Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

şimdi birileri ne güzel yaptık diye bu olanları seyrediyor, nasıl insan bunlar
bunlar nasıl biliyormusun. dün bir konu paylaştım. köpekleri yavruu olanları dahill tren raylarına bağlayıp 2 ye bölünmelerini seyredenler gibiler. bundan zevk alıyorlar. psikopatlar hepsi

Biz de şu an endişe içinde bekliyoruz
Çok genel bir miting. Her yönden herşey olabilir. Hdp katıldı diye pkk mitingi denebilecek bir miting değil benm için. Solcu gruplar ve digerlerl ortak bir paydada buluşmuş ve burda Kaz gbi toplanilmasin deniyor. Okudukça canım yanıyor. Biri sormuş gerçekten bende merak ediyorum neden akp mitingleri olaysız. Hadii iyi niyetli düşünüyorum; aynı güvenlik önlemleri nedenn diğerlerinde alınmıyor.

Okypete, bak daha ilk sayfada " bu patlamalar biri tek başına başkan olana kadar gider" diyerek olayı siyasete bağlayıp, ölümler üzerinden siyaset yapan ve siyasi uzantılarını desteklefiğin 40 yıllık eli kanlı pkk yı aklayıp, bu ülkenin ordusunun baş komutanını terör yapmakla suçlayan sendin... Şimdi kalkmış " siyayaset konuşulmasın ölümlere saygı" yazan her mesajı beğeniyorsun... Gerçekten ben sadece acıyorum yazık...

İşte olayı siyesete bağkayan ve bu iş için başkomutanı yani dokaylı olarak türk ordusunu suçlayan
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-dha-cok-sayida-olu-ve-yarali-var.865262/

O der
Ona göre kendileri aslında barış fedaisi

Herşeyi devlet yapıyor onlara göre

O cici selo basgan
İsin acı tarafı ona inanan gelip burda nara atanlar ...
Masum insanları öldürenleri ve onların katilleri olarak yine masum insanları gosterenleri Allaha havale ediyorum .
Yaptıkları maddi ve psikolojik zulmün içinde kendileri yok olup gitsinler .

Ya ne biçim ülke haline geldik daha dün pikniğe giden kadının uğradığu tecavüzün şokunu atamamışken bugünkü patlama hem de başkentte
Bu ülkeden nefret eder hale geldim daha doğrusu bu iktidardan,bu siyasi oyunlardan. yemin ediyorum gitme şansım olsa bir dakika durmam burada.

kimse beni alıntılayıp vatan millet diye cosmasin sakin hiç sırası değil yani!

weiss benle uğraşma sen

Sumoshh birkaç sayfa ilerisinde var o tip mesajlar
Şimdi birileri tutup birsey yazınca "heeeh ben de sizi bekliyordum "minvalinde satır başlığı konularak açıklama yapılır

Neyse ilerleyen mesajlara odaklanayim bakalım neler yazılıp cizileçek

Seçim bittiğinde Ülken refaha kavuşmayacak kk'nin güzide ablaları herkes seçim bitse de bir rahat nefes alsak diye laf çarpıyor lakin asıl şimdi başlıyor hersey

Adı BARIŞ olan bir mitingde en az 20 ölü var.

Çok üzüldüm.

Barışımız bile katliamla sonuçlanıyor.
Biz ne yazık kı olmamışız.
Daha birlik bile olamıyoruz

ALLAH rahmet eylesin.
Yakınlarına güç versin.
Yaralılara da şifa versin inşALLAHH

Beyazgri benim nickim ve senle uraşmıyorum sergilediğin komediyi göstetiyorum ama sen bana bazı iftiralar ederek bundan sıyrılmak istiyorsan buyur bana istediğin iftirayı et alıştık, türk ordusunun başkomutuna teröris iftirası edilmiş, bana edilen iftira nekiiii...

Ne diyelim bir kişinin düşmanlığı gözlerini kör etmiş ayak bağları cozulse saray tayyip diye bağırıyorlar.
Allah insaf versin onların insafına bırakmasıN bizleri.

Kesinlikle. Sonra da ben saçmalıyo olurum. Ćikacaktim ama takipteyim konuyu. Bu arada mağdur edebiyatı geliyoooor. Bariş timsali selo çok üzgün şu an. Kanli pkk yi unuttuk saraya çamur atalim.

başkomutan kim weiss ay yine pardon weiss beyaz ya karıştırıyorum arada..
. benim tek başkomutanım var. oda Atatürk.

Beyaz gri keşke Weiss olsan çok severdim onu ben

Üzülme sana Weiss denmesi iftira sayılmaz keşke olsan bana göre

Haberlerde gördüm hainler utanmadan birde polis araçlarını taşlıyor
Allah belanızı versin hain köpekler
Haberlerde gördüm hainler utanmadan birde polis araçlarını taşlıyor
Allah belanızı versin hain köpekler
sen buraya provakasyon yapmaya mı geldin? Millet can havliyle yaralıları taşıma ya çalışırken polis gaz sıkıp ortalığa su sıktığı için taşlıyor olabilirler mi?

bir olay olsada hükümete sövsem diyen
Ne diyelim bir kişinin düşmanlığı gözlerini kör etmiş ayak bağları cozulse saray tayyip diye bağırıyorlar.
Allah insaf versin onların insafına bırakmasıN bizleri.

Aynı şeyi yapıyorsun sende.
Onlar bi olay olsada hükümete sövse derdinde bazıları da hükümeti aklama derdin de.
Sorarım size ne farkınız var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…