Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bende 2 gündür 29 mayıs hastanesinde hülya kulaya gittim mecburiyetten yani planlanmamıştı
ama emin degilim dewam edip etmemekte dewam edersem dogumda orda olsun istiyorum sezeryan olarak tabi ama karar veremedim bi türlü etlik lokman hekime giden var mı yada bilgisi olan
ben linaya gidiyorum ve memnunum,evet biraz yoğun oluyor fazla talepten dolayı ama sorularıma cevap alamadığım geçiştirildiğim olmadı henüz,umarımda hep böle gider,doğumuda hrs de yaptırcak inşallah,erken doğum tehditi var ,bebek biraz aşağıda,başka şeyler duyunca tedirgin oluyor insan,hepimiz için hayırlısı...
ben normal doğumdan korkuyorum ankarada şöyle özel hastanede doğum yapıcam ama korkmasam sezaryanda ürkütücü normal de elimde olsa içimden çıkartmam bebeğimi![]()
ben normal doğumdan korkuyorum ankarada şöyle özel hastanede doğum yapıcam ama korkmasam sezaryanda ürkütücü normal de elimde olsa içimden çıkartmam bebeğimi![]()
Cihangir cakici dan baska ismi dusunmem bile. Ben cok memnun kaldim. Giden herkes de cok memnun.
Ozel muayenehanesi var. Dogumu da guven, mesa, bayindir ya da medicana da yaptiriyo, sen seciyosun.
Normal de yaptiriyo sezaryen de.
Ben normal dogum yaptim, ne dikis acisi bilirim ne de dogumdan sonra agri. Hic dogurmamis gibiyim dogumdan bikac saat sonra.![]()
Hic korkma arkadasim. Sancilar tahammul edilmeyecek gibi diil, cok da tatlilar bence.
Bebeginin cikisini gordugun an, aglamasi, senin kucagina verilisi vs hepsi cok guzel.
Ustelik dogumdan sonra her seyden arinmis gibi cok huzurlu, mutlu, guclu ve enerjik oluyosun.
burası nerde oluyo canım detaylı anlatırmısın :93:
ne zaman doğum yaptın canım gözün aydın olsun bebeğinle huzurlu günler yıllar dilerim kendimi normal doğuma adapte etmek istiyorum henüz çok erken bunları düşünmem ama huyum gereği![]()
hrs ve akay hastanesi arasında kaldım bu hastaneler hakkında bilgisi olanlar kısaca bilgi verebilirmi bu hastanelerden hangi doktoru önerirsiniz kontrol ve doğum ücretleri ne kadar????? 7 haftalık hamileyim hala bi doktor bulamadım(((