ANKARADA da İYİBİR KADIN DOĞUM DOKTORU ARIYORUM...

Ben irfan tarhana gittim cok ta memnun kaldim rahat bir gebelik gecirdim dogumda iydi dikisleri cok basarili 2. Gun ayaga kalktim

Merhabalar ben nisan ayinda dogum yaptim.doktorum Ömer Altun du ve coook memnun kaldim. Eger odeme sıkıntısı yasamiycaksan kesinlikle Hrs hastanesinden omer beyi tavsiye ederim. Seni cok rahatlaticak dogru yonlendirecek sabirla sorularina dogum oncesi ve dogum sonrasi cvp verebilecek bir doktor.

Bu arada yazmayi unutmusum Dr. Ömer beyin tam destegiyle normaldogum yaptim dogumum onun sayezinde de cabuk oldu 3, 5 saatte dogum bitmisti siddetle tavsiye ederim.

ankarada sincan veya etimesgut tarafında özel yada devlette bildiğiniz anlayışlı bilgili bir doktor varmı takiplerimi ve doğumumu yaptırabilceğim

ankarada sincan veya etimesgut tarafında özel yada devlette bildiğiniz anlayışlı bilgili bir doktor varmı takiplerimi ve doğumumu yaptırabilceğim
Canım kesinlikle Cihangir Çakıcı'ya gitmelisin. Anlayış bilgi güleryüz güven... İnan bana hepsini onda bulursun. Özelden mesaj da atabilirsin bana. Muhteşem bir doktor. Baba gibi bir adam. Hatta onla tanışmayan anne adaylarının yolculuklarında eksik kaldıklarını düşünüyorum. Tanıyanlar ise çok şanslı. Cihangir Çakıcı... Hiç başkasını düşünme... Aklına takılan ne varsa yaz ben anlatayım

Canım kesinlikle Cihangir Çakıcı'ya gitmelisin. Anlayış bilgi güleryüz güven... İnan bana hepsini onda bulursun. Özelden mesaj da atabilirsin bana. Muhteşem bir doktor. Baba gibi bir adam. Hatta onla tanışmayan anne adaylarının yolculuklarında eksik kaldıklarını düşünüyorum. Tanıyanlar ise çok şanslı. Cihangir Çakıcı... Hiç başkasını düşünme... Aklına takılan ne varsa yaz ben anlatayım

Cihangir Hocanın fiyatları nedir? Muayene ve tetkikleri nerede yaptırıyor nekadar utuyor yaklaşık paylaşırsanız çok sevinirim ben de bir türlü doktoa karar veremeyenlerdenim :(:(

Tesekkurler canim ama kendimi Rahat hissetmek icin bayan doktor arayisindayim suan etimed hastanesindeki gul hanima gidiyorum ama hala kararSIZIM '

Etlik lokman hekime gitmeyin de arkadaslar sakın hem de.Doktor ilgilenme vs hic iyi degildi.dogumu da orda yaptim oda daracik ve basik hemsireler gayet ilgisizdi.kulak testi yaptirdik bir hafta arayla iki kere gittik sorun var kulaginda deyip ust teste gonderdiler tabi ben aglaya aglaya bi hal oldum cikista sami ulustan randevu alip gittik orda kulak testi yaptirdik bi sorun cikmadi.bi suru para bayilip memnuniyetsiz ayrildik dogumumu hatirlamak bile istemiyorum....

Back