- 19 Nisan 2012
- 27
- 0
canım ben ameliyatı oldum geçtiğimiz cumartesi günü; hala şoktayım bu kadar kısa sürede yaptırmaya karar verdiğim için.
Ameliyat öncesi cuma günü, kan ve meme ultrasyonu sonuclarıyla birlikte doktora ameliyat öncesi son görüşmeye gittim.
Bikaç tanede begendigim ve begenmediğim ameliyat sonucu resimlerini yanımda götürdüm. Doktorla begenilerimiz tamamen aynıydı; bir de üstüne basa basa "Sade-Doğal" istiyorum diyip durdum. Kac cc olcagını konusmadık bile, vücut yapına göre dogal bi görünüm olcak die konustuk. Yöntem dual-plan, gögüs altı kesisi ile yarım damla şeklini uygulayacagını biliyordum. Neyse işte cumartesi de oldum ameliyatı. Doğrusunu söylemek gerekirse, bekledigimden zor geçti cumartisiden buyana şu 2 gün. Ama bugün süperim, bugün ki doktor randevuma araba kullanarak gidebildim.
gögüslerm şu anda cok şiş, üst taraflardaki şişliklerin tamamen incegini söyledi doktor; gögüs altındaki bandaj alındı. Eve geldim az önce, internetten işlerime bakarken, bi yandan da size yazıyım istedim.
Şişlerim 2 haftaya incekmiş, o zaman şekil ortaya cıkcakmış, umarım beklediğim sonucu alırım.
Seninde karar vermiş olmana cok sevindim canım, çarşamba ameliyat olcaksan eğer; çalışıyorsan, en az 1 hafta izin almanı kesin tavsiye ederim.
Görüşmek üzeree
sonunda ameliyat oldum memiişlerim geldiler ama suan braz mutsuzum 330cc takıldı bna çok dik duruolar ve gerginler taş gibiler sekli kötü duruo düzelirmi acaba çok korkum var doktor ödemlerin var daha inecek dio ama zmn hiç geçmio sanki bgn 3,günüm braz ağrılarım var kollarımı çok kaldıramıorum ve açıkcası bu görüntü kalır die korkuorum çok yapay duruo füze gibiler
sonunda ameliyat oldum memiişlerim geldiler ama suan braz mutsuzum 330cc takıldı bna çok dik duruolar ve gerginler taş gibiler sekli kötü duruo düzelirmi acaba çok korkum var doktor ödemlerin var daha inecek dio ama zmn hiç geçmio sanki bgn 3,günüm braz ağrılarım var kollarımı çok kaldıramıorum ve açıkcası bu görüntü kalır die korkuorum çok yapay duruo füze gibiler
daha cok yeni büyük ihtimal 2 hafta içinde normale dönerler. fiyatı ne kadara geldi? bende seneye düşünüyorum
Seneye derken heveslendim bu sene olacam insallah
dimi ama hemencik olalım :)
Merhaba ameliyat olalı baya bi olmuş sizin çok geçmiş olsun bı kaç sorum olacak size göğüslerinizden memnun musunuz bı sıkıntı yaşadınız mı ve sigorta karsiliyo mu hangi doktora yaptırdınız bunların cevaplarını verirseniz çok memnun olurumsonunda ameliyat oldum memiişlerim geldiler ama suan braz mutsuzum 330cc takıldı bna çok dik duruolar ve gerginler taş gibiler sekli kötü duruo düzelirmi acaba çok korkum var doktor ödemlerin var daha inecek dio ama zmn hiç geçmio sanki bgn 3,günüm braz ağrılarım var kollarımı çok kaldıramıorum ve açıkcası bu görüntü kalır die korkuorum çok yapay duruo füze gibiler