Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hdp veya pkk farketmez. Benim gozumde iksi de birdir. Ayni amaca hizmet ediyorlar cunku. Bu teror saldirilarinda hukumetin sucu neymis bana da anlatir misiniz? Hukumet mi polisimizi askerimizi sehit ediyor? Beni aydinlatin.

Hdp veya pkk farketmez. Benim gozumde iksi de birdir. Ayni amaca hizmet ediyorlar cunku. Bu teror saldirilarinda hukumetin sucu neymis bana da anlatir misiniz? Hukumet mi polisimizi askerimizi sehit ediyor? Beni aydinlatin.
Bastan anlatayım o zaman, secımlerden sonra ıstedıgı mılletvekılı sayısını alamayan AKP mıllıyetcı oylarını toplamak ıcın barıs surecını bıtırdı ve kana kan dedı. Secımden once soyledıklerının tam tersını savundular. Bunu bırtek sız AKP secmenı anlayamazsınız ve bu da cok normal.

Yani terör saldiridan sonra oy kaybettiler ve bunun cözümü tekrar bir saldiri olmasi mi? Hdp bilmiyormuda bir saldirida genelikle gözleri artik onlar cevirildigini? Artik söyledigini gercekten cok sacma.

Hdp'nin ana kitlesi magdur diye oy vermez, ne olursa olsun, zaten oy verecek insanlardir. Fakat dedigim gibi bir bölüm var artik hdp'yi suclu gören ve tekrar oy vermeyecegi. Tipki daglica'dan sonra.

o zaman IŞİD hakkında yeterince bilginiz yok, çünkü IŞİD sivil katliamları asla kabullenmez.
Suruç Katliamının bombacısı IŞİDçidir.
Ankara Katliamın'nın bombacısı olarak Suruç Katliamı'nın bombacısının abisinden şüpheleniliyor.
bizzat Başbakan dün Suruç Katliamının failinin Işid olduğunu, Işid kamplarının bu sebeple bombalandığını söyledi.
hadi ben olayı çarpıtıyorum
Başbakan da mı çarpıtıyor.
Fail büyük ihtimalle IŞİD'dir.
kendi adına mı yapmıştır, bir örgütün, ülkenin taşeronluğunu mu yapmıştır, o beni aşar. ama yakında haberini alırız, ki ilk haberler geldi zaten.

Elbette,ama devleti suçlamak bile bile yaptı demek başka.güvenlik açıklarını sorgulamak,daha iyi nasıl olurdu diye tartışmak başka.sonucta büyük devletlerde bile bu tür eylemler oluyor maalesef,misal 11 eylül olayı. Ama bizim ülkemizde .Devletini terörist olmakla suçlayan insanlar var bu devleti zayıflatmaktan başka birşey değil,akp değil devletimiz hedef alınıyor bana göre, bazılari tarafından bilinçli,bazıları da alet oluyor.

HDP ye normalde oy vermeyecek fakat bu secıme mahsus vermıs olan ınsanlar Selahattın Demırtasın uzlasmacı barıscıl dılınden dolayı oy verdı. Bu saldırıyı hdp pkk ıle bırlıkte planlasa a nında ortaya cıkmayacak mı zaten, HDP bunu goze alırmı? Bu ulkeden onlarda faılı bellı olmayan saldırıyıda bız yıllarca PKK yaptı dıye bılmedıkmı. Derın devletı AKP bıle ıtıraf etmedımı. Yanı kendı ellerıyle kendılerını neden yaksınlar. CHP den genclık kolu uyelerı, HDP den mılletvekılı adayları ve dıger sıvıl toplum orgutlerınden bır suru ınsan öldü. Kendılerını kattıler dıyorlar hala.

Hdp yi suçlamak ne kadar da kolay..Biraz ilgilenin gündemle bu insanlar nasıl aştılar barajı.Formül kendilerini patlatmaksa neden senelerce yapmadılar .Acaba Hdp nin Türkiyelileşme politikasından ve kandille bile bu konuda ters düştüklerinden haberniz var mı..Barış istedklerinin farkında mıyız..NOT ben oyumu hdp ye vermedim ama barış poltikalarını ülkemiz adına olumlu bir adım olarak görüyorum.

öncelikle AKP seçmeni şunu anlamalı. hükümet ve devlet aynı şey değildir.
hükümeti sorumlu tutmakla, devleti sorumlu tutmak farklı şeylerdir.
merak etmeyin ABD basınını biraz takip eden insanlar Amerikalıların ciddi bir bölümünün 11 Eylül için Devletini suçladığını biliyor.
eğer bahsettiğiniz Selahattin Demirtaş'ın sözleri ise, tavır olarak doğru bulmuyorum, kendi adıma. şu dönemde ihtiyacımız olanın biraz da sakinlik olduğunu düşünüyorum.
Devlet yaptı, AKP yaptı demem ama insanların, oy verenlerin, oy alanların şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gereken noktayı geçmek üzere olduğumuzun farkındayım.
fakat şöyle bir şey var, ortada güvenlik zaafiyeti olduğu gün gibi açıkken, olmadığını ve istifa etmeyeceğini gülümseyerek söyleyen bir bürokrat bakan yerinde duruyorken insanların tepkisini anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Adam iki gün ard arda ayni gömlek giysin, o sorunda cözülür

Son düzenleme:
Bu dediklerinizi soyleyen demirtasti. Sizin yanlisiniz var. O kadar mantiksiz ki. Istedigi oyu alamayinca kana kan demis mis. Baris sureci bittiyse, hdp nin emrini verdigi teror saldirilari yuzunden bitti.

Cozum sureci, baris sureci diye birsey, hdp icin hic olmadi zaten. Bu sadece onlarin akp ye diger partilere oy veren kurtlerin oyunu almak icin uydurduklari, ve hukumetinde inanip oyuna geldigi bir surecten baska birsey degildir. Hdp, pkk asla turklerle baris saglamaz. Bugun kurdistani kursalar, yarin ilk is Turkiye'ye savas savas acarlar. Bunu neden anlamiyorsunuz? Belki sizlerin omru yetmez bilmiyorum ama, eger bu kurdistan devleti kurulursa, onlarin asla baris istemedigini, sizleri yeryuzunden tamamen kaldirmak icin ellerinden geleni ardlarina koymayacaklarini gorursunuz.

Neyse olayı devlet yaptı deyin de oylar HDP ye gitmesin, adamlar yakında iktidar olacak bu gidişle.
Zaten bu durumda devleti suçlamak da suç değilmiş, PKK 'dan şüphelenmek suçmuş.
Sonuçta böyle şeyler devlete yakışır terör örgütüne yakıştırılmaz.
NOT: Saldırıyı IŞİD yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…