ANKARADA da İYİBİR KADIN DOĞUM DOKTORU ARIYORUM...

bende 29 mayıs hastanesine gittim salı günü ilk muayenem için doktorumun adı hülya kula güzel ve sıcak bi ortamdı bebeğimin de ilk resimciklerini aldım henüz gölge gibi ama olsun gördük çok şükür:1::nazar:

bende aldım ultrason resimlerini minnacık bişey ama ben onu bir bebeğin görüntüsüne çevirmeye çalışıyorum kendimce :1::1: arada konuşuyorum

bende 5+3 günlük hamileyim benimde ocakta inşalllah ayrıca beklenn doğum tarihi 16 0cakmış eşimin doğum günü 27 ocak benimkide 30 ocak süper bi tesadüf oldu bize

bende 5+3 günlük hamileyim benimde ocakta inşalllah ayrıca beklenn doğum tarihi 16 0cakmış eşimin doğum günü 27 ocak benimkide 30 ocak süper bi tesadüf oldu bize

zamanlamayı çok iyi yapmışsın ikinizin arasında doğsun tam olacak hep birlikte kutlarsınız :1:
hayırlı olsun canım Allah kucağına almanı nasip etsin :34:
sen yine 2012 ye denk getirdin ben 22 aralık nediyim :1:

ankarada en iyi kadın dogum doktoru""sevim cengiz dinçer""olarak duymuştum:))gercekten tecrübeli,bilgili,başarılı bir doktor....

sizde 2012 yazdırın hani eskiden öyle yaparlarmışya:)askere geç gitsin falan die:1:

eskiden yaparlarmış ama şimdi böyle bişey yok tabi benim babam 30 martta doğmuş bende 24 martta kimliğime kendi doğum gününü yazdırmış :1::1::1: 30 mart yazıyo resmide nediyim babacım :))))

eskiler böyle ama şimdi böyle bişey yoktur :34:

pamuk 29 mayıs hastanesine gitmeye nasıl karar verdin.

canım ben 5 haftalıkken 19 mayıs hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım çünkü ben rahat edebileceğim bir ortam ilgi görmek istedim eşimde bide 29 mayıs deneyelim dedik gittik doktor hanıma söyledim ben doktor arıyorum ve sürekli onunla devam etmek istiyorum dedim yeşim hanımı çok sevdim çok ilgiliydi sanada tavsiye ederim canım hem bende dikmendeyim evime de yakın rahat yani :34:

ben de hülya hanıma gidiyorum eşimin arkadaşınn eşinın doktoruymuş onlar önerdiler benimde ilk izlenimm iyiydi görevlilerde ilgili, ben emek te oturuyorum biraz ters ama olsun memnun kaldım hastaneden umarım doğumlarımızda da sorun yaşamayız.

Son düzenleme:
ben de hülya hanıma gidiyorum eşimin arkadaşınn eşinın doktoruymuş onlar önerdiler benimde ilk izlenimm iyiydi görevlilerde ilgili, ben emek te oturuyorum biraz ters ama olsun memnun kaldım hastaneden umarım doğumlarımızda da sorun yaşamayız.

sen tavsiye üzerine gitmişsin bu daha iyi en azından bilerek gidiyosun :34:
biraz ters ama bebiş için değer :93::93:
doğumu hatırlatma korkuyorum şimdiden :18: sen normal doğummu düşünüyosun

ben normal doğum düşünüyorum ama çok korkuyorum aslında bende doğumu pek düşünmemeye çalışıyorum bu sebepten hastane benim içinde çok önemli.sen ne düşünüyorsun peki.

Merhaba PAMUK...
Söğütözü Bayındır hastanesinde Burak Gültekin var,şiddetle tavsiye ederim :34::34:

Merhaba PAMUK...
Söğütözü Bayındır hastanesinde Burak Gültekin var,şiddetle tavsiye ederim :34::34:

hoşgeldin bebeğim biliyorum senden o doktoru ama eşim bize ters düşüyor deyince vazgeçtim şimdiki doktorumdan memnunum sen nasılsın kuşum :34:

ben normal doğum düşünüyorum ama çok korkuyorum aslında bende doğumu pek düşünmemeye çalışıyorum bu sebepten hastane benim içinde çok önemli.sen ne düşünüyorsun peki.

ben çok aşırı derecede korkuyorum aslında en güzeli normal doğum ama fikrimin değişeceğini sanmıyorum tırsağın tekiyim ben :14:

Back