• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Onları ıcımıze kadar sokan kım bi de bunu dusunmek lazım

Hatırlarsak cok yakın bır zamanda malum zat Isıd ıdın teror orgutu degıl, öfkeden bır araya gelmıs ınsan toplulugu demıstı

Bir de ışidi besleyen kim durup onu düşünmek lazım değil mi?

inanmadığınız BAŞBAKANINIZA nedense bu olayda inananızmı gelmişş.hayretler içindeyim..
neden hayret içindesin?
her dediğine inandığınız Başbakanınızın bu söylediğine de siz inanmıyorsunuz?
hadi biz, "kaypağız" kıçımız başımız ayrı oynuyor, ne işimize gelirse ona inanıyoruz. biz böyleyiz, yersen.
size ne oluyor?
koskoca Başbakan, yalan söyleyecek hali yok ya? sen Başbakan'a yalancı mı diyorsun? ona göre şikayet edeceğim.
hem ben ne zaman Başbakan yalan söylemiş dedim, bulup çıkarmanı rica ediyorum.
çünkü ben ne Başbakan, ne cumhurbaşkanı hakkında asla yalancı demedim, demem.

karşılayan zimbabweli siyahi adamdı. hep o yaptı bunu:)
Kırk kere dedim şu zimbabweli ne idüğü belirsiz adamları ülkeye niye akın akın sokuyorsunuz. Sonra da ne olaylar bitiyor, ne eylemler...
Ülke sınırları yol geçen hanına döndü.
Neymiş din kardeşlerine kucak açmışlar.
Ay pardon onlar suriyeli olanlardı değil mi? Gene hatlar karıştı. :KK12:

Burada rahatsız eden ne anlamadım.
Ben tüm partililerin orada olmasını umut ederdim.
Hatta tüm parti liderlerinin bir masada olmasını da umut ederdim.
Burada da tüm ölenler için hiç bir ayrım yapılmadan acıyı paylaşılmasını umut ederdim.
Ama umut edemiyorum artık hiç birşey için.
Bu yürüyüş beni rahatsız etmiyor, ama rahatsız olanlar korkutuyor.
Bu ülke için hiç bir zaman yanyana olamacağız sanırım...

Kırk kere dedim şu zimbabweli ne idüğü belirsiz adamları ülkeye niye akın akın sokuyorsunuz. Sonra da ne olaylar bitiyor, ne eylemler...
Ülke sınırları yol geçen hanına döndü.
Neymiş din kardeşlerine kucak açmışlar.
Ay pardon onlar suriyeli olanlardı değil mi? Gene hatlar karıştı. :KK12:
zimbabwelileri çok seviyoruz. siyahiler ya ondan sanırım.:)

Bilmiyorsun,işin kötüsü bilmediğinin de farkında değilsin.Davutoğlu da işid dedi suruç için,o da mı yalan söylüyor yani sana göre?
"Bu meydan kanlı meydan" demek memleket kan gölüne döndü açın gözünüzü demek.Ayrıca slogan değil,40 yıl önce başka bir olayda öldürülen gençler için yazılmış bir şiiir o.Herşey bitti de bi slogan mı beğendirmeleri kaldı sizlere?Asıl sizin düşüncenizdekiler en çok zarar ziyanı verenler bu ülkeye
peki

işte buu biliyordum ama kendinizi itiraf etmeniz cesurca olmuşş.. :KK70::KK70:
teşekkürler Kakao ben cevabımı aldım. şimdi burada istediğin kadar dezanformasyon yapabilirsin.
ama burayı okuyan herkes, senin çok basit bir soruya cevap vermekten korkup kaçtığını görecek. bak ben hiçbirinizin yazdığından kaçmadım, dilim döndüğünce, aklım yettiğince açıkladım.
aynı mertliği senden de beklerdim.
olsun.
gül keyfince.
gülün istediğiniz kadar. ama gün gelir de biri sizlerin acısına üzülmezse sakın gelip burada din, vicdan, insaniyet aramayın, olur mu?
insaniyet öldü çünkü.
hepimizin başı sağolsun.

Back