- 13 Ekim 2014
- 98
- 32
- 23
- 38
Canım Merhaba bende Haldun hocayı düşünüyorum eski halini bilmiyorum ama gayet dogal ve hos olmus ben 5 sene önce ameliyat oldum başkasına ama ucu cok kötü simdi Haldun hocayı düşünüyorum bana yardımcı olur musun nerde oldun nasıl gecti kac liraBurun sekli olan resim sagdaki 8 gunluk soldaki 10 gunluk diger resimdede uzun sacli olan benim oda 10 gunluk
Merhaba cnm eski resimleride album yaptigimda ekliycem suan ankarayim halen,ukraynaya donuste yapicam hepsini , hacetepede haldun bey Internet siteside diger sosyal aglarida mevcut ameliyat onceside sonrasida cok rahat ben ekimde randevu aldim 26 aralikta ameliyat olmak icin bir gece hacettepede kaldim buun analizler falanlar filanlar icin komple 3.500 tl odedim ama yeni yilla birlikte fiyat artmismidir bilmiyorum mail atip daha detayli bilgi alabilirsinCa
Canım Merhaba bende Haldun hocayı düşünüyorum eski halini bilmiyorum ama gayet dogal ve hos olmus ben 5 sene önce ameliyat oldum başkasına ama ucu cok kötü simdi Haldun hocayı düşünüyorum bana yardımcı olur musun nerde oldun nasıl gecti kac lira
Merhaba cnm eski resimleride album yaptigimda ekliycem suan ankarayim halen,ukraynaya donuste yapicam hepsini , hacetepede haldun bey Internet siteside diger sosyal aglarida mevcut ameliyat onceside sonrasida cok rahat ben ekimde randevu aldim 26 aralikta ameliyat olmak icin bir gece hacettepede kaldim buun analizler falanlar filanlar icin komple 3.500 tl odedim ama yeni yilla birlikte fiyat artmismidir bilmiyorum mail atip daha detayli bilgi alabilirsin
Evet ozelden konusmustuk sagolasin :)Geçmiş olsun doritos ukr. Seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum. Güzel olmuş yeni burnun
Ben cuma akşam görüştüm, pazartesi sabah ameliyat oldum. Beklemeye hiç niyetim yoktu çünkü. Serdar öztürk benim dr.Arkadaslar muayeneden sonra ortalama ne kadar sure sonraya ameliyat tarihi alabiliyoruz Serdar Ozturk ya da Zuhtu Demir'den? Benim biraz aciliyetim var, daha fazla ertelememem lazim.
selam,HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR:)
YAKIN ZAMANDA ANKARA DA BURUN ESTETİĞİ OLMAK İSTİYORUM
ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİR KAÇ DOKTOR AKLIMDA KALDI
İSMİNİ SIKÇA DUYDUĞUM--- REHA YAVUZER (maalesef istanbul da olduğu için artık onu elemek zorunda kaldım)
--- SERDAR ÖZTÜRK (muayenesine gideceğim isimden birisi-gata da görevliymş ama özel çağda operasyonlarını gerçekleştriyormş)
--- TUNÇ ŞAFAK (hacettepede görevliymiş ve doğal burunlar yapmakta ustaymış)
--- ÜNAL ŞAHİN (onep te görevli)
---ZÜHTÜ DEMİR(onep te görevli bir başka doktor)
BUNDAN 2 SENE ÖNCE BEN HIFZI VELİDEDEOĞLUNA MUAYENE GİTMİŞTİM VE AMELİYAT GÜNÜMÜZÜ KESİNLEŞTİRMİŞTİK FAKAT BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİK.BU KEZ ONA DÜŞÜNMÜYORUM.
YAZDIĞIM İSİMLERDEN AMELİYAT OLANLAR VARSA BANA TAVSİYE EDECEKLER BURAYA YAZABİLİR Mİ
HAFİF KEMERLİ VE GENİŞ BİR BURNUM VAR.2 HAFTAYA KADAR RANDEVU ALIP TEMMUZA YAKIN Bİ TARİHTE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM. OYÜZDEN HIZLI VE ACİL BİDE İŞİME YARAYACAK KISA CEVAPLAR YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM :)
UMARIM AMELİYATIMI OLURUM VE SİZLERE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTERİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
peki fotoğraf görmemiz mümkünmü acaba?birde ne kadara oldunuzselam,
ben Ankara'da Prof.Dr.Erkan Tarhan'ı öneririm. ben 2 ay önce oldum hem çok doğal ve güzel bir burna kavuştum hem de çok konforlu bir ameliyat öncesi ve sonrası geçirdim. kesinlikle tavsiye ederim. Muayenesi Çukurambar'da.
guncel
Dr.Serdar Öztürk. Ankaraguncel
Canim senin burun ucunda problem olmus gozlemledigim kadariyla burun ucunu yapamiyor . Duzelme varmi ?Dr.Serdar Öztürk. Ankara
Eki Görüntüle 1637866
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?