- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 29 mayısa gidiyorum nesrin hanım. oda iyi bir doktor. Eğer doğum için gidiceksen ben seni önceden uyarayım kendi doktorun doğuma giremeyebiliyor ( normal doğum ) sezeryanda sorun yaşamıyorsun ama doğumada ne olursa olsun bayan doktor giriyor.
![]()
canımmm Ebru Saraca nolur bir kere git diyorum sadece :) bir insan bu kadar mı harika olur diyorum o kadar.bende ona gidiyorum ekimde olacak dogumum.özel hastanelerde dogum yaptırıyor.muaynehanesi de binnaz sk. tunalı nın orada
zeliha kokarca var benim doktorum çatır çatır dğurtr walla
kızlarr bende 2 gündür 29 mayıs hastanesinde hülya kulaya gittim mecburiyetten yani planlanmamıştı
ama emin degilim dewam edip etmemekte dewam edersem dogumda orda olsun istiyorum sezeryan olarak tabi ama karar veremedim bi türlü etlik lokman hekime giden var mı yada bilgisi olan
selam ,
benim size önerebileceğim Lina Kadın Sağlığı merkezi var . Yenimahallede .Güzin hanıma gidiyorum.Sorumlu ve ilgili bi doktor.Ayrıca Lina takip edilirken başka bi hastaneye gerek duymuyorsunuz. Ayrıntılı ultrason yapaan Ali Bey adında bi uzman var. Onunla ilgili de çok iyi şeyler duydum. Cuma günü benimde bebeğimin ayrıntılı ultrasonu var. Çok zor randevu aldım. Bakalım ben dfe sabırsızlıkla bekliyorum. Bana bebeğimin görüntüleri olan bi CD vereceklermiş. İzlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum...
çok tşk ederim arkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü 29 mayıs hastanesi dr yeşim hanıma gittim çok memnun kaldım bundan sonra onunla devam etmeyi düşünüyorum bebeğin kalp atışınıda duydum![]()
kızlarr bende 2 gündür 29 mayıs hastanesinde hülya kulaya gittim mecburiyetten yani planlanmamıştı
ama emin degilim dewam edip etmemekte dewam edersem dogumda orda olsun istiyorum sezeryan olarak tabi ama karar veremedim bi türlü etlik lokman hekime giden var mı yada bilgisi olan
bende 29 mayıs hastanesine gittim salı günü ilk muayenem için doktorumun adı hülya kula güzel ve sıcak bi ortamdı bebeğimin de ilk resimciklerini aldım henüz gölge gibi ama olsun gördük çok şükür![]()
neden sezeryan olmasını istiyorsun?