- 7 Mayıs 2014
- 36
- 15
- 8
Merhaba arkadaşlar, ben Ankara'da yaşıyorum ve 21 yaşındayım. Burnumu yaptırmak istiyorum ama çok büyük bir farklılık olsun da istemiyorum. Yani komple yeni bir kalkık, süper küçük burnum olması yerine daha doğal duran, hafif düzeltilmiş, kavisi alınmış bir burnum olmasını tercih ederim. Bu konuda sizin Hastane ve doktor önerilerini bekliyorum. Ankara içi olursa güzel olur. Bir de ben yaptırmadan önce bir doktora gidip (tercihen devlet hastanesinde, çünkü özelde siz müşterisinizdir "aa şunu da yapalım bunu da yapalım" der, devlette hastasınızdır) fikrini almayı ve muayene olmayı istiyorum. hangi bölüme gitmeliyim? KBB mi estetik cerrahi mi? Belki eğrilik vardır ne bileyim, belki başka bir yöntem önerir. Ayrıca estetik ameliyatı yapacak bir devlet hastanesi de var mıdır? Yaptıran var mıdır? Nereyi önerir nereyi önermez? Malum söz konusu sağlık olunca insan tedirgin oluyor. Özel hastane iyidir, devlet kötüdür demek istemiyorum çünkü her yerde iyi ve kötü doktorlar var. Bu konudaki deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim :)
Ekstradan bu işin prosedüründe komple narkoza girmekten de korkuyorum. Bu yüzden tarafsız olabilecek bir doktorun yöntem önerilerini almak istiyorum. Bir arkadaşım Rize'de tanıdıkları bir doktora yaptırmış. Lokal anesteziyle çocuğun burnunda sanat yapmış adam resmen. Hem de lokal anestezi.
Ekstradan bu işin prosedüründe komple narkoza girmekten de korkuyorum. Bu yüzden tarafsız olabilecek bir doktorun yöntem önerilerini almak istiyorum. Bir arkadaşım Rize'de tanıdıkları bir doktora yaptırmış. Lokal anesteziyle çocuğun burnunda sanat yapmış adam resmen. Hem de lokal anestezi.