HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR:)
YAKIN ZAMANDA ANKARA DA BURUN ESTETİĞİ OLMAK İSTİYORUM
ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİR KAÇ DOKTOR AKLIMDA KALDI
İSMİNİ SIKÇA DUYDUĞUM--- REHA YAVUZER (maalesef istanbul da olduğu için artık onu elemek zorunda kaldım)
--- SERDAR ÖZTÜRK (muayenesine gideceğim isimden birisi-gata da görevliymş ama özel çağda operasyonlarını gerçekleştriyormş)
--- TUNÇ ŞAFAK (hacettepede görevliymiş ve doğal burunlar yapmakta ustaymış)
--- ÜNAL ŞAHİN (onep te görevli)
---ZÜHTÜ DEMİR(onep te görevli bir başka doktor)
BUNDAN 2 SENE ÖNCE BEN HIFZI VELİDEDEOĞLUNA MUAYENE GİTMİŞTİM VE AMELİYAT GÜNÜMÜZÜ KESİNLEŞTİRMİŞTİK FAKAT BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİK.BU KEZ ONA DÜŞÜNMÜYORUM.
YAZDIĞIM İSİMLERDEN AMELİYAT OLANLAR VARSA BANA TAVSİYE EDECEKLER BURAYA YAZABİLİR Mİ
HAFİF KEMERLİ VE GENİŞ BİR BURNUM VAR.2 HAFTAYA KADAR RANDEVU ALIP TEMMUZA YAKIN Bİ TARİHTE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM. OYÜZDEN HIZLI VE ACİL BİDE İŞİME YARAYACAK KISA CEVAPLAR YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM :)
UMARIM AMELİYATIMI OLURUM VE SİZLERE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTERİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
İSMİNİ SIKÇA DUYDUĞUM--- REHA YAVUZER (maalesef istanbul da olduğu için artık onu elemek zorunda kaldım)
--- SERDAR ÖZTÜRK (muayenesine gideceğim isimden birisi-gata da görevliymş ama özel çağda operasyonlarını gerçekleştriyormş)
BUNDAN 2 SENE ÖNCE BEN HIFZI VELİDEDEOĞLUNA MUAYENE GİTMİŞTİM VE AMELİYAT GÜNÜMÜZÜ KESİNLEŞTİRMİŞTİK FAKAT BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİK.BU KEZ ONA DÜŞÜNMÜYORUM.
YAZDIĞIM İSİMLERDEN AMELİYAT OLANLAR VARSA BANA TAVSİYE EDECEKLER BURAYA YAZABİLİR Mİ
HAFİF KEMERLİ VE GENİŞ BİR BURNUM VAR.2 HAFTAYA KADAR RANDEVU ALIP TEMMUZA YAKIN Bİ TARİHTE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM. OYÜZDEN HIZLI VE ACİL BİDE İŞİME YARAYACAK KISA CEVAPLAR YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM :)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Ay süpermİş bende olmak istiyorum peki randevu alıpmı gidicez doktora nasıl ulaşıcaz ayrıca ücret ne kadar oluyo aşağı yukarıBen hacettepede oldum ama tunc safaka degil haldun kamburoglune oldum..inanilmaz mutluyum..kulupte yorumlarini okudum kuzenimde hacettepe tipta okuyor ona sordum kesinlikle haldun hoca dedi kendi teknigi var hocanin dedi..gittim gorustum bi gazla...ne kaybedecektim ki 6.doktorda haldun bey olur diyodum..bana 2 laf etti hangi gun yapalim dedim ameliyati.hahaha burun ameliyati 1 kez olunur ve ben begenene en dogalini yapana kadar devam eder dedi.iste buydu aradigim...suan 43.gundeyim inanilmaz ilgili hasta psikolojisinden anlayan bi doktor ne egosu var ne de ukalaligi...bence degerlendir derim..yorumlari filan oku burdan olanlarda var haldun beye..hakkinda kotj hicbisi okumamistim hatta abartiyolar yaa filan diyodum cidden dedikleri kadar varmis..
Normal her hastaneden alinan randevu sistemiyle aliyosun..hoca oldugu icin 130 tl civarinda muayane ucreti var.ameliyat ucreti de kisiden kisiye degisiyor..benden baska 3 arkadasim daha oldu ameliyat..hatta yarin bi tanesi daha oluyor::))hepimiz cok memnunuz..benim 6.ayim doldu inanilmaz dogal ama havali bir burnum var..darisi sana insallaahhAy süpermİş bende olmak istiyorum peki randevu alıpmı gidicez doktora nasıl ulaşıcaz ayrıca ücret ne kadar oluyo aşağı yukarı
Ay inşallah bende kuzenimle birlikte olcam ukraynada yaşıyorum sigortam yok o etkiler dimi fiyatı sence tahmini ne kadar tutarkiNormal her hastaneden alinan randevu sistemiyle aliyosun..hoca oldugu icin 130 tl civarinda muayane ucreti var.ameliyat ucreti de kisiden kisiye degisiyor..benden baska 3 arkadasim daha oldu ameliyat..hatta yarin bi tanesi daha oluyor::))hepimiz cok memnunuz..benim 6.ayim doldu inanilmaz dogal ama havali bir burnum var..darisi sana insallaahh
Canim zaten estetik oldugu icin devlet hicbisi karsilamiyor..sigortayla pek ilgisi yok bu ameliyatin..Ay inşallah bende kuzenimle birlikte olcam ukraynada yaşıyorum sigortam yok o etkiler dimi fiyatı sence tahmini ne kadar tutarki
Canim zaten estetik oldugu icin devlet hicbisi karsilamiyor..sigortayla pek ilgisi yok bu ameliyatin..[/QUOTE
Anladım canım çok sağol peki şuanki fiyatlar ne duruda komple ameliyat ne kada tutuyo bildiğin varsa söylermisin lütfen
canim mahsuru yoksa burun resmini gonderebilirmisin bende mail atim haldun beye burun resimlerimi istedi gonderdim suan ukraynadayim aralik son hafta icin randevu alcam bildigin herseyi soyle yabanciyim hastanelere ameliyat icin ne getiriyim yanimda ne giyilir napilir herseyi anlatsan lutfenCanim zaten estetik oldugu icin devlet hicbisi karsilamiyor..sigortayla pek ilgisi yok bu ameliyatin..
Canim ozelden numarani yazarsan ve whatsapp kullaniyorsan daha rahat konusuruzcanim mahsuru yoksa burun resmini gonderebilirmisin bende mail atim haldun beye burun resimlerimi istedi gonderdim suan ukraynadayim aralik son hafta icin randevu alcam bildigin herseyi soyle yabanciyim hastanelere ameliyat icin ne getiriyim yanimda ne giyilir napilir herseyi anlatsan lutfen
Ben hacettepede oldum ama tunc safaka degil haldun kamburoglune oldum..inanilmaz mutluyum..kulupte yorumlarini okudum kuzenimde hacettepe tipta okuyor ona sordum kesinlikle haldun hoca dedi kendi teknigi var hocanin dedi..gittim gorustum bi gazla...ne kaybedecektim ki 6.doktorda haldun bey olur diyodum..bana 2 laf etti hangi gun yapalim dedim ameliyati.hahaha burun ameliyati 1 kez olunur ve ben begenene en dogalini yapana kadar devam eder dedi.iste buydu aradigim...suan 43.gundeyim inanilmaz ilgili hasta psikolojisinden anlayan bi doktor ne egosu var ne de ukalaligi...bence degerlendir derim..yorumlari filan oku burdan olanlarda var haldun beye..hakkinda kotj hicbisi okumamistim hatta abartiyolar yaa filan diyodum cidden dedikleri kadar varmis..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
İnstagramda ki fotograflarınıza baktım. İyiki ameliyat olmuşsunuz çok yakışmış ve yaş olarakta resmen bi 6-7 yaş genç görünüyorsunuz. Bende Serdar Öztürk e ameliyat oldum. Eski resimlerime bakıyorum da ben de Allah ım o neymiş öyle diyorumBeni serdar öztürk ameliyat etti. Ben çok memnunum. İnstagram kullanıyorsanız merkanakkus ismiyle beni bulup resimlerime bakabilirsiniz
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben eski resimleri silmeye başladım. Ben de sizin resimleri görseydim keşkeİnstagramda ki fotograflarınıza baktım. İyiki ameliyat olmuşsunuz çok yakışmış ve yaş olarakta resmen bi 6-7 yaş genç görünüyorsunuz. Bende Serdar Öztürk e ameliyat oldum. Eski resimlerime bakıyorum da ben de Allah ım o neymiş öyle diyorum.
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben eski resimleri silmeye başladım. Ben de sizin resimleri görseydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?