Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Aaa ben şimdi gördüm bu haberi.
Ankarada yaşarken sık sık gittiğim ve önünden geçtiğim bir yer inanamıyorum ya
Allah ölenlere rahmet eylesin yaralılara şifa versin inşaAllah..
Allah sebep olanların cezasını versin inşaAllah..

Ankarada olan arkadaşlar kana ihtiyaç varmış verebilecek olanlar koşsunlar lütfen

sen buraya provakasyon yapmaya mı geldin? Millet can havliyle yaralıları taşıma ya çalışırken polis gaz sıkıp ortalığa su sıktığı için taşlıyor olabilirler mi?
Asıl provokatör sensin arkadaşım bana burda hainleri savunma hadi başka kapıya....

Ah weiss hala aynısın.turk ordusunun tek baş komutanı var o da dönemin başbakanı tarafından utanmadan ayyas diye nitelenen adam, Atatürk.

başkomutan kim weiss ay yine pardon weiss beyaz ya karıştırıyorum arada..
. benim tek başkomutanım var. oda Atatürk.
Zamanı gelip aldığım bu çıktılarla işlem yapılırken başkomutan kim kime teröris denmiş anlarsın ayrıca ister weis de ister teis farketmez...

ANKARA DA PATLAMA OLMUŞ ORDA CAN PAZARI VAR AİLELERE ATEŞ DÜŞTÜ KİMİ YARALI ACILAR ÇEKİYOR HALA BURDA BİRBİRİNİZE LAF SOKUP YORUMLARA BAŞKA ANLAMLAR KATIP HALA O PKK YI DESTEKLİYORSUNUZ HAYRET YA

AZICIK ŞU HABERE ODAKLANIN VE ACINIZI PAYLAŞIN LAF SOKMADAN BİRBİRİNİZE

büyük harfle yazdım gerçekten sinirlendim bu nedir. yok akp yaptı yok o yaptı bu yaptı bunun kimin yaptığı belliyken daha hala bu kadar acının içinde neden birbirimizle uğraşıyoruz.

acının içine bari laf sokmayın bunu bari saygılı yapın

Asıl provokatör sensin arkadaşım bana burda hainleri savunma hadi başka kapıya....
Suruçda da saray suçlandı, şehit haberlerinde de, şimdi de.. masum pkk, masum demirtaş. Alışık bunlar 40 yıldır gençlerimizi harcamaya. Lgbt de önde bayrak sallayan vekiller nerede? Suruçta nerdelerdi şimdi nerdeler? Yok caniiim saray yapiyor. Pkk yapmaz öyle şey. 40 yillik pkk bariş timsali oluverdi

ben siyasi bişey düşünemiyorum şuan, orda eğitim-sen, tkp aklıma gelmeyen bi çok topluluk vardı, ve orda masum insanlar öldü, ve hala da can pazarı var

Sadec stk'lar değil üniversiteler de ordaydı. Gencecik üniversite öğrencisi çocuklar... Tgb de ordaydı, muhtemelen lise öğrencileri de vardı. Yazık...

Aynen ya millet can derdinde bırakın şimdi siyaseti!
Ankarada olanlar kana çok ihtiyaç varmış bas bas bağırıyorlar kan lazım diye numune hastanesine yakın olan varsa verebilecek olanlar koşsunlar faceten twitterdan paylaşım yapın lütfen

pkkyı aklıyormuuşum. herkes bir haddini bilse ne güzel olacak. ifriracılar sizi.
Zamanı gelip aldığım bu çıktılarla işlem yapılırken başkomutan kim kime teröris denmiş anlarsın ayrıca ister weis de ister teis farketmez...
ha beni tehdit ediyorsun birde.Senin Atatürke attığın karalamaları buraya koysam sayfalarr yetmez. . weiss hanım. iştersen bende onları şöyle bir toplayım ne dersin. ama sen almanyadasın tabii. korkun yok. istediğini de tabi Atatürke

bdv de ki kimseyi kinama kinadigini yasamadan olmezsin msji burada ekran çıktısi aldım tehdidine dönüşüyor kardes.

oyyyy çok korkuyoruz ya cidden başı sıkışan ekran görüntüsü alıyor çok ürkütücü

Sadec stk'lar değil üniversiteler de ordaydı. Gencecik üniversite öğrencisi çocuklar... Tgb de ordaydı, muhtemelen lise öğrencileri de vardı. Yazık...

evet diyorum ya aklıma gelmeyen bi sürü topluluk, valla süslü kelimeler bulamıyorum kendimi anlatmak için çok üzüldüm

umarım yapanlar net olarak belirlenebilir

Beyaz gri keşke Weiss olsan çok severdim onu ben

Üzülme sana Weiss denmesi iftira sayılmaz keşke olsan bana göre
Yok sorun değil isterse demirtaş desinler ama taptıkları ölüm üzerinden siyaseti bazı iftiralarla kapatmaya çalışmalırı komik...

Ayrıca sanırım bir üyeye böyle iftira efip suçlanmadının bir yaptırımı olacaktır.. Şikayetimi edeceğim ve weis kişisinede mesaj yolluycam belki onunda hakları vardır sonuçta onada iftira ediliyor...

Arkadaşlar weis olduğuna dair deliliniz var mı ?

Ayrıca diyelim Weiss bu arkadas bana göre keşke o olsa adam mi öldürdü birini mi kandirdi ?

Hala Utanmadan burda polisi suçlayıp hainleri masum cici gösterenler var malesef

Canım aldırma seni bılen bilir

ya garda bekliyenler kimbilir nereye gitceklerdi

kimbilir hangi hasretlik biticekti...

şimdi haberler dedi 30 ölü 150 yaralı varmış

bir olay olsada hükümete sövsem diyen

Aynı şeyi yapıyorsun sende.
Onlar bi olay olsada hükümete sövse derdinde bazıları da hükümeti aklama derdin de.
Sorarım size ne farkınız var?
Gayette farkım var gelip burada kara senaryoları yazıp inanıp oynuyorlar vergiyle alınan çantaya kadar bir sürü iftira atıyorlar ben ne demişim aklamak için.
Oğlu kaçtı haberinden bir ton alaycı geyik cikartiyorlar ne yazmışım bunlara karşı ben?
Karısının oğlunun attığı heradimi her sozu cımbızla cekip haber niteliği olmayan herşey altında birsürü hakaret geyik dönsün biz iki lakırdı etmeyelim.
Anladik sizide neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…