B'nde Serdar ya da Haldun hocayı düşünüyorum ama karar veremiyorumGüzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben eski resimleri silmeye başladım. Ben de sizin resimleri görseydim keşke
Ben haldun hocayı seçtim bakalım bi sorun çıkmazsa aralık son hafta olcam git yüzyüze görüş imkanın varsa bence haldun bey en ideali bütçe olarakta çok uç değil ben serdar beye mail attım bana 6 bin dedi benim bütçeme uygun olmadığı için vazgeçtim ve haldun beyde karar kıldımB'nde Serdar ya da Haldun hocayı düşünüyorum ama karar veremiyorum
Konu estetikse daha itinalı olmak lazım.Ben haldun hocayı seçtim bakalım bi sorun çıkmazsa aralık son hafta olcam git yüzyüze görüş imkanın varsa bence haldun bey en ideali bütçe olarakta çok uç değil ben serdar beye mail attım bana 6 bin dedi benim bütçeme uygun olmadığı için vazgeçtim ve haldun beyde karar kıldım
Revizyon gerekirse bütçeye daha çok zarar çünkü.Konu estetikse daha itinalı olmak lazım.
Gözü kapalıda dalmadım tabikide serdar beyin burun kontrolü yapmadan direk fiyat vermesi bana pek etik gelmedi güvenemedim zaten yaptığı burunları hiç görmedim fiyat yüksek geldiği için başka doktor arayışında bulundum haldun beyi okudum burdan ve geçmiş bütün hastaların fotoğrafları ameliyat süreçleri burun şekilleri her şeylerini araştırdım irtibata geçtim bir sürü kişiyle halen diyalog halindeyim ve uzakta olduğum için resim gönderdim sorunlarımı şikayetlerimi dile getirdim bana ondan sonra olabilir fiyatı verdi doktorum . Eylülden itibaren çok güzel araştırmamı yaptım endişelenmeyinRevizyon gerekirse bütçeye daha çok zarar çünkü.
Peki siz memnunmusunuz kaç ay geçti bilmiyorum ama dilerim sorunsuz atlatmışsınızdır bütüün süreciKonu estetikse daha itinalı olmak lazım.
Ben çok memnunum. O yüzden yazdım zaten. Serdar bey bütün burun ameliyatlarını aynı fiyata yapıyor, hastaya göre değişmiyor. Gata estetik cerrahi bölüm başkanı olması cezbetmişti beni.Peki siz memnunmusunuz kaç ay geçti bilmiyorum ama dilerim sorunsuz atlatmışsınızdır bütüün süreci
kBen çok memnunum. O yüzden yazdım zaten. Serdar bey bütün burun ameliyatlarını aynı fiyata yapıyor, hastaya göre değişmiyor. Gata estetik cerrahi bölüm başkanı olması cezbetmişti beni.
Bir sürü fotoğraf koydum ben. Yukarılara çıkınca görebilirsiniz. Yine de bir tane koyayım.k
Bende gatada olduğu için istemiştim fakat ameliyatları başka bir özel klinikte yapıyomuş sonra sonra araştırdıkça cazip gelmedi siz memnunsanız ne mutlu size burun şeklinizi henüz görmedim bi resim atsanızda baksam :)
Gördüm evet çok yakışmış eski halinizi görmedim tabi ama anlattığınız sorunlar hatrımda tam olarak ne kadar zaman geçti şişlik var gibi sanırım burun işi birazda sabır gerektiriyo dimiEki Görüntüle 1332812 Eki Görüntüle 1332807
Bir sürü fotoğraf koydum ben. Yukarılara çıkınca görebilirsiniz. Yine de bir tane koyayım.
3 ay oldu, daha çok şişlik var. 6 ay daha sürer inmesi. Sıfırdan burun yaptı banaGördüm evet çok yakışmış eski halinizi görmedim tabi ama anlattığınız sorunlar hatrımda tam olarak ne kadar zaman geçti şişlik var gibi sanırım burun işi birazda sabır gerektiriyo dimi
Benim bi arkadaşımda mayıs ayında oldu aynen sizinki gibi çok şişmişti ama şuan bi görseniz bayılırsnız o kadar harika bir burun olduki yüz hatlarına uygun3 ay oldu, daha çok şişlik var. 6 ay daha sürer inmesi. Sıfırdan burun yaptı bana
Tunç hocaya yengem ameliyat oldu. Hacettepeden mezun olduğu sene hatta doktor öğrencimizsin diye herhangi bir ücret almadan yaptı o zaman hacettepede ameliyat yapıyordu şuan yapmıyor diye biliyorum. Yanılmıyorsam bi 9,10 sene oldu canım kesi izi hala duruyor. Doğal bi burun ilk bakıldığında anlaşılması mümkün değil yalnız düştü burun kendini bırakmış artık aradan çok zaman geçince normal mi değil mi bilemiycem ama ben Tunç hocayı tercih etmezdim.Kimse yok mu bu doktorlara ameliyat olan???
Geçmiş olsun öncelikle fotoğraflarınıza baktım burnunuz yüzünüze yakışmış gercekten. Kapalı teknikte ameliyat oldunuz sanırsam yalnız genelde kapalı teknik için çok bi müdahale yapılmıyor öyle durumlarda tercih edilmiyor diye duymuştum sizin burun ucunuzda bi değişim oldu mu sadece kemer mi alındı merak ettim.3 ay oldu, daha çok şişlik var. 6 ay daha sürer inmesi. Sıfırdan burun yaptı bana
kemer alındı, kemik eğriliği giderildi, burun kısaltıldı ve kaldırıldı. En son da daha kadınsı bir burun olması için kaş arasına kavis yapıldı. Düz bir burnum vardı çünkü.Geçmiş olsun öncelikle fotoğraflarınıza baktım burnunuz yüzünüze yakışmış gercekten. Kapalı teknikte ameliyat oldunuz sanırsam yalnız genelde kapalı teknik için çok bi müdahale yapılmıyor öyle durumlarda tercih edilmiyor diye duymuştum sizin burun ucunuzda bi değişim oldu mu sadece kemer mi alındı merak ettim.
Anladım baya bi müdahale olmuş o zaman. Kaldırıldığına göre burun ucunada müdahale edilmiş.Ke
kemer alındı, kemik eğriliği giderildi, burun kısaltıldı ve kaldırıldı. En son da daha kadınsı bir burun olması için kaş arasına kavis yapıldı. Düz bir burnum vardı çünkü.
Ben hacettepede oldum ama tunc safaka degil haldun kamburoglune oldum..inanilmaz mutluyum..kulupte yorumlarini okudum kuzenimde hacettepe tipta okuyor ona sordum kesinlikle haldun hoca dedi kendi teknigi var hocanin dedi..gittim gorustum bi gazla...ne kaybedecektim ki 6.doktorda haldun bey olur diyodum..bana 2 laf etti hangi gun yapalim dedim ameliyati.hahaha burun ameliyati 1 kez olunur ve ben begenene en dogalini yapana kadar devam eder dedi.iste buydu aradigim...suan 43.gundeyim inanilmaz ilgili hasta psikolojisinden anlayan bi doktor ne egosu var ne de ukalaligi...bence degerlendir derim..yorumlari filan oku burdan olanlarda var haldun beye..hakkinda kotj hicbisi okumamistim hatta abartiyolar yaa filan diyodum cidden dedikleri kadar varmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?