ANKARADA da İYİBİR KADIN DOĞUM DOKTORU ARIYORUM...

hayırlısı olsun pamuk Allah hepimizn yardımcısı olsun ve kolay doğum nasip etsin inşallah.ben kaçtım şimdilik malum hamişlik var uyku geldi:1:iyi geceler

Siteye yeni üye oldum ilgilendiğim konuyu buldum hemen ilk mesajı atayım :) Bana da kadın doğum uzmanı lazım Ankara'da ama ben henüz hamile değilim. Hamilelik öncesi doktora mutlaka görünün tavsiyesini dinleyerek bir doktora gitmek istiyorum.Yani beni yönlendirip, bilgi verecek birine ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin inşallah.

canım bende memnun kaldım 29 mayıs hastanesi yeşim hanımdan :) nesrin hanımı hiç tanımıyorum canım ilk defa yeşim hanımla başlayınca onda kalayım dedim :75:
normal doğum çok istiyorum ama aşırı derecede korkuyorum :18: çok erken ama şimdiden korktuğum için sanırım sezaryan olacak istemiyorum ama mecburen korkudan :1:

bende korkuyorum ama doktorum sağolsun beni her zaman rahatlatıyor. bugün randevum vardı rahatladım baya :) bütün endişelerimi paylaşıyorum. Doktorum da sağlığın açısından sakınca olmadığ sürece normal yap diyor.

Siteye yeni üye oldum ilgilendiğim konuyu buldum hemen ilk mesajı atayım :) Bana da kadın doğum uzmanı lazım Ankara'da ama ben henüz hamile değilim. Hamilelik öncesi doktora mutlaka görünün tavsiyesini dinleyerek bir doktora gitmek istiyorum.Yani beni yönlendirip, bilgi verecek birine ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin inşallah.

Ben doktorumdan memnunum 29 mayısata nesrin hanım. evine ters değilse sana tavsiye ederim. galiba 29 mayısın bütün doktorlarından herkes memnun. hiç olmazsa hepsi güler yüzlü :) tek sorun bazen randevun olsada biraz bekleyebiliyorsun ama sabah saatlerinde gidersen oda sorun olmuyor. :49:

bende korkuyorum ama doktorum sağolsun beni her zaman rahatlatıyor. bugün randevum vardı rahatladım baya :) bütün endişelerimi paylaşıyorum. Doktorum da sağlığın açısından sakınca olmadığ sürece normal yap diyor.

evet arkadaşım en sağlıklısı normal doğum yapmak inşallah sen normal doğum yaparsın ama bana sorarsan sezaryandanda çok korkuyorum normaldende çok korkuyorum:18:
bebiş hep içimde büyüse neolur :1::1:

Ben doktorumdan memnunum 29 mayısata nesrin hanım. evine ters değilse sana tavsiye ederim. galiba 29 mayısın bütün doktorlarından herkes memnun. hiç olmazsa hepsi güler yüzlü :) tek sorun bazen randevun olsada biraz bekleyebiliyorsun ama sabah saatlerinde gidersen oda sorun olmuyor. :49:

evet 29 mayıs hastanesinden ben çok memnun kaldım benim istediğim ilgi güleryüzlülük zaten hepsini buldum :)))

hayırlısı olsun pamuk Allah hepimizn yardımcısı olsun ve kolay doğum nasip etsin inşallah.ben kaçtım şimdilik malum hamişlik var uyku geldi:1:iyi geceler

amin canım Allah sanada herkese kolay doğumlar nasip etsin :16:

güven hastanesinde doğum ücretleri nekadar bilginiz varmı:93:

geçen sene bi arkadaşım doğum yapmıştı,6000 tl ödemişlerdi... ama benim nedense içime sinmedi orası,mesa hastanesinde cemil kaya ya gidiyorum bende, ilgisi ve samimiyeti çok iyi... gerçi sanırım benim gebeliğim sona ericek( inşallah olmaz :2:) ama yinede işinize yarar umarım,iyi bi dr.

güven hastanesinde doğum ücretleri nekadar bilginiz varmı:93:

ben devamlı o doktora giderim gebelik takiplerinii çok ayrıntılarıyllaincedliyor dinliyorr gece bile olsa cep numarasından acil durumda ulaşabiliyoruzz gebe takipi eşinizin sosyal ğüvencesi varsa ücretsizz dogumda bu yıl arkdaşım dogum yaptı 2 ay önce 2 milayarı buldu ...para göz deil hastane..

:49: selam arkadaşlar, allahım herkese sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin, güzel bir duygu bende henuz 5 haftalık hamileyim, bebeğimin kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum, nasip olursa ocak sonu bizimle birlikte olacak... Bende 29 mayıs hastanesine gidiyorum doktorum Hülya Kula samimi ve ilgili bir dr bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim bende, hastanede çok temiz ve sistemli araştıranların işine de yarar umarım... sevgiler

einstein, 29 mayıs hastanesini öneririm, bende hamile kalmadan 3 ay öncesi dr gittim, kan tahlillerim, idrar tahlillerim ve smear testimi yaptırmıştım. Ayrıca folik asidi de kullanmaya başladım, önceden gitmende fayda var en azından eksik bir şey ya da allah korusun bi rahatsızlık olduğunda öncesinde tedavi edilmesinde fayda var. :3: inşallah en kısa zamanda sende aramıza katılırsın sevg,ler...

selam ,
benim size önerebileceğim Lina Kadın Sağlığı merkezi var . Yenimahallede .Güzin hanıma gidiyorum.Sorumlu ve ilgili bi doktor.Ayrıca Lina takip edilirken başka bi hastaneye gerek duymuyorsunuz. Ayrıntılı ultrason yapaan Ali Bey adında bi uzman var. Onunla ilgili de çok iyi şeyler duydum. Cuma günü benimde bebeğimin ayrıntılı ultrasonu var. Çok zor randevu aldım. Bakalım ben dfe sabırsızlıkla bekliyorum. Bana bebeğimin görüntüleri olan bi CD vereceklermiş. İzlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum...

ücreti ne kadar :26:

evet arkadaşım en sağlıklısı normal doğum yapmak inşallah sen normal doğum yaparsın ama bana sorarsan sezaryandanda çok korkuyorum normaldende çok korkuyorum:18:
bebiş hep içimde büyüse neolur :1::1:

sen tabi yolun başındasın hep içimde kalsın dersin :) karnın büyüdükçe ben seni görürüm :))) bende çok korkuyorum doğumdan :43:

sen tabi yolun başındasın hep içimde kalsın dersin :) karnın büyüdükçe ben seni görürüm :))) bende çok korkuyorum doğumdan :43:

evet ben yolun başındayım ama şimdiden tırsıyorum ama dediğin gibi karnım büyüse panik atak olucam herhalde :1: Allah korusun sen 32 haftalık olmuşsun maşallah Allah kolay doğum nasip etsin inşallah doğum yaptığında burayı unutma gel kolaymı zormu anlat lütfen :34:

evet ben yolun başındayım ama şimdiden tırsıyorum ama dediğin gibi karnım büyüse panik atak olucam herhalde :1: Allah korusun sen 32 haftalık olmuşsun maşallah Allah kolay doğum nasip etsin inşallah doğum yaptığında burayı unutma gel kolaymı zormu anlat lütfen :34:

Amin canım inşallah kolay olur :) bende her doğum yapan arkadaşa soruyorum nasıl oldu kolay mı zor mu diye :) bana da zaman geçmek bitmiyor canım.... hemen şu zaman geçse istiyorum :))

Amin canım inşallah kolay olur :) bende her doğum yapan arkadaşa soruyorum nasıl oldu kolay mı zor mu diye :) bana da zaman geçmek bitmiyor canım.... hemen şu zaman geçse istiyorum :))

Allah kolay doğum nasip etsin canım Allah kurtarsın hepimizi sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :34:

Arkadaşlar ben akay hastanesine gittim. Nasıl olsa sadece testler için, kim çıkarsa bahtıma dedim. Doktorun adı Başak Ovayurt Öndeş. Sadece rutin testleri istedi. Salı günü de sonuç göstericem ilgili olup olmadığı bence sonuçları değerlendirirken ortaya çıkacak. Size de haber veririm.

Back