- Konu Sahibi in vino veritas
-
En azından bugün için orada ölenlere biraz saygı gösterin5. Sayfaya gelinceye kadar söylenen saray yaptı sözlerine bu tepkiyi verseydiniz bende bu yazınızın tarafsız ve samimi olduğuna inanırdım.. Bu nedenle geçiniz lütfen... Çirkinlik eline kan bulaşmış insanların yüzdüzlüklerinde ve onlara 5. Sayfaya kadar ses çıkarmayanlarda ok
inşallah geçmez. Allah yardımcıları olsun. o kadar kötü oldumki. görüntüler hele . çok çok acı..Ablamda orada olacaktı neyseki geç kalmış. Hastaneye gidiyorlar kan vermeye, o hayatını kaybedenlerin 30`u geçmiş diye duymuş. İnşallah yanlış duyumdur.
Pelin zaten hep böyle değil miydi ?Ya arkadaşlar siz iyimisiniz gerçekten?
hala yok Tayyip yok hdp yok saray muhabbeti yapabiliyorsunuz?
Bi sıyrılın artık şunlardan insanlar ölüyor yarın bizim de başımıza gelmeyeceği ne malum.
Nekadar kin ve öfke dolusunuz.
Pelin zaten hep böyle değil miydi ?
Bomba patlar başlanır harıl harıl siyaset yapılmaya
Daha neyin ne olduğunu bilmiyoruz ki
Zaten suçu kimse kabul etmez bunu da yıllarca gördük herkes birbirini suçlar kendince inandığı doğrusuna göre safini belirler
Aman hep böyleydi işin özü
Biz de şu an endişe içinde bekliyoruzCanm yanıyor. Şimdilik bir ölüm haberi almadım ama canm yanıyor. Bulunduğum semtten kızılay ulus bahçeli vs ulaşım için o yolu kullanıyoruz. Ben ölmedim diye Ankarada güneş doğmadı. Ciddi anlamda canm yanıyor.
Chess Bediüzzaman Saidi Nursi siyasete girdiğinde çıkarken ağzından dökülen bir kelam aynen şu ; şeytanın ve siyasetin şerrinden Allah'a siginirimeğitim-sen yelekleride çok görüyorum, bence bu gerçekten barış yürüyüşüydü ama demek ki barış istemeyen birileri, onlar kim bilmiyorum kafamda almıyor, nasıl bir ideoloji nasıl bi kafa bunu yaptırır gerçekten anlayamıyorum
20 deniyor 20 ile kalsın diye dua ediyorum. Haberi gördüğümden beri ağlıyorum. Ülkemiz nerelere geldi böyle. Her yerinden kan akıyor.inşallah geçmez. Allah yardımcıları olsun. o kadar kötü oldumki. görüntüler hele . çok çok acı..
O derSelo çıkmış hala devlet yaptı diyor
Utanmaz arlanmazlar
Kimin yaptığı belli siz patlatmayı iyi bilirsiniz
Patlamanın hemen ardından bile kahrolsun akp sloganı atılmış.
Çok tuhaf değil mi ?
Orada canlar var , kan gölü heryer ama hala siyaset.
Eskiden kahrolsun pkk denilirdi. Demek ki o katiller affedildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?