• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada bildiginiz dugun salonlari fiyatlari

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
68
merhaba arkadaslar ekim ayinda gerceklesecek dugun icin mekan ariyoruz.fiyatlari ile birlikte bildiginiz dugun salonlarini yazarsaniz cok sevinirim.yemekli yemeksiz.

Ankarada dugun yapacak arkadaslar..:74: mesajlarinizi bekliyorum dugun salonlari ile ilgili ucret ve bilgilerinizi..:64::64:

Son düzenleme:
Dün nişanlımla düğünü nerede yapacağımız konusunda görüştük. Gölbaşı onun düşündüğü bölgelerden birisi idi, fakat ulaşım konusunun sıkıntı yaratabileceğini düşünerek elemek zorunda kaldık. zira arabası olmayan gelemeyecekti ve biz otobüs tutmak zorunda kalacaktık.
daha bişey belli değil ama bir ihtimal dikmende yapmayı planlıyoruz , oda bütçe meselesi, ayarlıyabilirsek.

Son düzenleme:
Dün nişanlımla düğünü nerede yapacağımız konusunda görüştük. Gölbaşı onun düşündüğü bölgelerden birisi idi, fakat ulaşım konusunun sıkıntı yaratabileceğini düşünerek elemek zorunda kaldık. zira arabası olmayan gelemeyecekti ve biz otobüs tutmak zorunda kalacaktık.
daha bişey belli değil ama bir ihtimal dikmende yapmayı planlıyoruz , oda bütçe meselesi, ayarlıyabilirsek.

ulaşımı halledilebilincek bir problem. genelde otobüs ayarlanıyor.insanlar gelin yada damadın evinin ordan alınıp getiriliyor.aslında merkeze 30 35 dk sürüyo dolmuşlada. şahsen ben hergün merkeze gidip geliyorum zor olmuyor dediğim gibi yarım saat falan sürüyo.

Evet duymuştum. Peki düğün hizmetleri neler? yemekli yemeksiz kişi başı fiyat nekadar acaba??

şimdi öncelikle bana şunların cevabını yaz sana fiyat çıkarayım.

kişi sayısı:
tarih:
alkol olcakmı:
yemekli olursa menü kırmızı et mi beyaz et mi:

ekim ayinin icerisinde bos olan cumartesi..29 mesela..200 kisi..alkol yok .yemekli uygun fiyata dusecekse evet beyaz et.yemeksizde olabilir.

Back