Ankarada burun estetiği için doktor

Burun sekli olan resim sagdaki 8 gunluk soldaki 10 gunluk diger resimdede uzun sacli olan benim oda 10 gunluk

Eklentiler

• CYMERA_20150107_003459.jpg
    374,6 KB · Görüntüleme: 824
  • DSC_0644.JPG
    105,1 KB · Görüntüleme: 666
Ca
Burun sekli olan resim sagdaki 8 gunluk soldaki 10 gunluk diger resimdede uzun sacli olan benim oda 10 gunluk
Canım Merhaba bende Haldun hocayı düşünüyorum eski halini bilmiyorum ama gayet dogal ve hos olmus ben 5 sene önce ameliyat oldum başkasına ama ucu cok kötü simdi Haldun hocayı düşünüyorum bana yardımcı olur musun nerde oldun nasıl gecti kac lira

Merhaba cnm eski resimleride album yaptigimda ekliycem suan ankarayim halen,ukraynaya donuste yapicam hepsini , hacetepede haldun bey Internet siteside diger sosyal aglarida mevcut ameliyat onceside sonrasida cok rahat ben ekimde randevu aldim 26 aralikta ameliyat olmak icin bir gece hacettepede kaldim buun analizler falanlar filanlar icin komple 3.500 tl odedim ama yeni yilla birlikte fiyat artmismidir bilmiyorum mail atip daha detayli bilgi alabilirsin

TaTamam tatlım sagol

Geçmiş olsun doritos ukr. Seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum. Güzel olmuş yeni burnun

Son düzenleme:
Arkadaslar muayeneden sonra ortalama ne kadar sure sonraya ameliyat tarihi alabiliyoruz Serdar Ozturk ya da Zuhtu Demir'den? Benim biraz aciliyetim var, daha fazla ertelememem lazim.

Arkadaslar muayeneden sonra ortalama ne kadar sure sonraya ameliyat tarihi alabiliyoruz Serdar Ozturk ya da Zuhtu Demir'den? Benim biraz aciliyetim var, daha fazla ertelememem lazim.
Ben cuma akşam görüştüm, pazartesi sabah ameliyat oldum. Beklemeye hiç niyetim yoktu çünkü. Serdar öztürk benim dr.

bende serdar beye ameliyat oldum genelde cogunun iyi gecmiş benimki kotu gecti kesik izleri cok belli burun ucumda asimetri var kendimi cok kotu hissediyorum depresyondayım

selam,
ben Ankara'da Prof.Dr.Erkan Tarhan'ı öneririm. ben 2 ay önce oldum hem çok doğal ve güzel bir burna kavuştum hem de çok konforlu bir ameliyat öncesi ve sonrası geçirdim. kesinlikle tavsiye ederim. Muayenesi Çukurambar'da.

peki fotoğraf görmemiz mümkünmü acaba?birde ne kadara oldunuz

Şişliklerim henüz tam inmese de son halim budur. Serdar Öztürk burnu. En çok burun ucumda şişlik var, bu normal mi acaba? Sabır sabır sabır

Merkanakkus, canım merhaba seni hatırlıyorum.burun kaç ay oldu tam.burun ucunda şişlik var ama foto cekiminden mi yoksa burun ucun biraz aşağıdamı olmuş tam anlayamadım.bide yandan foto atarsan daha net yorum yapabiliriz.

Ben 1 eylulde ameliyat oldum ankara hastanesinde dr gurcan arslan plastik cerrah cok.memnunum inan hic agrim olmadi cok korkardm cevremden ama suan cok mutluyum doktrumdan

Bence senin burnun çok güzel iyi bir kbb ci bul plastik cerrahlarla uğraşma. Benim doktorum güçlü Kaan Beriat araştır kesinlikle çok iyi bir doktor.fiyat da çok makul

bencede burun içindeki sorunları en iyi anlayan hekimler kbb hekimleridir. Sonuçta digerleri bazı yerlere dokunmaktan çekinirler uzmanlık alanları farklı istanbuldada çok begendim doktorlar var. Sana katılıyorum prof. olan doktor benim burnu yapan gel görki simetriyle yakından uzaktan alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…