Ankara'da çok acil ikinci el gelinlik/nişanlık satabileceğim yer arıyorum.

dilara230

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
21
0
34
Selam kızlar

Ankara'da iki adet nişanlık ve bir adet gelinlik satabileceğim mağaza var mı? Nerelere bakmamızı önerirsiniz? Ulus'a bakmayı düşünüyorum ama orası doğru yer mi bilmiyorum :44:

Şu sıralar acil olarak satmam gerekiyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Elinizde bulunanları satmak için ulus bence de en uygun yer,kızılay da bulunan mağazalar almayabilir.. Ben ikinci el gelinlik arıyorum beğenirsen ben alabilirim.. İyi günler..

Elinizde bulunanları satmak için ulus bence de en uygun yer,kızılay da bulunan mağazalar almayabilir.. Ben ikinci el gelinlik arıyorum beğenirsen ben alabilirim.. İyi günler..

AYNISC, çok teşekkür ederim, Ulus benim de aklıma geldi burada satamazsam umarım Ulus'ta veya başka bir yerde satabilirim. Satmam gerekiyor çünkü.. Elimdeki nişanlıklar ve gelinlik bunlar:

Gelinlik Gelinliğin arkası da çok güzel fotoğrafını ekleyemedim. İlgilenirseniz özel mesajla gönderebilirim. Gelinlik ünlü bir moda evinin elinden çıkmış olup özel olarak imal edilmiştir. 36-38-40 beden hanımlar rahatlıkla giyebilirler, üzerinde daraltma genişletme yapılabilir. Fotoğrafları çok kestiğim için tam olarak anlaşılmayabilir. Şu an kendi kılıfında muhafaza edilmektedir. Sadece 3 saat giyilmiştir. Gelinliğin fiyatı 900 tl.

Kırmızı Elbise Göründüğü üzere çok güzel kırmızı renkte olup 36-38-40 bedende birisi tarafından rahatlıkla giyilebilir. Ünlü bir moda evinin elinden çıkmış elbise kına gecesinde sadece 2 saat giyilmiş, ardından bindallı giyilerek törene devam edilmiştir. Elbise çok büyük beğeni toplamış olup benim de şimdiye kadar gittiğim/gördüğüm törenlerde güzellik olarak ilk sırada yer almaktadır. Fotoğraflarda da çok güzel, buraya koyarken kestiğim için tam anlaşılmayabilir. Daha güzel fotoğraflar da var ama hepsini buraya koyamadım. Bunu giydiğinizde hem şık hem iddialı olacağınız kesin. Bence benim gibi boş yere mağazadan alıp bir yığın para vereceğinize bu modeli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fiyatı 1000 TL (Alış fiyatı çok yüksek 3te bir oranında fiyata satıyorum)

Nişan Elbisesi Somon rengi nişan elbisesi 10 gün önce alınmıştır. 6 gün önce sadece 2 saatlik giyilmiştir. Kuru temizlemeye verilmiş olup üzerinde hiçbir leke veya tahribat bulunmamaktadır. Etiket fiyatı 1200 tl dir. 36 bedene göre ayarlanmış, 40 bedene kadar giyilecek şekilde açılma payı bırakılmıştır. Satış fiyatı 700 TL'dir.

İlgilenenlere özel mesajla daha detaylı fotografları gösterebilirim.

Eklentiler

• $5.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 2.676
  • $elbise 2.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 2.999
  • $elbise.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 2.545
beden kaç,? ben de satacak yer arıyorum

Satmak istiyorsanız rica ederim başka bir yerde konu açın başka yerde şansınızı deneyin. Ben günlerdir bunları satmak istiyorum ve birisi ilgilenip sorduğunda sizin satmaya çalışmanız beni şaşırttı ve üzdü açıkçası. Lütfen ürünlerimle ilgili bir şey soracaksanız buraya yazın konu dağılmasın..

Arkadaşlar nisanimda bir defa giydim kiralamak veya satmak istiyorum bildiğiniz bir yer varmi acaba

Eklentiler

• received_m_mid_1408356705125_c811a960e5b8262107_2-1.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 2.289
Ul
u Ulus dediginiz nerde acaba bende nisanligimi satmak istiyorum yardimci olursaniz seevinirim

Ankarada yaşayan biri olarak , ikinci el kıyafet satmak için itfaiye meydanını öneriyorum. Web siteleride var hatta orda kıyafet alan firmaların numarasıda var. Onlarla görüşerek işinizi çözebilirsiniz. Reklam olur diye site adı yamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…