- 15 Aralık 2013
- 15.595
- 35.782
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.501
Biri daha "kanlı meydan" derse patlayacağım demiştim, sana denk geldi güzel kızım.
Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Allah ailelerine sabir versin.
Artık hayatta değil aynı şekilde görümcemin komşusunun kızı da hayatta değil daha yirmili yaşlarındaydılar ve ülkelerini seven gençlerdi.Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Her ikiside terörist allah lanet etsin PKK yı işidi destekleyeni!Hayır ıkı gun sonra bombacıların Isıd mılıtanı oldugu ortaya cıkacak zaten tum delıller onları ısadert edıyor , acaba o zaman ne dıyecekesınız. O zaman da ısıd ıle pkk ısbırlıgı yapmıs kendı kendılerını patlatmıslar dersınız
Hmm müthiş tespit.... Azıcık bile vicdan yok. Kol bacak ve parçalanmış bedenler arasında bayrak arayan insanlığınız için bir Fatiha okuyun.Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Barış istiyorsak neden üç yaşındaki çocuğun önünde babası şehit ediliyor neden ey vicdan!Allah rahmet eylesin. Ailelerine de sabır versin inşallah. içim parçalanıyor bu haberleri görünce......
Ne zaman bitecek bu hainlik bu kin bu nefret Oysaki sadece barış kardeşlik için toplanmışlardı.
Allahım ne olur gör bunları yapanların yanına kar bırakma barış kardeşlik ve gerçek duyguları savunanların yanında ol
INŞALLAH BARIŞ BARIŞ VE BARIŞ
SONUNDA BARIŞ VE KARDEŞLİK KAZANACAK
sen anca bu detaylarla vur insanlara.Türk Bayrağı özel isimdir öyle küçük harflerle yazılamaz.
zaten bunlar olmasın diye toplandı o insanlarda anlayana işteBarış istiyorsak neden üç yaşındaki çocuğun önünde babası şehit ediliyor neden ey vicdan!
Boşversene, at gözlüğü takanlar kaptırmışlar kendilerini tek bir doğru var deyip peşinden gidiyorlar. Önemli olan karşıt görüşte de olsa doğru söyleyeni desteklemektir. Ben bu şekilde yetiştim, karşımdakinden de bunu görmek isterim.Bir zamanlar ben burada güzel yazanları beğendiğim için karşıt görüşte olsa yazdıkları her güzel kelimeyi, ve yorumu alkışladığım için neyle suçlandım biliyormusun yada neyle dalga ettiler biliyormusun kakao bir öylesin bir böyle..şunu anlıyorumki SİZLER (Kİ İSTER SEN BU ZÜMREYE KOY KENDİNİ İSTER KOYMA).bu dilden anlıyorsunuz dalga geçelim ,,alaya alalım,, hakaret edelim,,3 ..5 kişi var burada parsellemişler burayı dalganın ,hakaretin en dibini yapıyorlar ne zaman kendinizi düzelteceksiniz işte bu kakao eski kakao olacak paylaştığın yada paylaştığınız güzel olan sözleri beğenecek alkış edecek,,
hiç bir insan ölmeyi haketmiyor.hepsine kürdüne türküne çerkezine ermenisine her ırktan sivil ve askerine üzülüyorum üzülmemiz lazım.bu barış mitinginde tek ırk yoktu ırkçı yoktu barış isteyen ölüm istemeyen insanlarımız vardı. Tek suçları buydu sanırım BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK. ..Barış istiyorsak neden üç yaşındaki çocuğun önünde babası şehit ediliyor neden ey vicdan!
Haberin ilk cümlesine dikkat edin miting neye karşı yapılmış!Ankara’da miting öncesi patlama: 20'ye yakın insan hayatını kaybetti
10.10.2015 10:15
AKP'nin başlattığı savaşa karşı KESK, DİSK, TMMOB ve TTB'nin düzenlediği "Barış Mitinginde" hünez nedeni bilinmeyen iki büyük patlama meydana geldi. Ankara Tren Garında toplanan ve Sıhhiye'ye yürümeye çalışan kitlenin toplanmaya çalıştığı Gençlik Parkı bölgesinde yaşanan patlamalarda yaralıların olduğu belirtiliyor.
IMC TV'nin geçtiği habere göre 20'ye yakın insanın hayatını kaybettiği, sayının artabileceği ifade ediliyor.
Polis, patlamalar sonrası alana ambulanstan önce gelen TOMA'lar eşliğinde saldırıya uğrayan kitleye gaz bombalarıyla ikinci saldırıyı gerçekleştirdi.
Ayrıntılar geliyor...
Barış istiyorsak neden üç yaşındaki çocuğun önünde babası şehit ediliyor neden ey vicdan!
Vurmak mı ne demek bu şimdisen anca bu detaylarla vur insanlara.
Oradan tesadufen gecenlere bassaglıgı ama o alanda barıs ıcın bulunanlara oh olsun öylemiOradan tesadüfen geçen,gerçekten ülkesini seven gerçek Atatürkçü gerçek chpli olan bütün ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.( yaşım 40 hayatımda hiç sol partiye oy vermedim) Benim gibi düşünmeyen benim gibi giyinmeyen ama adamın dibi bir sürü sol görüşlü arkadaşım kuzenlerim var.Şucu bucu farketmez, düsturum ;kutsalıma vatanıma bayrağıma saygısı olan herkese saygım vardır.Ordaki hdplilere de kusura bakmasın hiçkimse üzülemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?