ankara'da devlet hastanesinde silikon yaptıran var mı?

sonunda ameliyat oldum memiişlerim geldiler ama suan braz mutsuzum 330cc takıldı bna çok dik duruolar ve gerginler taş gibiler sekli kötü duruo düzelirmi acaba çok korkum var doktor ödemlerin var daha inecek dio ama zmn hiç geçmio sanki bgn 3,günüm braz ağrılarım var kollarımı çok kaldıramıorum ve açıkcası bu görüntü kalır die korkuorum çok yapay duruo füze gibiler

canım geçmiş olsun inş zamanla istediğin hali alır bende olcam inş ameliyat olanları duydukça iice hevesleniyorum

daha cok yeni büyük ihtimal 2 hafta içinde normale dönerler. fiyatı ne kadara geldi? bende seneye düşünüyorum

Canım, ben sana yazana kadar eminim hersey yoluna girmiştir zaten, geç kaldım içini rahatlatmak için özür :)

Ameliyattan çıkıncaki görüntüsü gerçekten çirkin oluyo, ödemlerden vs ötürü.Benim 20 günü geçti, şu görüntüsünden cok memnunum şu anda, üstlerdeki şişlikler indi, doktor daha da incegini söledi.

Sende nasıl durumlar?

Merhaba ameliyat olalı baya bi olmuş sizin çok geçmiş olsun bı kaç sorum olacak size göğüslerinizden memnun musunuz bı sıkıntı yaşadınız mı ve sigorta karsiliyo mu hangi doktora yaptırdınız bunların cevaplarını verirseniz çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…