• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da dış mekan çekimi yapan fotoğrafçı.yardımm kızlaarr..

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Selam kızlar. Temmuz ayında düğünüm var ve ben dış mekan çekimi yaptırmak istiyorum. Şu ana kadar 2 kişiyle görüştüm ama sizlerden de tavsiye bekliyorum. İşinin ehli, herkesi hayran bırakacak tarzda fotoğraflar çeken bildiğiniz fotoğrafçılar varsa yardımcı olursanız çoook sevinirim. Ayrıca Ankara'da nerelerde dış mekan çekimi güzel olur bu konuda da önerileriniz varsa bekliyoruuumm :16:

slm benim Ankarada oturan bir akrabam var bu işlerle uğraşıyor.
istersen numarasını falan sorup verebilirim konuşursun..

Selam kızlar. Temmuz ayında düğünüm var ve ben dış mekan çekimi yaptırmak istiyorum. Şu ana kadar 2 kişiyle görüştüm ama sizlerden de tavsiye bekliyorum. İşinin ehli, herkesi hayran bırakacak tarzda fotoğraflar çeken bildiğiniz fotoğrafçılar varsa yardımcı olursanız çoook sevinirim. Ayrıca Ankara'da nerelerde dış mekan çekimi güzel olur bu konuda da önerileriniz varsa bekliyoruuumm :16:

Merhaba,

Sadece 1-2 saatlik dış çekim m istiyorsunuz yoksa tüm gün mü tercih edersiniz bilemiyorum ama tüm gün olursa Uğur Doyduk ile görüşebilirsiniz. Gerçekten güzel çalışıyorlar. Çektiği fotoğraflara hem web sitesinden hem de facebooktan bakabilirsiniz. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Kolay gelsin :)

Sağolun kızlar. Ben de bikaç kişiye mail atmıştım ama kafama en çok yatan Sibel Gürüney oldu ve anlaştık gibi bekliyorum kendisinden bugün cevap :) Facebookta çektiği fotoğraflara baktım çok hoşuma gitti. Bi sorun olmazsa onunla anlaşıcaz gibi :)

Sağolun kızlar. Ben de bikaç kişiye mail atmıştım ama kafama en çok yatan Sibel Gürüney oldu ve anlaştık gibi bekliyorum kendisinden bugün cevap :) Facebookta çektiği fotoğraflara baktım çok hoşuma gitti. Bi sorun olmazsa onunla anlaşıcaz gibi :)

sibel gürüney istanbulda değil mi ?

peki dış çekimler nerelerde yapılacak??
Ankara'da düzgün neresi var hiç bilmiyorum ben :(

peki dış çekimler nerelerde yapılacak??
Ankara'da düzgün neresi var hiç bilmiyorum ben :(

Benim aklıma gelenler göksu parkı, botanik parkı, bir de benim kuaförüme çok yakın olduğu için bi iki kare de kuğulu parkta çektirmeyi düşünüyorum ben.

Bir yerde mogan gölünde çekilmiş fotoğraflar görmüştüm orası da çok güzel ama uzak biraz

Benim aklıma gelenler göksu parkı, botanik parkı, bir de benim kuaförüme çok yakın olduğu için bi iki kare de kuğulu parkta çektirmeyi düşünüyorum ben.

netten göksu parkın fotoğraflarına baktım ve gerçekten çok beğendim :16:

ama biz havaalanı tarafında bir yerden gelip oraya döneceğiz düğün için, çok mu uzak kalır diye de düşünüyorum :S

netten göksu parkın fotoğraflarına baktım ve gerçekten çok beğendim :16:

ama biz havaalanı tarafında bir yerden gelip oraya döneceğiz düğün için, çok mu uzak kalır diye de düşünüyorum :S

Havaalanına yakın yer bilmiyorum ben hiç ama göksu parkından da ulaşımın çok zor olacağını sanmıyorum. Gene de araştırmaya devam edin isterseniz.

Hanımlar merhaba;

Her türlü iç-dış çekimlerinizi ve özel anlarınızı güvenerek şahsıma emanet edebilirsiniz. İsmim Tuğçe. İletişim fakültesi mezunuyum.Şu an yüksek lisans yapıyorum. Tezimin yoğunluğundan dolayı tam zamanlı işlerde çalışamıyorum,özel an fotoğrafçılığına zaman ayırıyorum.

*Düğün
*Doğum
*Nişan
*Söz
*Kına
*Eğlence
*iç/dış mekan

ve her türlü özel karelerinizi çok uygun fiyata çekiyorum.

Kullandığım profesyonel fotoğraf makinesi: NİKON D3100.

Fotoğraf bilgim hem mesleğim-mezun olduğum bölümüm- itibariyle hem de kişisel ilgim dolayısıyla vardır.
Dileyene portre-makro-düğün gibi çeşitli alanlarda mevcut olan fotoğraflarımı gönderebilirim.
Fiyatta pazarlık payı vardır,kendim de şu an öğrenci olduğumdan çiftlerimizden yüksek fiyatlar talep etmiyorum.

İç ve Dış çekimler paket halindedir,dış çekime ekstra ücret talep etmiyorum. Ücret 500 tl'ir,pazarlık payı daha da önce söylediğim gibi mevcuttur.
Düğün hazırlığı-düğün-sonrası için ise tüm gün beraber olacağımız için vereceğiniz fark 100 tl'dir.

Fotoğraf sayısı sınırsızdır.Tüm fotoğraflarınız CD içerisinde teslim edilir,seçtiğiniz fotoğraflar bastırılır(istenilen ebatta).

İlgilenen ve güzel bir albüme sahip olmak isteyen bayanlara duyurulur :)

Hanımlar merhaba;

Her türlü iç-dış çekimlerinizi ve özel anlarınızı güvenerek şahsıma emanet edebilirsiniz. İsmim Tuğçe. İletişim fakültesi mezunuyum.Şu an yüksek lisans yapıyorum. Tezimin yoğunluğundan dolayı tam zamanlı işlerde çalışamıyorum,özel an fotoğrafçılığına zaman ayırıyorum.

*Düğün
*Doğum
*Nişan
*Söz
*Kına
*Eğlence
*iç/dış mekan

ve her türlü özel karelerinizi çok uygun fiyata çekiyorum.

Kullandığım profesyonel fotoğraf makinesi: NİKON D3100.

Fotoğraf bilgim hem mesleğim-mezun olduğum bölümüm- itibariyle hem de kişisel ilgim dolayısıyla vardır.
Dileyene portre-makro-düğün gibi çeşitli alanlarda mevcut olan fotoğraflarımı gönderebilirim.
Fiyatta pazarlık payı vardır,kendim de şu an öğrenci olduğumdan çiftlerimizden yüksek fiyatlar talep etmiyorum.

İç ve Dış çekimler paket halindedir,dış çekime ekstra ücret talep etmiyorum. Ücret 500 tl'ir,pazarlık payı daha da önce söylediğim gibi mevcuttur.
Düğün hazırlığı-düğün-sonrası için ise tüm gün beraber olacağımız için vereceğiniz fark 100 tl'dir.

Fotoğraf sayısı sınırsızdır.Tüm fotoğraflarınız CD içerisinde teslim edilir,seçtiğiniz fotoğraflar bastırılır(istenilen ebatta).

İlgilenen ve güzel bir albüme sahip olmak isteyen bayanlara duyurulur :)

fotolar çekildikten sonra albüm halinede getiriosunuz sanırım fotoshoplu felan. çektiğiniz fotoğrafları nerden bakabilirim eğer anlaşabilirsek ilgilenmeyi düşünüorumda=)=) düğünüm 21ağustosda

Merhabalar, İstanbulda olsaydınız ben yardımcı olayım diyecektim ama Ankara'da bir iki isim vereceğim,

Stüdyo içi dışı profesyonel ekipmanla ve detaylı bir çalışma ile Erkin Şahin'e başvurabilirsiniz, Ankara'da oturduğum süreçte stüdyonun sahibidir, P'NM People adlı stüdyo, ayrıca dilerseniz Mac uzmanı mükemmel - Ankara'nın en iyisi diyebilirim - Sezar Sak'la ortak açılmış olan makyaj ve fotoğraf stüdyosu. Google'da aratın derim.

Bir diğeri ise, çok sevdiğim arkadaşım, tertemiz kalpli, güleryüzlü bir kız, İrem Tural Taştan. Şu an Behzat Ç.'nin set fotoğrafçılığını yapıyor.

Fiyat bilgileri iki isimde de istenilenlere göre değişiyor. O yüzden onlara sormakta fayda var. Görüşürken benden (Sanem'den) selamlar iletirseniz sevinirim (;

Back