• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Di Hekimiyim

abyagmur

DİŞ DOKTORU ANKARA
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
108
3
318
Arkadaşlar bazı sebepler yüzünden uzun süre sorulara cevap veremediğim için konu başlığım kapandı ama bundan sonra sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyarım sevgiler.

ıyı akşamlar. ben duzenli olrak dışlerimi fırcalamama ve dişçiye gitmeme ragmen ust arka dişim su içerken gargara yaparken aşırı sızlama yapıyor. dişçiye gittigimde kanal tedavisi gerek ama ıyı duşun dedi. bende korktum açıkcası.
neden duzenli olarak gunde 2 kere fırcalamama ragmen duzenli olrak dışçıye gıtmeme ragmen halen bu gıbı sorunlarla karşılaşıyorum? yanlış yada eksik yaptıgım bırsey mı var acaba?

iyi akşamlar abyagmur hanım benim sorunum dişlerim kararıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir temizlensede bi süre sonra tekrar kararıyor ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim

diş etlerımde kanama var.. bır ay önce plak temızlendı ama hala devam edıyor.. benı cok rahatsız edıyor.. dıs ıpı ve gargara kullanmaya basladım ... hala aynı

merhaba
3aylık hamileyim dr.um en başta elevit verdi gönderdi hala ne kan ilacı weriyor nede kalsiyum bilmem gereklimi ama dün dişlerimi fırçalarken diş etim kanadı ilk kez oluyor bu dikkat ettimde kanayan dişetimde sanki çekilme war gibi geldi.bi vitamin bişey kullanmam gerekmiyormu ona göre çıkayım doktorun karşısına.zaten dişimde çürük war kaybetmek istemiyorum onu:(

Selam,kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ama bazıları çok acıyor derken bazıları bişey hissetmedim diyor.Acaba tedavide uygulanan farklı yöntemlermi var?

merhabalar.. Ben de düzenli olarak diştaşlarımı aldırmama rağmen 2 ay geçmeden yine aynı sorunlar başlıyor. Diş etlerim şişiyor ve çok ağrı yapıyor. Ancak kanatınca ve taşlar gidince rahatlıyor. Kesin bi tedavisi yokmu bunun? Teşekkür ederim..

merhaba ismim Zeynep.ben agız saglıgıma cok onem verıyorum ama bırsey yesem yada yemesem agzımda hep koku oluyor.gunde 2kere mutlaka dıslerımı fırcalarım ve cay ıcsem dahi ardından agzımı mutlaka calkalarım...dıs hekımıne gıttım agzımın temız oldugunu soyledı yanı sorun yok..sızce dahılıye uzmanına mı yoksa K.B.B.uzmanınamı gorunmem gerekır?Şimdiden teşekkur ederim...

merhaba dişlerimde nerdeyse hepsinde dolgu var. arka dişlerimde kı dolgular 12-13 yıllık.. doktoruporselen diş yapalım dedi. porselen diş nasıl yapılır. dayanıklı mıdırn ? bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkürler...

merhaba bende ankaradayım ve bi diş hekimine ihtiyacım var.çürüklerim fazla.burdan isim yer ve adres vermezssini heralde.ben hangi kurumla anlaşmanız var onu öğrenmek istiyorum.ve emekli sandığıyla bi anlaşmanız varsa özelden adresinizi istiyorum.

ıyı akşamlar. ben duzenli olrak dışlerimi fırcalamama ve dişçiye gitmeme ragmen ust arka dişim su içerken gargara yaparken aşırı sızlama yapıyor. dişçiye gittigimde kanal tedavisi gerek ama ıyı duşun dedi. bende korktum açıkcası.
neden duzenli olarak gunde 2 kere fırcalamama ragmen duzenli olrak dışçıye gıtmeme ragmen halen bu gıbı sorunlarla karşılaşıyorum? yanlış yada eksik yaptıgım bırsey mı var acaba?

Eğer çok iyi dişlerine baktığını düşünüyorsan ve dişin çürüyosa ben bunu beslenmene ve diş ipi kullanmamana bağlarım, bu sebeple bence hergün diş ipi kullan, ne kadar fırçalarsan fırçala diş aralarını temizleyemeyezsin, sevgiler, bu arada kanal olacaksa olacaktır senin karar vermen gibi bir durum yok , biraz daha beklersen çok büyük ağrılarla ve ltihapla karşılaşabilirsin, tekrar geçmiş olsun .

iyi akşamlar abyagmur hanım benim sorunum dişlerim kararıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir temizlensede bi süre sonra tekrar kararıyor ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim
Canım beslenmene ve içtiğin çayın ve kahvenin ne olduğuna dikkat et, düzenli fırçalamak da çok öenmli tabi, ayrıca dişleri aşındıracak şeyler kullanma, sevgiler...

merhaba
3aylık hamileyim dr.um en başta elevit verdi gönderdi hala ne kan ilacı weriyor nede kalsiyum bilmem gereklimi ama dün dişlerimi fırçalarken diş etim kanadı ilk kez oluyor bu dikkat ettimde kanayan dişetimde sanki çekilme war gibi geldi.bi vitamin bişey kullanmam gerekmiyormu ona göre çıkayım doktorun karşısına.zaten dişimde çürük war kaybetmek istemiyorum onu:(

Dişlerine bu döneme özellikle çok dikkat et ve çok iyi temizle, sakın aksatma, bu döenmde hormonal değişiklikler yüzünden bi çok değişiklik oluyor biliyorsun o yüzden beslemene de çok dikkat etmeni tavsiye ederim, sevgiler...

merhabalar.. Ben de düzenli olarak diştaşlarımı aldırmama rağmen 2 ay geçmeden yine aynı sorunlar başlıyor. Diş etlerim şişiyor ve çok ağrı yapıyor. Ancak kanatınca ve taşlar gidince rahatlıyor. Kesin bi tedavisi yokmu bunun? Teşekkür ederim..

Dişlerinizi çok düzenli ve aksatmadan fırçalamak, diş ipi kullanmak yeterli sevgiler

Selam,kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ama bazıları çok acıyor derken bazıları bişey hissetmedim diyor.Acaba tedavide uygulanan farklı yöntemlermi var?

Hayır canım iyi bir anesteziyle inan hiçbirşey hissetmezsin, korkma ve bir an önce git yaptır, geç olmadan, sevgiler...

merhaba ismim Zeynep.ben agız saglıgıma cok onem verıyorum ama bırsey yesem yada yemesem agzımda hep koku oluyor.gunde 2kere mutlaka dıslerımı fırcalarım ve cay ıcsem dahi ardından agzımı mutlaka calkalarım...dıs hekımıne gıttım agzımın temız oldugunu soyledı yanı sorun yok..sızce dahılıye uzmanına mı yoksa K.B.B.uzmanınamı gorunmem gerekır?Şimdiden teşekkur ederim...

Dilini ve yanaklarını da temziliyorsan ve hala koku varsa o zaman sinüs ve mideden kaynaklı olabilir, yan, sanırım ikisine de gitmen gerekecek, sevgiler..

beni atladınız sanırım....

diş etlerım hala aynı kanıyor... plak temızlettım.. diş ipi kullanmaya basladım...

beni atladınız sanırım....

diş etlerım hala aynı kanıyor... plak temızlettım.. diş ipi kullanmaya basladım...

Eğer hiç bir değişiklik olmadıysa ben bi de kan testi yaptır derim, vitamin eksikliğine bağlı olablir, tabi strese de bağlı olabilir, sevgiler...

Back