- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
pamuk 58 maşallah Allah tamamına erdirsin![]()
amin canım Allah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pamuk 58 maşallah Allah tamamına erdirsin![]()
bende 29 mayıs hastanesine gittim salı günü ilk muayenem için doktorumun adı hülya kula güzel ve sıcak bi ortamdı bebeğimin de ilk resimciklerini aldım henüz gölge gibi ama olsun gördük çok şükür![]()
hemen bi albüm alıp onnla bebişimin albümünn açılışını yapıcam![]()
pamuk nekadarlık hamilesin kısmetse doğum nezaman
bende 5+3 günlük hamileyim benimde ocakta inşalllah ayrıca beklenn doğum tarihi 16 0cakmış eşimin doğum günü 27 ocak benimkide 30 ocak süper bi tesadüf oldu bize
ankarada en iyi kadın dogum doktoru""sevim cengiz dinçer""olarak duymuştum:))gercekten tecrübeli,bilgili,başarılı bir doktor....
sizde 2012 yazdırın hani eskiden öyle yaparlarmışya:)askere geç gitsin falan die![]()
pamuk 29 mayıs hastanesine gitmeye nasıl karar verdin.
ben de hülya hanıma gidiyorum eşimin arkadaşınn eşinın doktoruymuş onlar önerdiler benimde ilk izlenimm iyiydi görevlilerde ilgili, ben emek te oturuyorum biraz ters ama olsun memnun kaldım hastaneden umarım doğumlarımızda da sorun yaşamayız.
Merhaba PAMUK...
Söğütözü Bayındır hastanesinde Burak Gültekin var,şiddetle tavsiye ederim![]()
ben normal doğum düşünüyorum ama çok korkuyorum aslında bende doğumu pek düşünmemeye çalışıyorum bu sebepten hastane benim içinde çok önemli.sen ne düşünüyorsun peki.