- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
- 68
- Konu Sahibi modamodamoda
merhaba arkadaslar ekim ayinda gerceklesecek dugun icin mekan ariyoruz.fiyatlari ile birlikte bildiginiz dugun salonlarini yazarsaniz cok sevinirim.yemekli yemeksiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar ekim ayinda gerceklesecek dugun icin mekan ariyoruz.fiyatlari ile birlikte bildiginiz dugun salonlarini yazarsaniz cok sevinirim.yemekli yemeksiz.
canım ben gölbasında düğün organizasyonu yapıyorum şık bir mekanda.yardımc olurum istersen
ben burda düğün işlerini yürütüyorum indirim yaparım elimden geldiğince
anladm yarın burya detaylı bilgi yazcam ok iyi aksamlar
canım ben gölbasında düğün organizasyonu yapıyorum şık bir mekanda.yardımc olurum istersen
mekanın adı ne acaba öğrenmemiz mümkün mü?
Dün nişanlımla düğünü nerede yapacağımız konusunda görüştük. Gölbaşı onun düşündüğü bölgelerden birisi idi, fakat ulaşım konusunun sıkıntı yaratabileceğini düşünerek elemek zorunda kaldık. zira arabası olmayan gelemeyecekti ve biz otobüs tutmak zorunda kalacaktık.
daha bişey belli değil ama bir ihtimal dikmende yapmayı planlıyoruz , oda bütçe meselesi, ayarlıyabilirsek.
Evet duymuştum. Peki düğün hizmetleri neler? yemekli yemeksiz kişi başı fiyat nekadar acaba??
bu konuda telefonda görüşmemiz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.özelden mesaj atıyım sakıncası yoksa
sevinirim.yemekli yemeksiz ve ucret hakkinda bilgin var mi,varsa paylasirsan sevinirim
şimdi öncelikle bana şunların cevabını yaz sana fiyat çıkarayım.
kişi sayısı:
tarih:
alkol olcakmı:
yemekli olursa menü kırmızı et mi beyaz et mi: