ankara'da devlet hastanesinde silikon yaptıran var mı?

esra_m

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
279
2
35
arkadaşlar burda başka şehirlerde devlet hastanelerinde göğüs büyütme ameliyatı olanları okudum ama ankarada yapılan bi devlet hastanesi doktoru var mı bulamadım. yaptıranlar varsa burdan paylaşabilr mi? ankarada operasyon yaptırmak isteyenler de yararlanmış olurlar.

ben bu ay içerisinde ameliyat planlıyorum.. ankarada bulamadım konyaya gidicem inş.. konya yakın düşünürsen eğer konyadaki doktora yaptıran arkadaşlar var forumda..
(özel mesaj atmıstın fakat yazamadım sana kusura bakma mesaj sayım yetersiz)

evet arkadaşlar güzel konu olmuş bende merak ediyorummmmm yardımcı olabılecek var mıı :26:

evet canım biliyorum ben de mailleştim hakan çepniyle. ama öncelikli tercihim ankara olmasından yana. önce muayene için gidicem çünkü. çalıştığım için de zor olcak o. ankarada araştırma yapıcam önce sonra hiç olmadı hakan bey olcak. ankara da kimse yaptırmıyo mu yoksa burdaki hastanelerde mi yapılmıyo. kimsenin bi bilgisi yok galiba

ben ankarada devlete yaptıran kımseyle konusmadım.. ilk olmayada cesaret edemedim :) birilerinn tecrüblerinden yararlanmayı tercih ettim nedense.. umarım hakan bey doğru seçim olur benim için çünkü biraz önce kendisine mail attım kararımı verdiğime dair. Çokk heycanlıyım

Hakkında hayırlısı olsun canım,Allah pişman etmesin..Herşey gönlünce olur inşallah..

Hakkında hayırlısı olsun canım,Allah pişman etmesin..Herşey gönlünce olur inşallah..

çok tesekkür ederim arzum :) inş pişman olmam çünkü fazlaca gencim umarım hata yapmıyorumdur.. ameliyatı olup pişman olan pek yok aslında.. hayırlısı :)

çok tesekkür ederim arzum :) inş pişman olmam çünkü fazlaca gencim umarım hata yapmıyorumdur.. ameliyatı olup pişman olan pek yok aslında.. hayırlısı :)

:)) ben sonuç istedigin gibi olur inşallah,komplikasyonsuz başarılı sonuçlar olsun diye demek istemiştim..Yoksa meme büyütme ameliyatı en yüz güldüren sonuçları olan ameliyatlardan bence Eger özgüven eksikligi yaşıyorsan çok sıkıntı duyuyorsan gögüslerinden tabi yaptır,yaşın erken olsun..birşey olmaz.Hayata daha erkenden güzel bakmaya başlarsın.Kötümü??..Degil tabi..

hemde nasıl bı özguven eksikliği :/ hiç yaz gelsin istemiyorum.. yasıtlarımın sahillerdeki o cıvıl cıvıl görüntüsü depresyona girmeme yetiyo :/
çok az kaldı kurtulmama :)

Canım hayırlı olsun. İnşallah mutlu haberlerini bekliyorum

hemde nasıl bı özguven eksikliği :/ hiç yaz gelsin istemiyorum.. yasıtlarımın sahillerdeki o cıvıl cıvıl görüntüsü depresyona girmeme yetiyo :/
çok az kaldı kurtulmama :)

Hele bir yaz gelsin, artık biz sahillerde salına salına dolanırken onlar depresyona girecekler canım

Hele bir yaz gelsin, artık biz sahillerde salına salına dolanırken onlar depresyona girecekler canım

Hehehehh..benim ikinci yazım olacak Allahın izniyle.Kızlar varya çok güzel bir duygu hee..Bööyyllee bikinileri giyinip kabinden dışarıya çıkıyorsun ya Offf...diyorumm..Hele sırtüstü uzanıyorsun..harika bir görüntü Sahil güvenlik dizisindeki hatunlar gibi koşuyormuşuz kumsalda Yav yazın toplanalımda deniz sefası yapalım kızlar yaa..

KK nın cicişli kızlarının deniz sefası süper olur valla

drita bn hala özel mesaj atamıyorum ama senle konusmak istediklerim var.. mail adresin vs senle konusabileceğim herhangi bişi yazabilirmsn bana özelden.. tabi bi mahsuru yoksa

kızlar ankara'da devlet hastanesinde ilk silkon yaptırmak ısteyenler biz olmayacağız tabı , forumda yaptıranlar var ama görmedıler demekki konuyu:26: bir arkadaş ismini hatırlamıyorum, serdar öztürk te oldum çok memnunum demişti, birinden de ali mübin aral ı duymuştum. Ama keşke şuankı düşüncelerinide öğrenebılsek

evet umarım yaptıranlardan gören olur ve sorularımız cevapsız kalmaz.:26:

bi doktora sordurdum ben devlet hastanesindeki meme büyütme ameliyatını. devlet hastanesinde yapılan bu ameliyat dolandırıcılık gibi bişey en ufak bi sorun olsa dahi hiçbi hak iddia edilemez ve zaten doktor bu ameliyatı başka bi şekilde gösteriomuş. yani ameliyat yapılıyo ama bu ameliyat devlete normal bi göğüs hastalığıyla ilgili bi ameliyatmış gibi gösterilip alınan para da direk olarak cebe giriomuş doktorun. kesinlikle tavsiye etmiyorum iyice araştırın demiş doktor. yani bu durumda da benim iyice kafam karıştı.bu konuda herhangi bi bilgisi olan var mı acaba?:44:

Valla canım o doktor sıkkı sallamış bence. Ameliyatımı olacağım hastanede yatış işlemlerimi yaptırırken kayıt bölümümde ne ameliyatı olacağım vs. tüm bilgiler kaydedildi. Silikon taktıracağım dedim ve bunlar kayda geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…