• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

neden hayret içindesin?
her dediğine inandığınız Başbakanınızın bu söylediğine de siz inanmıyorsunuz?
hadi biz, "kaypağız" kıçımız başımız ayrı oynuyor, ne işimize gelirse ona inanıyoruz. biz böyleyiz, yersen.
size ne oluyor?
koskoca Başbakan, yalan söyleyecek hali yok ya? sen Başbakan'a yalancı mı diyorsun? ona göre şikayet edeceğim.
hem ben ne zaman Başbakan yalan söylemiş dedim, bulup çıkarmanı rica ediyorum.
çünkü ben ne Başbakan, ne cumhurbaşkanı hakkında asla yalancı demedim, demem.
Marli marli marli...
Herkesin kapasitesi İroniyi anlamaya yeterli değil, bunu artık anlaman lazım.

Hani 'B. e anlatır gibi anlatmak' gibi tabir edilen anlatım şeklinden yararlanarak anlatacaksın ki anlasın.

teşekkürler Kakao ben cevabımı aldım. şimdi burada istediğin kadar dezanformasyon yapabilirsin.
ama burayı okuyan herkes, senin çok basit bir soruya cevap vermekten korkup kaçtığını görecek. bak ben hiçbirinizin yazdığından kaçmadım, dilim döndüğünce, aklım yettiğince açıkladım.
aynı mertliği senden de beklerdim.
olsun.
gül keyfince.
gülün istediğiniz kadar. ama gün gelir de biri sizlerin acısına üzülmezse sakın gelip burada din, vicdan, insaniyet aramayın, olur mu?
insaniyet öldü çünkü.
hepimizin başı sağolsun.
Bir zamanlar ben burada güzel yazanları beğendiğim için karşıt görüşte olsa yazdıkları her güzel kelimeyi, ve yorumu alkışladığım için neyle suçlandım biliyormusun yada neyle dalga ettiler biliyormusun kakao bir öylesin bir böyle..şunu anlıyorumki SİZLER (Kİ İSTER SEN BU ZÜMREYE KOY KENDİNİ İSTER KOYMA).bu dilden anlıyorsunuz dalga geçelim ,,alaya alalım,, hakaret edelim,,3 ..5 kişi var burada parsellemişler burayı dalganın ,hakaretin en dibini yapıyorlar ne zaman kendinizi düzelteceksiniz işte bu kakao eski kakao olacak paylaştığın yada paylaştığınız güzel olan sözleri beğenecek alkış edecek,,

Allah rahmet eylesin. Ailelerine de sabır versin inşallah. içim parçalanıyor bu haberleri görünce......
Ne zaman bitecek bu hainlik bu kin bu nefret Oysaki sadece barış kardeşlik için toplanmışlardı.
Allahım ne olur gör bunları yapanların yanına kar bırakma barış kardeşlik ve gerçek duyguları savunanların yanında ol

INŞALLAH BARIŞ BARIŞ VE BARIŞ
SONUNDA BARIŞ VE KARDEŞLİK KAZANACAK

Bir zamanlar ben burada güzel yazanları beğendiğim için karşıt görüşte olsa yazdıkları her güzel kelimeyi, ve yorumu alkışladığım için neyle suçlandım biliyormusun yada neyle dalga ettiler biliyormusun kakao bir öylesin bir böyle..şunu anlıyorumki SİZLER (Kİ İSTER SEN BU ZÜMREYE KOY KENDİNİ İSTER KOYMA).bu dilden anlıyorsunuz dalga geçelim ,,alaya alalım,, hakaret edelim,,3 ..5 kişi var burada parsellemişler burayı dalganın ,hakaretin en dibini yapıyorlar ne zaman kendinizi düzelteceksiniz işte bu kakao eski kakao olacak paylaştığın yada paylaştığınız güzel olan sözleri beğenecek alkış edecek,,
vallaha Kakao ben bana yaptığına bakarım. başkasıyla olan davan seni ilgilendirir.
benim sırtımda bir omurga var, dimdik Kakao, ona göre, buna göre eğilmez. yanlışa yanlış derim.
İlgezdi meselesinde de öyleydim, Aylin Nazlı Aka göbek attığında da öyleydim. X partiye göre şekillenmez benim fikrim. fikrime uyan partiye oy veririm, çıkarıma uyana değil. partilerden ne bir çıkarım var, ne de hayatta isteyip de elde edemediğim şeylerin acısını muzaffer bir parti aracılığıyla diğer insanlardan çıkarma amacındayım.
benim doğrularım bellidir
hak, emek, onur, saygı, aş, iş, insanlık, yaşama ve var olma hakkı.
ben burada her birinize saygılı davranmaya gayret ediyorum.
bir kişi göster ki "ben ona düzgünce konuştum ama benimle dalga geçti, bana hakaret etti" desin.
gösteremezsin.
ama bak ben seni gösteririm, Kakao.
işte bak, şimdi burayı okuyanlar bir şey daha öğrenecekler. ben hiçbir koşulda duruşumu bozmazken, sen aynı şeyi yapamadın.
belki benden daha muzaffer olabilirsin ama düz çizginin üzerinde çarpık adım atmadan yürüyen benim, bunun gururu da bana yeter.
uğur olsun.

Son düzenleme:

Kimsenin senin beğenmene ya da alkışlamana ihtiyacı yok kakao. Çevirmeden sorulanlara cevap verebil yeter. Veremiyorsan cevabın yok olarak anlaşılıyor buradan bakınca.

Kimsenin senin beğenmene ya da alkışlamana ihtiyacı yok kakao. Çevirmeden sorulanlara cevap verebil yeter. Veremiyorsan cevabın yok olarak anlaşılıyor buradan bakınca.
iyi o zaman cicim olayı birilerinin ihtiyacı varda alışlıyorum demedim.. o zaman dalgamızı geçelim oh ne güzel devam edelim bu duruma..

Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Allah ailelerine sabir versin.
Türk Bayrağı, hatta Kemal Atatürk tişörtleri bile vardı, CHP Malatya Gençlik Teşkilatı oradaydı, hatta 11 tanesi vefat etti.
de
bayrak olmayabilirdi de, konunun bayrakla değil, toplumsal barışla bir ilgisi var.

Tuh bugunun 'Güya barış mitingi, bir tane bile Türk bayrağı yok' tesbitini ben yapacaktım kaçırmışım.
Neyse o zaman ben de 'Barış mitinginde bu meydan kanlı meydan sloganı atiyürlar güya barış mitingi' tesbitini yapayım.
Biri daha "kanlı meydan" derse patlayacağım demiştim, sana denk geldi güzel kızım. :KK45:

Back