- Konu Sahibi in vino veritas
- #1.481
KATİLLERLE birlik olanları kıskanmayız cicimm..
Ve bu projenin bugünkü gelinen durumla bağlantısını kurabiliyor musun? Hani bu katillere görüntüde hoşt deyip arka planda besleyenleri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KATİLLERLE birlik olanları kıskanmayız cicimm..
Marli marli marli...neden hayret içindesin?
her dediğine inandığınız Başbakanınızın bu söylediğine de siz inanmıyorsunuz?
hadi biz, "kaypağız" kıçımız başımız ayrı oynuyor, ne işimize gelirse ona inanıyoruz. biz böyleyiz, yersen.
size ne oluyor?
koskoca Başbakan, yalan söyleyecek hali yok ya? sen Başbakan'a yalancı mı diyorsun? ona göre şikayet edeceğim.
hem ben ne zaman Başbakan yalan söylemiş dedim, bulup çıkarmanı rica ediyorum.
çünkü ben ne Başbakan, ne cumhurbaşkanı hakkında asla yalancı demedim, demem.
Bir zamanlar ben burada güzel yazanları beğendiğim için karşıt görüşte olsa yazdıkları her güzel kelimeyi, ve yorumu alkışladığım için neyle suçlandım biliyormusun yada neyle dalga ettiler biliyormusun kakao bir öylesin bir böyle..şunu anlıyorumki SİZLER (Kİ İSTER SEN BU ZÜMREYE KOY KENDİNİ İSTER KOYMA).bu dilden anlıyorsunuz dalga geçelim ,,alaya alalım,, hakaret edelim,,3 ..5 kişi var burada parsellemişler burayı dalganın ,hakaretin en dibini yapıyorlar ne zaman kendinizi düzelteceksiniz işte bu kakao eski kakao olacak paylaştığın yada paylaştığınız güzel olan sözleri beğenecek alkış edecek,,teşekkürler Kakao ben cevabımı aldım. şimdi burada istediğin kadar dezanformasyon yapabilirsin.
ama burayı okuyan herkes, senin çok basit bir soruya cevap vermekten korkup kaçtığını görecek. bak ben hiçbirinizin yazdığından kaçmadım, dilim döndüğünce, aklım yettiğince açıkladım.
aynı mertliği senden de beklerdim.
olsun.
gül keyfince.
gülün istediğiniz kadar. ama gün gelir de biri sizlerin acısına üzülmezse sakın gelip burada din, vicdan, insaniyet aramayın, olur mu?
insaniyet öldü çünkü.
hepimizin başı sağolsun.
vallaha Kakao ben bana yaptığına bakarım. başkasıyla olan davan seni ilgilendirir.Bir zamanlar ben burada güzel yazanları beğendiğim için karşıt görüşte olsa yazdıkları her güzel kelimeyi, ve yorumu alkışladığım için neyle suçlandım biliyormusun yada neyle dalga ettiler biliyormusun kakao bir öylesin bir böyle..şunu anlıyorumki SİZLER (Kİ İSTER SEN BU ZÜMREYE KOY KENDİNİ İSTER KOYMA).bu dilden anlıyorsunuz dalga geçelim ,,alaya alalım,, hakaret edelim,,3 ..5 kişi var burada parsellemişler burayı dalganın ,hakaretin en dibini yapıyorlar ne zaman kendinizi düzelteceksiniz işte bu kakao eski kakao olacak paylaştığın yada paylaştığınız güzel olan sözleri beğenecek alkış edecek,,
Bir zamanlar ben burada güzel yazanları beğendiğim için karşıt görüşte olsa yazdıkları her güzel kelimeyi, ve yorumu alkışladığım için neyle suçlandım biliyormusun yada neyle dalga ettiler biliyormusun kakao bir öylesin bir böyle..şunu anlıyorumki SİZLER (Kİ İSTER SEN BU ZÜMREYE KOY KENDİNİ İSTER KOYMA).bu dilden anlıyorsunuz dalga geçelim ,,alaya alalım,, hakaret edelim,,3 ..5 kişi var burada parsellemişler burayı dalganın ,hakaretin en dibini yapıyorlar ne zaman kendinizi düzelteceksiniz işte bu kakao eski kakao olacak paylaştığın yada paylaştığınız güzel olan sözleri beğenecek alkış edecek,,
iyi o zaman cicim olayı birilerinin ihtiyacı varda alışlıyorum demedim.. o zaman dalgamızı geçelim oh ne güzel devam edelim bu duruma..Kimsenin senin beğenmene ya da alkışlamana ihtiyacı yok kakao. Çevirmeden sorulanlara cevap verebil yeter. Veremiyorsan cevabın yok olarak anlaşılıyor buradan bakınca.
o da zaten seni beğenip alkışlamayacağım dememiş. bizim senin beğeni ya da alkışına ihtiyacımız yok, böyle bir beklentimiz de yok demiş.beni alkışla yada beğen demedim
düzelttim..o da zaten seni beğenip alkışlamayacağım dememiş. bizim senin beğeni ya da alkışına ihtiyacımız yok, böyle bir beklentimiz de yok demiş.
pek düzelmemiş ama neysedüzelttim..
iyi o zaman cicim olayı birilerinin ihtiyacı varda alışlıyorum demedim.. o zaman dalgamızı geçelim oh ne güzel devam edelim bu duruma..
Türk Bayrağı, hatta Kemal Atatürk tişörtleri bile vardı, CHP Malatya Gençlik Teşkilatı oradaydı, hatta 11 tanesi vefat etti.Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Allah ailelerine sabir versin.
Ben duruyorum.ya kakaoyu görmemezlikten gelmek lazım aslında. da işte.. duramıyoruz:)
Biri daha "kanlı meydan" derse patlayacağım demiştim, sana denk geldi güzel kızım.Tuh bugunun 'Güya barış mitingi, bir tane bile Türk bayrağı yok' tesbitini ben yapacaktım kaçırmışım.
Neyse o zaman ben de 'Barış mitinginde bu meydan kanlı meydan sloganı atiyürlar güya barış mitingi' tesbitini yapayım.
Türk Bayrağı özel isimdir öyle küçük harflerle yazılamaz.Hmmm baris mitingi .... Birtane türk bayragi bile yok.
Allah ailelerine sabir versin.