ANKARADA da İYİBİR KADIN DOĞUM DOKTORU ARIYORUM...

kızlarr bende 2 gündür 29 mayıs hastanesinde hülya kulaya gittim mecburiyetten yani planlanmamıştı
ama emin degilim dewam edip etmemekte dewam edersem dogumda orda olsun istiyorum sezeryan olarak tabi ama karar veremedim bi türlü etlik lokman hekime giden var mı yada bilgisi olan

helpless bende 2 aylık hamileyim ve hülya hanıma gidiyorum ben memnun kaldım yani ilgili ve güler yüzlü bi doktor sen devam ettinmi hülya hanıma görüşlerini ve düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim.

Hamileliğimi ilk öğrendiğimde Yoğun tavsiye üzerine Lina tıp merkezine gittim. İlk çocuğumuz olacağı için de çok heyecanlıydım, ilk gördüğümde ağlarım diye düşünüyordum. Ama daha Tıp merkezine girdiğimizden beri halkla ilişkilerde çalışan 2 bayan kendi aralarında hararetli bir konuyu konuşmaktan bana Şükran hn ın odasını tarif edemediler. Neyse sonra yukarı çıktık. Bu sefer de hemşireler kendi aralarında tartışıyorlardı bana cevap verme tenezülünde bulunmayan hemşireler, Şükran hanımın yanında bana gülücük atmaktan da bir hal oldular.

tam 1 saat beklemeden sonra sıram geldi. İçeri girdim doktora tam bir şey soracakken içeri bir hastası girdi, sanki ben odada yokum gibi diğer hasta derdini anlattı neyse o da çıktı, ultrason odasına girdim. Bebeğime baktım ama ağlayacaksamdan da sinirden ve aklımdaki bütün soruların uçup gitmesinden ağlayacaktım. Daha sonra ben toparlanıp doktorun kendi odasına geçtiğimde de başka bir hasta vardı ve bana özel bir konu dendi. Sıra bende olmasına rağman 2 eski hastasını aradan çıkarmış oldu. Ve ne olduğunu anlamadan herşey yolunda çok iyi deyip biranda beni odadan çıkardı. Kendi de çıktı karnı burnunda eski hastalarıyla öpüşmeye başladı. Tüm yol boyunca ağlamaklı bir haldeydim. Referans üzerine gitmemize rağman başıma bunlar geldi.

Orada test yapılıp kan alındığından bile şüpheliyim. Sürekli bir tartışma halinde çalışanlar, kesinlikle ilgi yok sorularınıza bile cevap yok. Doktorluklarını bilemem ama eski hastaları ile samimiyeti yeni başlayan bir hastayı elinde tutmalarından daha önemli. Bir de bir kaç yerden referans alıp gitmeme rağmen bunları yaşadım.

Daha sonra çok araştırdım yeni bir doktor için. Şimdi Koru Hastanesine gidiyorum. Gaziden ayrılan doktorlar açtı hastaneyi. Herkes bilir Aydan BİRİ ve eşinin hastanesi sanırım. Ben Yasemin Hanıma gidiyorum. (Ultrasonda hastanede bir tane değil ayrıca, her doktorun odasında ayrı, odadan çıkıp tekrar başka odalara girmenize gerek kalmıyor) "Doktorsitesi" nde desoruları cevaplıyor aynı zamanda. Ben ve eşim çok memnunuz. Ayrıca Songül hanımda var o da çok güleryüzlü bayan. Hastane ve çalışanları çok profesyonel ve çok temiz bir hastane. Araştırma yapmak isteyen de gidip bakabilir, orda sıra beklerken de doğum yapan biri ile konuştum çok memnun kalmış ve çocuğunu kontrole oraya götürüyormuş.

Benim tecrübelerim bunlar. O süreçte çok zorlandım. İlk defa bebeğimi gördüğümde bu kadar stresli olmak istemezdim. O yüzden de memnuniyetlerimi ve sıkıntılarımı paylaşmak istedim.
Hepimiz inş. sağlıklı şeklide doğum yapıp kucağımıza alırız bebeklerimizi.

ben linaya gidiyorum ve memnunum,evet biraz yoğun oluyor fazla talepten dolayı ama sorularıma cevap alamadığım geçiştirildiğim olmadı henüz,umarımda hep böle gider,doğumuda hrs de yaptırcak inşallah,erken doğum tehditi var ,bebek biraz aşağıda,başka şeyler duyunca tedirgin oluyor insan,hepimiz için hayırlısı...

ben linaya gidiyorum ve memnunum,evet biraz yoğun oluyor fazla talepten dolayı ama sorularıma cevap alamadığım geçiştirildiğim olmadı henüz,umarımda hep böle gider,doğumuda hrs de yaptırcak inşallah,erken doğum tehditi var ,bebek biraz aşağıda,başka şeyler duyunca tedirgin oluyor insan,hepimiz için hayırlısı...

sağlıkla gelsin bebişin sorunsuz hayırlı doğum nasip etsin Allah

ben normal doğumdan korkuyorum ankarada şöyle özel hastanede doğum yapıcam ama korkmasam sezaryanda ürkütücü normal de elimde olsa içimden çıkartmam bebeğimi :1::1:

Aydan BİRİ gerçekten iyi bir doktor diye duymuştum. Giden var mı arkadaşlar? Koru hastanesi onun eşine ait ama kendisi hastanede çalışmıyor sadece hastane yakınında muayenesi var diye biliyorum. Giden var mı? Fikirleriniz nedir öğrenmek isterim?

hrs ve akay hastanesi arasında kaldım bu hastaneler hakkında bilgisi olanlar kısaca bilgi verebilirmi bu hastanelerden hangi doktoru önerirsiniz kontrol ve doğum ücretleri ne kadar????? 7 haftalık hamileyim hala bi doktor bulamadım :((((

HRS yi duymadım ama bir tanıdığım Akay da doğum yaptı ve memnun kaldı. daha yeni hamilesin bu kadar panik olma :))) ben ilk kontrolüme 7. haftada gitmiştim :))

Cihangir cakici dan baska ismi dusunmem bile. Ben cok memnun kaldim. Giden herkes de cok memnun.
Ozel muayenehanesi var. Dogumu da guven, mesa, bayindir ya da medicana da yaptiriyo, sen seciyosun.
Normal de yaptiriyo sezaryen de.
Ben normal dogum yaptim, ne dikis acisi bilirim ne de dogumdan sonra agri. Hic dogurmamis gibiyim dogumdan bikac saat sonra. :nazar:

ben normal doğumdan korkuyorum ankarada şöyle özel hastanede doğum yapıcam ama korkmasam sezaryanda ürkütücü normal de elimde olsa içimden çıkartmam bebeğimi :1::1:

Hic korkma arkadasim. Sancilar tahammul edilmeyecek gibi diil, cok da tatlilar bence.
Bebeginin cikisini gordugun an, aglamasi, senin kucagina verilisi vs hepsi cok guzel.
Ustelik dogumdan sonra her seyden arinmis gibi cok huzurlu, mutlu, guclu ve enerjik oluyosun.

Hic korkma arkadasim. Sancilar tahammul edilmeyecek gibi diil, cok da tatlilar bence.
Bebeginin cikisini gordugun an, aglamasi, senin kucagina verilisi vs hepsi cok guzel.
Ustelik dogumdan sonra her seyden arinmis gibi cok huzurlu, mutlu, guclu ve enerjik oluyosun.

Cihangir cakici dan baska ismi dusunmem bile. Ben cok memnun kaldim. Giden herkes de cok memnun.
Ozel muayenehanesi var. Dogumu da guven, mesa, bayindir ya da medicana da yaptiriyo, sen seciyosun.
Normal de yaptiriyo sezaryen de.
Ben normal dogum yaptim, ne dikis acisi bilirim ne de dogumdan sonra agri. Hic dogurmamis gibiyim dogumdan bikac saat sonra. :nazar:

burası nerde oluyo canım detaylı anlatırmısın :93:

ne zaman doğum yaptın canım gözün aydın olsun bebeğinle huzurlu günler yıllar dilerim kendimi normal doğuma adapte etmek istiyorum henüz çok erken bunları düşünmem ama huyum gereği :1:

ne zaman doğum yaptın canım gözün aydın olsun bebeğinle huzurlu günler yıllar dilerim kendimi normal doğuma adapte etmek istiyorum henüz çok erken bunları düşünmem ama huyum gereği :1:

Sagol cnm. Amin. Allah sana da bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin. 5 subat ta dogum yaptim ben.

hrs ve akay hastanesi arasında kaldım bu hastaneler hakkında bilgisi olanlar kısaca bilgi verebilirmi bu hastanelerden hangi doktoru önerirsiniz kontrol ve doğum ücretleri ne kadar????? 7 haftalık hamileyim hala bi doktor bulamadım :((((

doktorum nerede dğum yaparsan yap ama sakın AKAY da normal doğum yapma demişti telefonda bana. Çok şaşırmıştım, o an canım sıkkın olduğundan soramamıştım da sebebini. Başka bir arkadaştan öğrendim ki, sezeryan yapıyorlarmış sürekli. Hatta bir hasatanın ben normal doğum yapmak istiyorum diye ağladığına şahit olmuş.

ben de 10 haftadır dr arıyordum bi türlü istediğim gibi birini bulamamış ve stres yapmıştım.geçen hafta doğum yapan bi tanıdığıma geçmiş olsuna gittim .29 mayısda hülya kula yaptırmış doğumunu.anlata anlata bitiremedi abla nolurr oraya git diye de çok ısrar etti.ben de önümüzdeki salı için randevumu aldım bakalım hayırlısı.yazarım size ilk izlenimlerimi....

Kesinlikle ahmet bostanci yi oneririm. Rahat, konforlu ve guvenli bir gebelik icin birebirdir.iki dogumumu da medıcana da yaptırdı.gayet rahat ve sorunsuz gebelik ile dogumlar yasadım. Allah kendisinden razı olsun

Lina kadın sağlığı merkezi doktor sema yıldırım şiddetle tavsiye ederim

Back