Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı akşamlar. ben duzenli olrak dışlerimi fırcalamama ve dişçiye gitmeme ragmen ust arka dişim su içerken gargara yaparken aşırı sızlama yapıyor. dişçiye gittigimde kanal tedavisi gerek ama ıyı duşun dedi. bende korktum açıkcası.
neden duzenli olarak gunde 2 kere fırcalamama ragmen duzenli olrak dışçıye gıtmeme ragmen halen bu gıbı sorunlarla karşılaşıyorum? yanlış yada eksik yaptıgım bırsey mı var acaba?
Canım beslenmene ve içtiğin çayın ve kahvenin ne olduğuna dikkat et, düzenli fırçalamak da çok öenmli tabi, ayrıca dişleri aşındıracak şeyler kullanma, sevgiler...iyi akşamlar abyagmur hanım benim sorunum dişlerim kararıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir temizlensede bi süre sonra tekrar kararıyor ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim
merhaba
3aylık hamileyim dr.um en başta elevit verdi gönderdi hala ne kan ilacı weriyor nede kalsiyum bilmem gereklimi ama dün dişlerimi fırçalarken diş etim kanadı ilk kez oluyor bu dikkat ettimde kanayan dişetimde sanki çekilme war gibi geldi.bi vitamin bişey kullanmam gerekmiyormu ona göre çıkayım doktorun karşısına.zaten dişimde çürük war kaybetmek istemiyorum onu
merhabalar.. Ben de düzenli olarak diştaşlarımı aldırmama rağmen 2 ay geçmeden yine aynı sorunlar başlıyor. Diş etlerim şişiyor ve çok ağrı yapıyor. Ancak kanatınca ve taşlar gidince rahatlıyor. Kesin bi tedavisi yokmu bunun? Teşekkür ederim..
Selam,kanal tedavisi yaptırmam gerekiyor ama bazıları çok acıyor derken bazıları bişey hissetmedim diyor.Acaba tedavide uygulanan farklı yöntemlermi var?
merhaba ismim Zeynep.ben agız saglıgıma cok onem verıyorum ama bırsey yesem yada yemesem agzımda hep koku oluyor.gunde 2kere mutlaka dıslerımı fırcalarım ve cay ıcsem dahi ardından agzımı mutlaka calkalarım...dıs hekımıne gıttım agzımın temız oldugunu soyledı yanı sorun yok..sızce dahılıye uzmanına mı yoksa K.B.B.uzmanınamı gorunmem gerekır?Şimdiden teşekkur ederim...
dişlerimi genelde fırçalarım ama nedense özellikle yanlarından çürüyo dişlerim.acaba neden?
beni atladınız sanırım....
diş etlerım hala aynı kanıyor... plak temızlettım.. diş ipi kullanmaya basladım...