- Konu Sahibi modamodamoda
-
ekim ayinin icerisinde bos olan cumartesi..29 mesela..200 kisi..alkol yok .yemekli uygun fiyata dusecekse evet beyaz et.yemeksizde olabilir.
dugun bu yil.tesekkur ederim bilgiler icin.aileme iletecegim.onlar orduevi ile gorumusler.kiyaslasinlar.ankarada degiller bu yuzden mekanin uzakligi hakkinda bilgileri olmayacaktir.biz erkek eviyiz ama kiz evi biraz anlayisli olur umarim bizler zaten sehirdisindan geliecegiz yani uzaklik cok onemsiz bilemiyorum kiz evi ne diyecek.tekrar tesekkur edrim bilgiler icin.eger olumlu olursa mutlaka sana bildirecegim.
gölan ı hatırladım geçen yaz bi tanıdığın düğünü olmuştu orada ama fiyatlar pahalı değilmi 200 kişi için
Merhaba meltem hanım yeterli sayıda msjım olmadığı için özel msj atamıyorum. aramak için de fırsatım olmadı siz verdiğim bilgiler ışığında kabataslak bi fiyat verseniz ben ailemle ve erkek arkadaşımlla konuşsam mümkün mü.
kişi sayısı 250
tarih seneye temmuz(1temmuz olma olasılığı yüksek)
yemekli
alkol yok
beyaz et menü
şahhane düğün salonu nasıl arkadslar ben ıstanbuldyım nısanlm ankarada dugun ankarada olacak netten baktım guzel ama hiç gidip goren varmı acaba
şahhanede ben düğüne katılmadım ama bir yemeğe katılmıştım mekanın değişik bir ambiyansı var. Ancak şu dikkatimi çekti açıldığından beri belli bir süre geçtiğinden masalar filan aşınmış eskimiş yani bence yenilenmeye ihtiyacı var. Servis yeteri kadar hızlı olamasa da yemekleri gayet lezzetliydi
sirken tesekkur ederim bilgiler icin ozelden msj sayim yetersiz yazamiyorum.eger hatirliyorsan fiyatta yazarsan cok sevinirim..bircok dugun salonu ile gorusuyor ailem fiyat aliyoruz erkek tarafiyiz ve sehir disindan katilacak ailem yani son derece masrafli olacak bizim icin bu yuzden fiyattta cok onemli.
tekrar tesekkur ederim cok
Gazi ordu evini tadilata alıyorlar hemde uzun bir süre ne düğün nede aktivite yapılıcak sadece inşaat işçileri olucakrica ederim ne demek :))
şahhanede katıldığımız dediğim gibi bir yemekti düğün değildi kişi başı 50 lira vermiştik. Bu arada geçmiş yıllarda 2008 de sanırım gazi orduevinde bir düğüne katılmştım ordaki düğün de çok güzeldi çok organize çalışıyorlardı yalnız yemekliydi ama açık büfe gibi koktely şeklindeydi. fiyatları daha uygun oluyor diye biliyorum ama kurlları çok sıkı. Örneğin o dönemde bizim dijital fotograf makinesiyle fotograf cekmemimizi engellemişlerdi şimdi bu durum nasıl hiç bilmiyorum.
ulaşımı halledilebilincek bir problem. genelde otobüs ayarlanıyor.insanlar gelin yada damadın evinin ordan alınıp getiriliyor.aslında merkeze 30 35 dk sürüyo dolmuşlada. şahsen ben hergün merkeze gidip geliyorum zor olmuyor dediğim gibi yarım saat falan sürüyo.
yemekli menü:
12çeşit ordövr tabağı
ara sıcak(sigara böreği patates kroket)
mevsim salata(tek kişilik herkese)
kemiksiz tavuk
mevsim meyveleri
meşrubat
ücretsiz hizmetler :
sandalye giydirmeleri
nikah masası süslemesi
gelin yolu
sinevizyon
volkanlar
düğünde 25adet foto düğün cd.si baştan sona kadar çekimi(normalde ekstradır sana hediye olsun)
ekstra olanlar
müzik grubu(600tl)
düğün pastası(600tl)
200 kişi ekstralar hariç 10.000 yapar ekstralarla 11.200 yapar.
sana yapabileceğim fiyat herşey dahil ekstralarda dahil 9.500 olur.
yemeksiz dersen
kanepe çeşitleri
kuruyemiş
meşrubat
meyve
pasta
müzik grubu
düğünde 25adet foto düğün cd.si baştan sona kadar çekimi
herşey dahil
6.000 olur. fakat hafta sonuna yemeksiz düğün verilmiyo.ankarada genelde böyledir.cuma günü istersen olur.
normal şartlarda bu fiyatlarada inmiyoruz ama sana yardımcı olabilmek için indim.mekanı beğenirsin zaten şüphem yok ondan.solistimizmükemmel eğlendiriyo trt sanatçısı zaten
Bu arada bu yıl mı düğün seneyemi onu pek anlamadım?:26:
teşekkür ederim şuan ankara dışındayımm en yakın zamanda gelicem inş. evet farkındayım ramazan vesilesiyle elimizi çabuk tutmamız lazım. Sizin rezervasyonlarınız başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?