önemli bir konu :)

Dikkat edin diyorum çünkü başkasının portfoliosunu bile gösterip web sitesi bile olmayan, bu işin egitimini bile almamış, insanlarla dolu ortalık. Eline makina alan fotoğrafçıyım diye dolaşıyor ..Fotoğrafçınızı özenle seçin diyorum, Öncesinde görüşün. iletişim o gün için inanılmaz önemli fotoğrafçınız o gün sizin yaşam koçunuz oluyor ...Bu yüzden güler yüzlü ,pratik çözümler sunuan anlayışlı, sevecen biri olmalı.. Fiyat konusuna özellikle aldanmayın diyorum size milyontane baskı verseler ne olur ki fotoğraflarınız unutulmayacak kadar güzel olmadıkdan sonra çünkü dönüp dönüp o güzel karelere bakacaksınız bu yüzden yetenekli eğitimli biriyle çalışın benim önerimse kardeşimin de çekimlerini yapan Ceren adında ki bu sevimli kız ************* adresinden kendine ulaşabilirsiniz herkonuda size yardımcı olacaktır

Son düzenleyen: Moderatör:

Taradise derim ben, Tara hanim benimde dugun ve kinami cekecek ve bu kadar ozenen birisi yoktur herhalde 5 ay olmasina ragmen haberlesip soylede yapalim boylede yapil fln ve dis mekanlari secimleri cok guzel ayrica bu arabaya evleniyoruz fln yazilarin harflerin kirmizi mavi klasiklesmis ve igrenc yazilar yerine inanilmaz guzel tasirimlari var. bana gore gelin ne isterse o en guzel en chic herseyin enini yapiyor. facebookta veya googleda taradise weddings yazarsaniz hemen cikiyor. bu arada diger arastirdigim yerlere gore fiyat daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…