- Konu Sahibi in vino veritas
-
Asıl provokatör sensin arkadaşım bana burda hainleri savunma hadi başka kapıya....sen buraya provakasyon yapmaya mı geldin? Millet can havliyle yaralıları taşıma ya çalışırken polis gaz sıkıp ortalığa su sıktığı için taşlıyor olabilirler mi?
Ah weiss hala aynısın.turk ordusunun tek baş komutanı var o da dönemin başbakanı tarafından utanmadan ayyas diye nitelenen adam, Atatürk.Beyazgri benim nickim ve senle uraşmıyorum sergilediğin komediyi göstetiyorum ama sen bana bazı iftiralar ederek bundan sıyrılmak istiyorsan buyur bana istediğin iftirayı et alıştık, türk ordusunun başkomutuna teröris iftirası edilmiş, bana edilen iftira nekiiii...
Zamanı gelip aldığım bu çıktılarla işlem yapılırken başkomutan kim kime teröris denmiş anlarsın ayrıca ister weis de ister teis farketmez...başkomutan kim weiss ay yine pardon weiss beyaz ya karıştırıyorum arada..
. benim tek başkomutanım var. oda Atatürk.
Mahalle ağzı ve sana yazacak cevabım yok . Hain senin gibi ölenlere sevinen ve bundan zevk alandır...Asıl provokatör sensin arkadaşım bana burda hainleri savunma hadi başka kapıya....
Suruçda da saray suçlandı, şehit haberlerinde de, şimdi de.. masum pkk, masum demirtaş. Alışık bunlar 40 yıldır gençlerimizi harcamaya. Lgbt de önde bayrak sallayan vekiller nerede? Suruçta nerdelerdi şimdi nerdeler? Yok caniiim saray yapiyor. Pkk yapmaz öyle şey. 40 yillik pkk bariş timsali oluverdiAsıl provokatör sensin arkadaşım bana burda hainleri savunma hadi başka kapıya....
ben siyasi bişey düşünemiyorum şuan, orda eğitim-sen, tkp aklıma gelmeyen bi çok topluluk vardı, ve orda masum insanlar öldü, ve hala da can pazarı var
ANKARA DA PATLAMA OLMUŞ ORDA CAN PAZARI VAR AİLELERE ATEŞ DÜŞTÜ KİMİ YARALI ACILAR ÇEKİYOR HALA BURDA BİRBİRİNİZE LAF SOKUP YORUMLARA BAŞKA ANLAMLAR KATIP HALA O PKK YI DESTEKLİYORSUNUZ HAYRET YA
AZICIK ŞU HABERE ODAKLANIN VE ACINIZI PAYLAŞIN LAF SOKMADAN BİRBİRİNİZE
büyük harfle yazdım gerçekten sinirlendim bu nedir. yok akp yaptı yok o yaptı bu yaptı bunun kimin yaptığı belliyken daha hala bu kadar acının içinde neden birbirimizle uğraşıyoruz.
acının içine bari laf sokmayın bunu bari saygılı yapın
ha beni tehdit ediyorsun birde.Senin Atatürke attığın karalamaları buraya koysam sayfalarr yetmez. . weiss hanım. iştersen bende onları şöyle bir toplayım ne dersin. ama sen almanyadasın tabii. korkun yok. istediğini de tabi AtatürkeZamanı gelip aldığım bu çıktılarla işlem yapılırken başkomutan kim kime teröris denmiş anlarsın ayrıca ister weis de ister teis farketmez...
bdv de ki kimseyi kinama kinadigini yasamadan olmezsin msji burada ekran çıktısi aldım tehdidine dönüşüyor kardes.Zamanı gelip aldığım bu çıktılarla işlem yapılırken başkomutan kim kime teröris denmiş anlarsın ayrıca ister weis de ister teis farketmez...
Sadec stk'lar değil üniversiteler de ordaydı. Gencecik üniversite öğrencisi çocuklar... Tgb de ordaydı, muhtemelen lise öğrencileri de vardı. Yazık...
Yok sorun değil isterse demirtaş desinler ama taptıkları ölüm üzerinden siyaseti bazı iftiralarla kapatmaya çalışmalırı komik...Beyaz gri keşke Weiss olsan çok severdim onu ben
Üzülme sana Weiss denmesi iftira sayılmaz keşke olsan bana göre
Yok sorun değil isterse demirtaş desinler ama yaptıkları ölüm üzerinden siyaseti bazı iftiralarla kapatmaya çalışmalırı komik...
Ayrıca sanırım bir üyeye böyle iftira efip suçlanmadının bir yaptırımı olacaktır.. Şikayetimi edeceğim ve weis kişisinede mesaj yolluycam belki onunda hakları vardır sonuçta onada iftira ediliyor...
Hala Utanmadan burda polisi suçlayıp hainleri masum cici gösterenler var malesefSuruçda da saray suçlandı, şehit haberlerinde de, şimdi de.. masum pkk, masum demirtaş. Alışık bunlar 40 yıldır gençlerimizi harcamaya. Lgbt de önde bayrak sallayan vekiller nerede? Suruçta nerdelerdi şimdi nerdeler? Yok caniiim saray yapiyor. Pkk yapmaz öyle şey. 40 yillik pkk bariş timsali oluverdi
Canım aldırma seni bılen bilirpkkyı aklıyormuuşum. herkes bir haddini bilse ne güzel olacak. ifriracılar sizi.
ha beni tehdit ediyorsun birde.Senin Atatürke attığın karalamaları buraya koysam sayfalarr yetmez. . weiss hanım. iştersen bende onları şöyle bir toplayım ne dersin. ama sen almanyadasın tabii. korkun yok. istediğini de tabi Atatürke
Sadec stk'lar değil üniversiteler de ordaydı. Gencecik üniversite öğrencisi çocuklar... Tgb de ordaydı, muhtemelen lise öğrencileri de vardı. Yazık...
Gayette farkım var gelip burada kara senaryoları yazıp inanıp oynuyorlar vergiyle alınan çantaya kadar bir sürü iftira atıyorlar ben ne demişim aklamak için.bir olay olsada hükümete sövsem diyen
Aynı şeyi yapıyorsun sende.
Onlar bi olay olsada hükümete sövse derdinde bazıları da hükümeti aklama derdin de.
Sorarım size ne farkınız var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?