Ankarada burun estetiği için doktor

B'nde Serdar ya da Haldun hocayı düşünüyorum ama karar veremiyorum
Ben haldun hocayı seçtim bakalım bi sorun çıkmazsa aralık son hafta olcam git yüzyüze görüş imkanın varsa bence haldun bey en ideali bütçe olarakta çok uç değil ben serdar beye mail attım bana 6 bin dedi benim bütçeme uygun olmadığı için vazgeçtim ve haldun beyde karar kıldım

Konu estetikse daha itinalı olmak lazım.

Revizyon gerekirse bütçeye daha çok zarar çünkü.
Gözü kapalıda dalmadım tabikide serdar beyin burun kontrolü yapmadan direk fiyat vermesi bana pek etik gelmedi güvenemedim zaten yaptığı burunları hiç görmedim fiyat yüksek geldiği için başka doktor arayışında bulundum haldun beyi okudum burdan ve geçmiş bütün hastaların fotoğrafları ameliyat süreçleri burun şekilleri her şeylerini araştırdım irtibata geçtim bir sürü kişiyle halen diyalog halindeyim ve uzakta olduğum için resim gönderdim sorunlarımı şikayetlerimi dile getirdim bana ondan sonra olabilir fiyatı verdi doktorum . Eylülden itibaren çok güzel araştırmamı yaptım endişelenmeyin

Peki siz memnunmusunuz kaç ay geçti bilmiyorum ama dilerim sorunsuz atlatmışsınızdır bütüün süreci
Ben çok memnunum. O yüzden yazdım zaten. Serdar bey bütün burun ameliyatlarını aynı fiyata yapıyor, hastaya göre değişmiyor. Gata estetik cerrahi bölüm başkanı olması cezbetmişti beni.

Ben çok memnunum. O yüzden yazdım zaten. Serdar bey bütün burun ameliyatlarını aynı fiyata yapıyor, hastaya göre değişmiyor. Gata estetik cerrahi bölüm başkanı olması cezbetmişti beni.
k
Bende gatada olduğu için istemiştim fakat ameliyatları başka bir özel klinikte yapıyomuş sonra sonra araştırdıkça cazip gelmedi siz memnunsanız ne mutlu size burun şeklinizi henüz görmedim bi resim atsanızda baksam :)

Bir sürü fotoğraf koydum ben. Yukarılara çıkınca görebilirsiniz. Yine de bir tane koyayım.

Gördüm evet çok yakışmış eski halinizi görmedim tabi ama anlattığınız sorunlar hatrımda tam olarak ne kadar zaman geçti şişlik var gibi sanırım burun işi birazda sabır gerektiriyo dimi
3 ay oldu, daha çok şişlik var. 6 ay daha sürer inmesi. Sıfırdan burun yaptı bana

3 ay oldu, daha çok şişlik var. 6 ay daha sürer inmesi. Sıfırdan burun yaptı bana
Benim bi arkadaşımda mayıs ayında oldu aynen sizinki gibi çok şişmişti ama şuan bi görseniz bayılırsnız o kadar harika bir burun olduki yüz hatlarına uygun
Onu ilk gördüğümüzde tanyeliye benzetmiştik sizinkide biraz o şekilde olmuş eminimki şişler inince gayet harika ve kibar bir burnunuz olacak

Kimse yok mu bu doktorlara ameliyat olan???
Tunç hocaya yengem ameliyat oldu. Hacettepeden mezun olduğu sene hatta doktor öğrencimizsin diye herhangi bir ücret almadan yaptı o zaman hacettepede ameliyat yapıyordu şuan yapmıyor diye biliyorum. Yanılmıyorsam bi 9,10 sene oldu canım kesi izi hala duruyor. Doğal bi burun ilk bakıldığında anlaşılması mümkün değil yalnız düştü burun kendini bırakmış artık aradan çok zaman geçince normal mi değil mi bilemiycem ama ben Tunç hocayı tercih etmezdim.

Geçmiş olsun öncelikle fotoğraflarınıza baktım burnunuz yüzünüze yakışmış gercekten. Kapalı teknikte ameliyat oldunuz sanırsam yalnız genelde kapalı teknik için çok bi müdahale yapılmıyor öyle durumlarda tercih edilmiyor diye duymuştum sizin burun ucunuzda bi değişim oldu mu sadece kemer mi alındı merak ettim.

Ke
kemer alındı, kemik eğriliği giderildi, burun kısaltıldı ve kaldırıldı. En son da daha kadınsı bir burun olması için kaş arasına kavis yapıldı. Düz bir burnum vardı çünkü.

Ke

kemer alındı, kemik eğriliği giderildi, burun kısaltıldı ve kaldırıldı. En son da daha kadınsı bir burun olması için kaş arasına kavis yapıldı. Düz bir burnum vardı çünkü.
Anladım baya bi müdahale olmuş o zaman. Kaldırıldığına göre burun ucunada müdahale edilmiş.

Kızlar herkese merhaba.bende yeni oldum burun estetiği.uzun araştırmalar sonucunda muhammed dilbere içim ısındı.kendisinin muayahanesi istanbulda fakat senede iki kez ankaraya talep olursa gelip ameliyatlarını yapıyor.26 aralıkta ankarada akay hastanesinde bende ameliyat oldum.dikişlerim bugün alındı henüz cok yeni oldugu için çok şiş.bilgi almak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum.bu süreçte kadınlar klübü bana cok yardım etti.oyüzden burayı takip etmeyi sürdürcem

dml merhaba...
öncelikle geçmiş olsun diyorum. umarım sağlıklı ve güzel bir burnun olmuştur ve ömür boyu kullanırsın.

yazdıklarin beni etkiledi vallahi :) ben de revizyon olmayı düüşünüyorum da acaba haludun bey revizyonda nasıldır? bilgin var mı?

Kizlar bende on gunluk ameliyatliyim haldun bey yapti ameliyatimi hersey sorunsuzdu gram agrim olmadi korktugum kadarda yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…