• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Arkadaşlar şimdi sosyal medyaya baktım, tayyüp yaptıııı masallarını anlatmaya başlamış birileri.. Bu kişilerle hiç muhattab bile olmayın, zira pkk köpeklerinin döktüğü her kanın bir kısmıda bir bu yeterki AK parti gitsin diye hdp ye oy veren bu kişilerin eline bulaştığı için onlar öldürülen masum canlara üzülmez.. Onkar bunu saray yaptı diyerek ellerindeki kanı temizleme derdinleder.. Oysaki onlarda iliklerine kadar biliyorlar yapanın pkk olduğunu, rant elde etmek için yaptığını ama ben teröriste oy vermedim demek için sarayı suçluyorlar ve 1980 den beri onbinlerce insanı katleden pkk yı aklayabilme derdindeler... Onun için bu kişilere cevap dahi vermeyin onlar ölümlerden rant elde etme derdinde olan eli janlı pkk nın, masum görünmeye çalışan alkışcıları...,

Yaralılara şifa, ölenlere rahmet dileyiverseydin azıcık hak verebilirdim bu mesajına.
Saray propagandası yaparak bir yere varamazsın. Çok çirkin...

Ya benim anlamadığım iki ayrı yerde aynı anda patlama olmuyor hiç mi istihbaratı alınmadı yeterli güvenlik önlemleri alınmadı
İstihbarat ne yapıyor anlamıyorum. Her şehit haberi aldığımızda da bunu çok sordum. Nerede bu istihbarat....Ne işe yarıyor.

Ya bırakın bu işleri .. Suruçta da böyleydi miting düzenleyip neden gelmiyor bu hainler her yerde en önde bayrak sallarken ?? Akp neden yapsın bu kadar şehite çatışmalara rağmen bu seçimden devletin kazanacağı belli hala hdp pkklarına oy veren vatan hainidir !! hdp pkk sıkıştı eskiden uydu sistemimi vardı askeriyede şimdi dağın içine bile füze gönderiliyor koşan tavşan bile belirliyor .. Kışta geliyor saklanacak yerleri kalmadı Allah belalarını versin hepsinin burada ölen şehitlerimizinde vebali bu partilere oy verenlerin başına ..

İstihbarat ne yapıyor anlamıyorum. Her şehit haberi aldığımızda da bunu çok sordum. Nerede bu istihbarat....Ne işe yarıyor.

tüm mitingler için istihbarat gelmiş dedi haberlerde ama... sızmanın bir yolunu mu buluyorlar bilemiyorum

Ya bırakın bu işleri .. Suruçta da böyleydi miting düzenleyip neden gelmiyor bu hainler her yerde en önde bayrak sallarken ?? Akp neden yapsın bu kadar şehite çatışmalara rağmen bu seçimden devletin kazanacağı belli hala hdp pkklarına oy veren vatan hainidir !! hdp pkk sıkıştı eskiden uydu sistemimi vardı askeriyede şimdi dağın içine bile füze gönderiliyor koşan tavşan bile belirliyor .. Kışta geliyor saklanacak yerleri kalmadı Allah belalarını versin hepsinin burada ölen şehitlerimizinde vebali bu partilere oy verenlerin başına ..
Sıkışınca hemen bi bomba patlatıver yok ya. Biteceksin pkk. Çok canimiz yandı, bugün de dahil nice genç fidanimizi toprağa verdik biteceksin! Allahim ölenlere rahmet etsin, bugün Ankaraya güneş doğmadi..

Yaralılara şifa, ölenlere rahmet dileyiverseydin azıcık hak verebilirdim bu mesajına.
Saray propagandası yaparak bir yere varamazsın. Çok çirkin...
5. Sayfaya gelinceye kadar söylenen saray yaptı sözlerine bu tepkiyi verseydiniz bende bu yazınızın tarafsız ve samimi olduğuna inanırdım.. Bu nedenle geçiniz lütfen... Çirkinlik eline kan bulaşmış insanların yüzdüzlüklerinde ve onlara 5. Sayfaya kadar ses çıkarmayanlarda ok

bence ölü sayısı daha çok canlı veren kanallara bakıyorum, hep üstlerini yüzlerini örtmüşler yerde yatanların
Ablamda orada olacaktı neyseki geç kalmış. Hastaneye gidiyorlar kan vermeye, o hayatını kaybedenlerin 30`u geçmiş diye duymuş. İnşallah yanlış duyumdur.

30 u geçen kaybımız var.. :( Ateş düştüğü yeri yakıyor. Saniyesinde mesajlar yazılmış , siyaset yapılıyor vefat edenlerin üzerinden.

Kim yapmışsa ateş kendi evine düşsün. Allah belalarını versin ..

Kendi kendilerini mi öldürecek dediğiniz kişiler, dağdayken kardeşi karşısına çıksa öldürüyor.

Back