• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

5. Sayfaya gelinceye kadar söylenen saray yaptı sözlerine bu tepkiyi verseydiniz bende bu yazınızın tarafsız ve samimi olduğuna inanırdım.. Bu nedenle geçiniz lütfen... Çirkinlik eline kan bulaşmış insanların yüzdüzlüklerinde ve onlara 5. Sayfaya kadar ses çıkarmayanlarda ok
En azından bugün için orada ölenlere biraz saygı gösterin

Isin içinde yine ince hesaplar vardır muhakkak

Akp yaptı deyip hdp'yi yine masum cici parti göstermeye çalışanlar olacaktır muhakkak ki zaten varlar
Buradan iki üç cümleyle neyin ne olduğunu asla kestiremeyiz muhtemelen bu duruma dair suç yine karşılıklı olarak birbirlerine atılacak millette tvden izleyip yorum yapacak

Aslında bu olayın dis bağlantılı olma ihtimali de var kendi içimizden çıkma ihtimalide uzman olup ahkam kesmeye gerek yok çünkü gerçekten anlatsalarda anlayamayiz bizler siyaset denen mevhumun avam kismiyiz

patlama anını veriyor bugun tv, tkp bayrakları var arkasında ilk patlama oluyor, insanların çantalarını koydukları yerde patlamış, ikinci patlama daha büyüktü sanırım onun nereden geldiği bilinmiyormuş

Kılıçdaroğlu'ndan Ankara'daki patlama sonrası ilk açıklama: Özel suçlama yapmak istemiyom ama...
Kılıçdaroğlu'ndan Ankara'daki patlama sonrası ilk açıklama: Özel suçlama yapmak istemiyom ama Türkiye böyle mi
Kılıçdardaoğlu'ndan ilk açıklama:

Türkiye böyle bir tabloyu haketmiyor, yazık günah bu ülkeye hepimizin siyasi görüşü ne olursa olsun terörü lanetlemesi lazım. Türkiye'ye böyle bir tabloyu yaşatmaya kimsenin gücü yetmez. Üzgünüm, üzüntülüyüm. Bugün bütün programımızı iptal ediyoruz.

Arzu Çerkezoğlu'ndan bilgiler aldım. Burdan söylemek istemiyorum ama çok vahim bir tablodan bahsediliyor.. 2 canlı bombadan söz ediliyor. Özel suçlama yapmak istemiyom ama Türkiye böyle mi yönetilmeli? Ne derdimiz var bizim. Neden gencecik insanlarımız teröre kurban gitsinler.

Ya arkadaşlar siz iyimisiniz gerçekten?
hala yok Tayyip yok hdp yok saray muhabbeti yapabiliyorsunuz?
Bi sıyrılın artık şunlardan insanlar ölüyor yarın bizim de başımıza gelmeyeceği ne malum.
Nekadar kin ve öfke dolusunuz.
Pelin zaten hep böyle değil miydi ?

Bomba patlar başlanır harıl harıl siyaset yapılmaya

Daha neyin ne olduğunu bilmiyoruz ki

Zaten suçu kimse kabul etmez bunu da yıllarca gördük herkes birbirini suçlar kendince inandığı doğrusuna göre safini belirler

Aman hep böyleydi işin özü

Gitmesin artık kimse mitinge filan otursun evinde

Kaz gibi meydana toplayıp sonra atesliyorlar fitilin ucunu

Yazık günah

Pelin zaten hep böyle değil miydi ?

Bomba patlar başlanır harıl harıl siyaset yapılmaya

Daha neyin ne olduğunu bilmiyoruz ki

Zaten suçu kimse kabul etmez bunu da yıllarca gördük herkes birbirini suçlar kendince inandığı doğrusuna göre safini belirler

Aman hep böyleydi işin özü

Evet hep böyle ve ben bundan utanç duyuyorum.
ve bu böyle olduğu sürecede bunun bir sonu gelmiyor.
Bıktım artık yaa tiksindim insanlığımdan.
Bari bu gün saf belirlemeyelim bari bu gün birkez saffımız insanlık olsun.

eğitim-sen yelekleride çok görüyorum, bence bu gerçekten barış yürüyüşüydü ama demek ki barış istemeyen birileri, onlar kim bilmiyorum kafamda almıyor, nasıl bir ideoloji nasıl bi kafa bunu yaptırır gerçekten anlayamıyorum
Chess Bediüzzaman Saidi Nursi siyasete girdiğinde çıkarken ağzından dökülen bir kelam aynen şu ; şeytanın ve siyasetin şerrinden Allah'a siginirim

Evet gerçekten bizim farkında olmamızın İmkansız olduğu büyük oyunlar dönüyor bakalım neler göreceğiz daha

Patlamanın hemen ardından bile kahrolsun akp sloganı atılmış.
Çok tuhaf değil mi ?
Orada canlar var , kan gölü heryer ama hala siyaset.
Eskiden kahrolsun pkk denilirdi. Demek ki o katiller affedildi.

Akıllara pkk dan önce saray getiriliyorsa terör istediğini elde etmiştir.

Back