hoşgeldin bebeğim biliyorum senden o doktoru ama eşim bize ters düşüyor deyince vazgeçtim şimdiki doktorumdan memnunum sen nasılsın kuşum![]()
Takipteyim şeker
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
İyilik,senden naber
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin bebeğim biliyorum senden o doktoru ama eşim bize ters düşüyor deyince vazgeçtim şimdiki doktorumdan memnunum sen nasılsın kuşum![]()
canım bende memnun kaldım 29 mayıs hastanesi yeşim hanımdan :) nesrin hanımı hiç tanımıyorum canım ilk defa yeşim hanımla başlayınca onda kalayım dedim
normal doğum çok istiyorum ama aşırı derecede korkuyorum :18: çok erken ama şimdiden korktuğum için sanırım sezaryan olacak istemiyorum ama mecburen korkudan![]()
Siteye yeni üye oldum ilgilendiğim konuyu buldum hemen ilk mesajı atayım :) Bana da kadın doğum uzmanı lazım Ankara'da ama ben henüz hamile değilim. Hamilelik öncesi doktora mutlaka görünün tavsiyesini dinleyerek bir doktora gitmek istiyorum.Yani beni yönlendirip, bilgi verecek birine ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin inşallah.
bende korkuyorum ama doktorum sağolsun beni her zaman rahatlatıyor. bugün randevum vardı rahatladım baya :) bütün endişelerimi paylaşıyorum. Doktorum da sağlığın açısından sakınca olmadığ sürece normal yap diyor.
Ben doktorumdan memnunum 29 mayısata nesrin hanım. evine ters değilse sana tavsiye ederim. galiba 29 mayısın bütün doktorlarından herkes memnun. hiç olmazsa hepsi güler yüzlü :) tek sorun bazen randevun olsada biraz bekleyebiliyorsun ama sabah saatlerinde gidersen oda sorun olmuyor.![]()
hayırlısı olsun pamuk Allah hepimizn yardımcısı olsun ve kolay doğum nasip etsin inşallah.ben kaçtım şimdilik malum hamişlik var uyku geldiiyi geceler
ğüven hastanesinde ercüment cengizz hoca çok iğiliii bilğili sevecen bi hoca...
güven hastanesinde doğum ücretleri nekadar bilginiz varmı:93:
güven hastanesinde doğum ücretleri nekadar bilginiz varmı:93:
Siteye yeni üye oldum ilgilendiğim konuyu buldum hemen ilk mesajı atayım :) Bana da kadın doğum uzmanı lazım Ankara'da ama ben henüz hamile değilim. Hamilelik öncesi doktora mutlaka görünün tavsiyesini dinleyerek bir doktora gitmek istiyorum.Yani beni yönlendirip, bilgi verecek birine ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar versin inşallah.
selam ,
benim size önerebileceğim Lina Kadın Sağlığı merkezi var . Yenimahallede .Güzin hanıma gidiyorum.Sorumlu ve ilgili bi doktor.Ayrıca Lina takip edilirken başka bi hastaneye gerek duymuyorsunuz. Ayrıntılı ultrason yapaan Ali Bey adında bi uzman var. Onunla ilgili de çok iyi şeyler duydum. Cuma günü benimde bebeğimin ayrıntılı ultrasonu var. Çok zor randevu aldım. Bakalım ben dfe sabırsızlıkla bekliyorum. Bana bebeğimin görüntüleri olan bi CD vereceklermiş. İzlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum...
evet arkadaşım en sağlıklısı normal doğum yapmak inşallah sen normal doğum yaparsın ama bana sorarsan sezaryandanda çok korkuyorum normaldende çok korkuyorum:18:
bebiş hep içimde büyüse neolur![]()
sen tabi yolun başındasın hep içimde kalsın dersin :) karnın büyüdükçe ben seni görürüm :))) bende çok korkuyorum doğumdan![]()
evet ben yolun başındayım ama şimdiden tırsıyorum ama dediğin gibi karnım büyüse panik atak olucam herhaldeAllah korusun sen 32 haftalık olmuşsun maşallah Allah kolay doğum nasip etsin inşallah doğum yaptığında burayı unutma gel kolaymı zormu anlat lütfen
![]()
Amin canım inşallah kolay olur :) bende her doğum yapan arkadaşa soruyorum nasıl oldu kolay mı zor mu diye :) bana da zaman geçmek bitmiyor canım.... hemen şu zaman geçse istiyorum :))