- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
- Konu Sahibi in vino veritas
- #1.461
aynen cok güzel bir tablo, kıskandınız sanırımÇok kanki bunlar..
Eki Görüntüle 1654540
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cok güzel bir tablo, kıskandınız sanırımÇok kanki bunlar..
Eki Görüntüle 1654540
diyarbakırda suruçtaki katliamı kim yaptı. haa zimbabbweli siyahi arkideşti yapan. taa oralardan gelmiş.yok canım Isıd yapmıs olaamaz, ne de olsa yakın zamanda Isıd bır teror orgutu degıl ofkeden bır araya gelmıs ınsanlar toplulugu denmedi mi!!
Ofkeden bır araya gelmıs ınsanlar toplulugu yaptıdiyarbakırda suruçtaki katliamı kim yaptı. haa zimbabbweli siyahi arkideşti yapan. taa oralardan gelmiş.
Onları ıcımıze kadar sokan kım bi de bunu dusunmek lazım
Hatırlarsak cok yakın bır zamanda malum zat Isıd ıdın teror orgutu degıl, öfkeden bır araya gelmıs ınsan toplulugu demıstı
KATİLLERLE birlik olanları kıskanmayız cicimm..aynen cok güzel bir tablo, kıskandınız sanırım
hımm. teröristleri seneler önce dedem karşıladı davul zurnayla.KATİLLERLE birlik olanları kıskanmayız cicimm..
onuda zimbabweli siyahi adam besledi. taa oralardan silah yolladı:)Bir de ışidi besleyen kim durup onu düşünmek lazım değil mi?
Megri megri türküsüne ağlayıp, Habur sınır kapısından teröristleri davul zurna ile karşılayanları kıskanmadığımız gibi değil mi şekerim?KATİLLERLE birlik olanları kıskanmayız cicimm..
karşılayan zimbabweli siyahi adamdı. hep o yaptı bunu:)Megri megri türküsüne ağlayıp, Habur sınır kapısından teröristleri davul zurna ile karşılayanları kıskanmadığımız gibi değil mi şekerim?
Aaa... Senin deden orada davulcu muydu?hımm. teröristleri seneler önce dedem karşıladı davul zurnayla.
ikiside zimbabweli siyahi adamın yanındaydılar:)Aaa... Senin deden orada davulcu muydu?
Benim dedem de orada zurnacıydı.
Ne tesadüf
neden hayret içindesin?inanmadığınız BAŞBAKANINIZA nedense bu olayda inananızmı gelmişş.hayretler içindeyim..
Kırk kere dedim şu zimbabweli ne idüğü belirsiz adamları ülkeye niye akın akın sokuyorsunuz. Sonra da ne olaylar bitiyor, ne eylemler...karşılayan zimbabweli siyahi adamdı. hep o yaptı bunu:)
Burada rahatsız eden ne anlamadım.Çok kanki bunlar..
Eki Görüntüle 1654540
zimbabwelileri çok seviyoruz. siyahiler ya ondan sanırım.:)Kırk kere dedim şu zimbabweli ne idüğü belirsiz adamları ülkeye niye akın akın sokuyorsunuz. Sonra da ne olaylar bitiyor, ne eylemler...
Ülke sınırları yol geçen hanına döndü.
Neymiş din kardeşlerine kucak açmışlar.
Ay pardon onlar suriyeli olanlardı değil mi? Gene hatlar karıştı.
pekiBilmiyorsun,işin kötüsü bilmediğinin de farkında değilsin.Davutoğlu da işid dedi suruç için,o da mı yalan söylüyor yani sana göre?
"Bu meydan kanlı meydan" demek memleket kan gölüne döndü açın gözünüzü demek.Ayrıca slogan değil,40 yıl önce başka bir olayda öldürülen gençler için yazılmış bir şiiir o.Herşey bitti de bi slogan mı beğendirmeleri kaldı sizlere?Asıl sizin düşüncenizdekiler en çok zarar ziyanı verenler bu ülkeye
Çok kanki bunlar..
Eki Görüntüle 1654540
işte buu biliyordum ama kendinizi itiraf etmeniz cesurca olmuşş..hadi biz, "kaypağız" kıçımız başımız ayrı oynuyor, ne işimize gelirse ona inanıyoruz. biz böyleyiz,
teşekkürler Kakao ben cevabımı aldım. şimdi burada istediğin kadar dezanformasyon yapabilirsin.işte buu biliyordum ama kendinizi itiraf etmeniz cesurca olmuşş..