• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada bildiginiz dugun salonlari fiyatlari

rica ederim ne demek :))
Bu arada geçmiş yıllarda 2008 de sanırım gazi orduevinde bir düğüne katılmştım ordaki düğün de çok güzeldi çok organize çalışıyorlardı yalnız yemekliydi ama açık büfe gibi koktely şeklindeydi. fiyatları daha uygun oluyor diye biliyorum ama kurlları çok sıkı. Örneğin o dönemde bizim dijital fotograf makinesiyle fotograf cekmemimizi engellemişlerdi şimdi bu durum nasıl hiç bilmiyorum.

ailenizde başı örtülü varsa gelecek misafirlerde kapalı bayanlar varsa orduevi sizi üzer. misafirleriniz hoş şeylerle karşılaşmaz.eşarbı onların istediği gibi örtülmesi gerekiyo orda kapıda sorun çıkıyo.

Son düzenleme:
eryamanlı hanım teklifiniz için çok teşekkür ederim. Aldığımız diğer teklif daha düşük fiyat ama yakın. sizin salonuda nişanlımla bir gün gelip görürüz inşallah. kolay gelsin.

Rica ederim salonumuza beklerim insallah ama gormenızı tavsıye edıyorum ayrıca o baktıgınız salonu bılıyorum zaten çankaya bolgesınde bızım ayarımızda 2 tane var salon fıyat olarakta gorusuruz yıne bıze bakmadan karar vermeyın gorusmek dılegıyle hoşcakalın

Eryamanlı hanım sizin salonunuzun adı ne acaba?? benimde msj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyorum verdiğim bilgiler doğrultusunda bana da bir fiyat vermeniz mümkün mü acaba

Eryamanlı hanım sizin salonunuzun adı ne acaba?? benimde msj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyorum verdiğim bilgiler doğrultusunda bana da bir fiyat vermeniz mümkün mü acaba

Tabiki yardımcı olurum şimdi biraz uzun olucak ama umarım okursunuz :26: salonumuzun adı Dikmen Royal Düğün Salonu 2 ay oldu ben oraya işe başlayalı arasıra patrona takılıyorum yeniden evlenesım gelıyor burayı her gordugumde diye :33:

DİKMEN ROYAL DÜĞÜN SALONU // ÜCRETSİZ SALON HİZMETLERİ
Piyanist
Sanatçı
Kamera
Fotoğraf
Yaş Pasta
Kuaför
Oto Süsleme
Garsoniyer
Kuruyemiş
Meyve
Işık Kontrol Cihazları
Tiyatro Spotları
Takip Spotu
Par Spotlar / Aynalı Küreler
Sis - Kar - Köpük - Balon - Konfeti Makinesi
Scanner Robotlar
Popüler Efekt Işıklar
Lazer Işık
Moving Head
Gök Tarayıcısı
Wash Boyama Spotları
DJ Ekipmanları
Cd Player
Mixer
Turntable
Headphone
Dj Setup
Nikah Masası
Masalarda Masa Çiçeği
Masa ve Sandalye Süsleme
Piyanist Şantör ve DJ
Sanatçı (Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Yemek Müziği, Oyun Havaları ve Pop Tarzında Sahne Alacaktır.)
Eğlencemiz aralıksız program sonuna kadar devam edecektir.
Küçük kardeşlerimiz için Palyaço
36 adet Aile Resim Çekimi (Dijital)
120 dk. Video Çekimi
Barkovizyon gösterisi
Çiftlerin dünden bugüne özgeçmişleri
Misafirlerin masalarına ağırlanması(Giriş Esnasında)
Gelin ve Damada yönelik çok farklı çıkış ve efektler (Sis, Volkan Gösterisi, Baloncuklar, Konfetiler, Meşaleler)
Menü içerisinde istediğiniz değişiklikleri yapabiliriz.
Keman eşliğinde misafirlerinizin karşılanması bu şekilde duble menümüz olursa fiyat olarak 5000 tl fiyat çıkıyor bu yılın sonu olması sebebiyle sezonda olsaydı emin olunki çok farklı bir fiyat cıkardı gelelim yemekli menülere

DİKMEN ROYAL DÜĞÜN SALONU // MENÜ BİLGİLERİ

Yemek Menüsü:1

BAŞLANGIÇLAR: 9 Çeşit Ordövr Tabağı (Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Tavuk Jambon, Cherry Domates, Biber Dolması, Lahana Sarma, Yaprak Sarma, Rus Salatası, Tarator)
ARA SICAKLAR: Panelenmiş Sebzeli Tavuklu Rulo, Su Böreği, Talaş Böreği, Ispanaklı Peynirli Börek, Paçanga Böreği (Seçmeli)
ANA YEMEKLER: Piliç Roti, Piliç Sarma, Izgara Tavuk , Tavuk Külbastı, Tavuk Sote (Seçmeli)
MEYVE TABAĞI: 4 Çeşit Mevsim Meyvesi
TATLILAR: Düğün Pastası ( Çikolatalı veya Karışık Meyveli ), Muzlu Rulo Pasta, Çikolatalı veya Meyveli Mini Ekler (Seçmeli) Meşrubat (Kola,Fanta,Su),

BAŞLANGIÇLAR: 9 Çeşit Ordövr Tabağı (Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Dana Jambon, Cherry Domates, Biber Dolması, Lahana Sarma, Yaprak Sarma, Rus Salatası, Tarator, Domates Ezme)
ARA SICAKLAR: Panelenmiş Sebzeli Tavuklu Rulo, Su Böreği, Talaş Böreği, Ispanaklı Peynirli Börek, Paçanga Böreği (Seçmeli)
ANA YEMEKLER: Et Kavurma, Et Sote, Dana Rosto, Dana Külbastı , Mantar Soslu Biftek (Seçmeli)
TATLILAR: Düğün Pastası ( Çikolatalı veya Karışık Meyveli ), Muzlu Rulo Pasta, Çikolatalı veya Meyveli Mini Ekler (Seçmeli) Meşrubat (kola,Fanta,su) not:Kaç kişilik olucagını bılmedıgım ıcın yemekli monulere fiyat veremıyorum

Tabiki yardımcı olurum şimdi biraz uzun olucak ama umarım okursunuz :26: salonumuzun adı Dikmen Royal Düğün Salonu 2 ay oldu ben oraya işe başlayalı arasıra patrona takılıyorum yeniden evlenesım gelıyor burayı her gordugumde diye :33:

Piyanist
Sanatçı
Kamera
Fotoğraf
Yaş Pasta
Kuaför
Oto Süsleme
Garsoniyer
Kuruyemiş
Meyve
Işık Kontrol Cihazları
Tiyatro Spotları
Takip Spotu
Scanner Robotlar
Popüler Efekt Işıklar
Lazer Işık
Moving Head
Gök Tarayıcısı
Wash Boyama Spotları
DJ Ekipmanları
Cd Player
Mixer
Turntable
Headphone
Dj Setup
Nikah Masası
Masalarda Masa Çiçeği
Masa ve Sandalye Süsleme
Piyanist Şantör ve DJ
Sanatçı (Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Yemek Müziği, Oyun Havaları ve Pop Tarzında Sahne Alacaktır.)
120 dk. Video Çekimi
Barkovizyon gösterisi
Gelin ve Damada yönelik çok farklı çıkış ve efektler (Sis, Volkan Gösterisi, Baloncuklar, Konfetiler, Meşaleler)
Keman eşliğinde misafirlerinizin karşılanması bu şekilde duble menümüz olursa fiyat olarak 5000 tl fiyat çıkıyor bu yılın sonu olması sebebiyle sezonda olsaydı emin olunki çok farklı bir fiyat cıkardı gelelim yemekli menülere

BAŞLANGIÇLAR: 9 Çeşit Ordövr Tabağı (Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Tavuk Jambon, Cherry Domates, Biber Dolması, Lahana Sarma, Yaprak Sarma, Rus Salatası, Tarator)
ANA YEMEKLER: Piliç Roti, Piliç Sarma, Izgara Tavuk , Tavuk Külbastı, Tavuk Sote (Seçmeli)
TATLILAR: Düğün Pastası ( Çikolatalı veya Karışık Meyveli ), Muzlu Rulo Pasta, Çikolatalı veya Meyveli Mini Ekler (Seçmeli) Meşrubat (Kola,Fanta,Su),

BAŞLANGIÇLAR: 9 Çeşit Ordövr Tabağı (Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Dana Jambon, Cherry Domates, Biber Dolması, Lahana Sarma, Yaprak Sarma, Rus Salatası, Tarator, Domates Ezme)
ANA YEMEKLER: Et Kavurma, Et Sote, Dana Rosto, Dana Külbastı , Mantar Soslu Biftek (Seçmeli)
TATLILAR: Düğün Pastası ( Çikolatalı veya Karışık Meyveli ), Muzlu Rulo Pasta, Çikolatalı veya Meyveli Mini Ekler (Seçmeli) Meşrubat (kola,Fanta,su) not:Kaç kişilik olucagını bılmedıgım ıcın yemekli monulere fiyat veremıyorum
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için tabikide tek tek okudum hepsini :34: biz yemekli 250-300 kişilik bi düğün düşünüyoruz. Ve menü olarak ta beyaz et menüsü tercih ediyoruz. 250 kişi için seneye temmuz ayında (1temmuz olaarak düşünüyoruz) yapılacak düğün nekadara maal olur acaba?

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için tabikide tek tek okudum hepsini :34: biz yemekli 250-300 kişilik bi düğün düşünüyoruz. Ve menü olarak ta beyaz et menüsü tercih ediyoruz. 250 kişi için seneye temmuz ayında (1temmuz olaarak düşünüyoruz) yapılacak düğün nekadara maal olur acaba?

Okudugunuz için tşk ederim :46:Fiyat çıkardım düğün sanu hiç bir extra fiyat çıkarmamakla birlikte yemekli düğünlerimizde 20 kişiye kadar opsiyon sağlayabiliyoruz örneğin 250 kişi üzerinden anlaştık varsayalım ama sizin 20 kişi fazla geldi diyelim ondan extra bir ücret talep etmiycem bu durumda size olucak fiyatda her şey dahil bunun içerisinde verdiğim ücretsizsalon hizmetleride dahil 10.000 tl olur.bu arada en önemli şeyi unuttum bahşiş salonumuzda kesinlikle yasaktır ne garson nede müzisyenler bahşiş için sizi yada misafirlerinizi rahatsız edemezler...bu arada salona baktınızmı ınternet sitemızden

Okudugunuz için tşk ederim :46:Fiyat çıkardım düğün sanu hiç bir extra fiyat çıkarmamakla birlikte yemekli düğünlerimizde 20 kişiye kadar opsiyon sağlayabiliyoruz örneğin 250 kişi üzerinden anlaştık varsayalım ama sizin 20 kişi fazla geldi diyelim ondan extra bir ücret talep etmiycem bu durumda size olucak fiyatda her şey dahil bunun içerisinde verdiğim ücretsizsalon hizmetleride dahil 10.000 tl olur.bu arada en önemli şeyi unuttum bahşiş salonumuzda kesinlikle yasaktır ne garson nede müzisyenler bahşiş için sizi yada misafirlerinizi rahatsız edemezler...bu arada salona baktınızmı ınternet sitemızden

Evet baktım çok güzel görünüyor. Ankarada olmadığım için gelip görme fırsatım yok şuan için. Ama en yakın zamanda ankaraya gelip bu salon işini halletmek istiyorum umarım yer bulabiliriz:44: bu verdiğiniz fiyat 250 kişi için dimi?

Evet baktım çok güzel görünüyor. Ankarada olmadığım için gelip görme fırsatım yok şuan için. Ama en yakın zamanda ankaraya gelip bu salon işini halletmek istiyorum umarım yer bulabiliriz:44: bu verdiğiniz fiyat 250 kişi için dimi?

Anlıyorum sizi Ankaraya geldiğiniz zaman umarım görüşürüz yani bizim salon olmasa bile kaliteli bir yer olmasına öncelik vermenizi isterim bu arada evet 250 kişilik uzerınden baz alarak fiyat verdim size

rica ederim ne demek :))

şahhanede katıldığımız dediğim gibi bir yemekti düğün değildi kişi başı 50 lira vermiştik. Bu arada geçmiş yıllarda 2008 de sanırım gazi orduevinde bir düğüne katılmştım ordaki düğün de çok güzeldi çok organize çalışıyorlardı yalnız yemekliydi ama açık büfe gibi koktely şeklindeydi. fiyatları daha uygun oluyor diye biliyorum ama kurlları çok sıkı. Örneğin o dönemde bizim dijital fotograf makinesiyle fotograf cekmemimizi engellemişlerdi şimdi bu durum nasıl hiç bilmiyorum.

sirken tesekkur ederim tekrar.benim ailem tandogan ile gorusuyor ankarada degiller bu yuzden cok bilgileri yok orduevleri disinda..tekrar tesekkurler karisik cumleler icin:1: saka tabii :34: yeterince anlasilirdi

salonunuzu gördüm çok hoş bir salon bizde nişanlımla farklı şehirlerde yaşadığımızdan dolayı ankaraya izin alıp gelmemiz çok sorun oluyor. düğünümüzü haziran 30 da düşünüyoruz daha tarih bile alamadık anlayacağınız çok işimiz var :( neyse 2 hafta sonra (eğer izin alabilirsek) ankarada olacağız fiyat çok uygun eğer 2012 de geçerliyse bizde 200 kişi olacağız maksimum o da yani.... umarım görüşürüz ve umarım çabucak biter evlenmeye karar vermek güzel de hazırlıklar çok zormuş. düğün ankarada ev istanbulda nişanlım istanbulda ben kahramanmaraşta.....

Piyanist
Sanatçı
Kamera
Fotoğraf
Yaş Pasta
Kuaför
Oto Süsleme
Garsoniyer
Kuruyemiş
Meyve
Işık Kontrol Cihazları
Tiyatro Spotları
Takip Spotu
Scanner Robotlar
Popüler Efekt Işıklar
Lazer Işık
Moving Head
Gök Tarayıcısı
Wash Boyama Spotları
DJ Ekipmanları
Cd Player
Mixer
Turntable
Headphone
Dj Setup
Nikah Masası
Masalarda Masa Çiçeği
Masa ve Sandalye Süsleme
Piyanist Şantör ve DJ
120 dk. Video Çekimi
Barkovizyon gösterisi

salonunuzu gördüm çok hoş bir salon bizde nişanlımla farklı şehirlerde yaşadığımızdan dolayı ankaraya izin alıp gelmemiz çok sorun oluyor. düğünümüzü haziran 30 da düşünüyoruz daha tarih bile alamadık anlayacağınız çok işimiz var :( neyse 2 hafta sonra (eğer izin alabilirsek) ankarada olacağız fiyat çok uygun eğer 2012 de geçerliyse bizde 200 kişi olacağız maksimum o da yani.... umarım görüşürüz ve umarım çabucak biter evlenmeye karar vermek güzel de hazırlıklar çok zormuş. düğün ankarada ev istanbulda nişanlım istanbulda ben kahramanmaraşta.....

Tşk ederim özgücüm senin işin zor gibi görünüyor gercektende düğün hazırlıgı falan esas ince konular isanın cok fazla vaktını alıyor bu arada güzel düşüncelerın ıcın ayrıca teşekküe ederim canım insallah geldiğinde konusuruz detaylarını kendıne ıyı bak gorusmek uzere..

Back