- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.301
Hdp veya pkk farketmez. Benim gozumde iksi de birdir. Ayni amaca hizmet ediyorlar cunku. Bu teror saldirilarinda hukumetin sucu neymis bana da anlatir misiniz? Hukumet mi polisimizi askerimizi sehit ediyor? Beni aydinlatin.Bu saldırıdan once kımse ofke duymuyordu degılmı hukumete. Her sehıd oldugunda lanetler yagdırdık hukumete ve hıc de azınlık degılız. Cunku secımden sonra olan bu ölümlerın tamamen hukumetın sucu oldugunun farkındayız
400 mılletvekılı verseydınız bu ıs huzur ıcınde cozulurdu dıyen kımdı soruyorum sıze. Sız pkka yaptı demıyorsunuzkı hdp kendı kendını patlattı dıyorsunuz. Orda bırcok sıvıl toplum orgutu vardı hanımefendı sadece hdp lıler degıl. Herseyı gectım hdp yı destekleyenlerın ıcınde Kurt olmayan bırcok ınsan var, onlar da vatan haini gercı sızın ıcın degılmı?
Iste bende bu yuzden amaclarina ulastigini dusunuyorum. Inat yuzunden oy vermek de ne kadar mantiklidir bilemiycem.Artar artar merak etmeyın. Sırf sızın gıbılere ınat ben de su secımlerde oy verecegım pkkya!!
Bastan anlatayım o zaman, secımlerden sonra ıstedıgı mılletvekılı sayısını alamayan AKP mıllıyetcı oylarını toplamak ıcın barıs surecını bıtırdı ve kana kan dedı. Secımden once soyledıklerının tam tersını savundular. Bunu bırtek sız AKP secmenı anlayamazsınız ve bu da cok normal.Hdp veya pkk farketmez. Benim gozumde iksi de birdir. Ayni amaca hizmet ediyorlar cunku. Bu teror saldirilarinda hukumetin sucu neymis bana da anlatir misiniz? Hukumet mi polisimizi askerimizi sehit ediyor? Beni aydinlatin.
Burda ıronı yaptım bılmem anlayabıldınız mi?Iste bende bu yuzden amaclarina ulastigini dusunuyorum. Inat yuzunden oy vermek de ne kadar mantiklidir bilemiycem.
Ya bende herkes hdp yi magdur gorup oyverecek demiyorum ki. Elbette bir akp li bir mhp li gidip bu olaydan sonra hdp ye oy vermeyecek. Bu son secimde hdp ye oy verenler, hdpyi magdur gorup yeniden oy versin diye tasarlandigini dusunuyorum. Cunku hdp teror saldirilariyla oy kaybedecegini adi gibi biliyordu. Ha oyu artar mi artmaz mi bilinmez. Ama amac bu.
o zaman IŞİD hakkında yeterince bilginiz yok, çünkü IŞİD sivil katliamları asla kabullenmez.Isid terör örgütünün ne kadar psikopatca hareket ettiğini biliyoruz. Kendileri yaptıkları her saldiriyi sanki iyi halt etmiş gibi gururla (!) kabul edip üstüne muhakkak video yayinlarlar. Suruc saldirisini yapsalardi emin olun videoyla birlikte servis ederlerdi. Çünkü yaptıkları eylemleri etrafa göz dağı vermek için kullanan bir grup isid. Psikopatlar kafa kestikleri videoları yayinliyorlar var mi ötesi.
Suruç saldirisinin altinda çok başka şeyler var. Türkiye'yi işid.e karşı saldırıya ikna etmek icin yapılan bir eylem olduğunu düşünüyorum.
Konu dagilmasin bu son yazdığım mesaj olsun bu konuyla ilgili.
Elbette,ama devleti suçlamak bile bile yaptı demek başka.güvenlik açıklarını sorgulamak,daha iyi nasıl olurdu diye tartışmak başka.sonucta büyük devletlerde bile bu tür eylemler oluyor maalesef,misal 11 eylül olayı. Ama bizim ülkemizde .Devletini terörist olmakla suçlayan insanlar var bu devleti zayıflatmaktan başka birşey değil,akp değil devletimiz hedef alınıyor bana göre, bazılari tarafından bilinçli,bazıları da alet oluyor.bakın yapılan şu.
diyelim ki ben bir apartman yönetiyorum sizler de bu apartmanın sakinlerisiniz ve apartman yönetmeliğinde de benim sizlerin yaşadığı bu apartmanı böcek ve fare istilasına karşı ilaçlatmam, bu ilaç takvimini takip etmem ve gerekli önlemleri almam gerektiği yazıyor.
ve bir gün evinizi farelerin bastığını görüyorsunuz.
sorumlu kimdir?
kapınızı açık bırakan siz mi?
içeri giren fare mi?
apartmanı ilaçlatma görevini yerine getirmeyen ben mi?
bu devletin bir MİT teşkilatı varsa ve ülkede ister PKK'lı ister İŞID'çi olsun örgüt üyelerinin fink attığı biliniyorsa ve buna karşı herhangi bir istihbarat yapılmıyor, yapılamıyor ya da yapılan işe yaramıyorsa
bizlerin de canını bu devlete emanet eden vatandaşlar olarak ne oluyor? diye sorma hakkımız bakidir.
biz devlet için yokuz, devlet bizim için var.
Yani terör saldiridan sonra oy kaybettiler ve bunun cözümü tekrar bir saldiri olmasi mi? Hdp bilmiyormuda bir saldirida genelikle gözleri artik onlar cevirildigini? Artik söyledigini gercekten cok sacma.
Hdp'nin ana kitlesi magdur diye oy vermez, ne olursa olsun, zaten oy verecek insanlardir. Fakat dedigim gibi bir bölüm var artik hdp'yi suclu gören ve tekrar oy vermeyecegi. Tipki daglica'dan sonra.
Verin tutan kim ?Artar artar merak etmeyın. Sırf sızın gıbılere ınat ben de su secımlerde oy verecegım pkkya!!
öncelikle AKP seçmeni şunu anlamalı. hükümet ve devlet aynı şey değildir.Elbette,ama devleti suçlamak bile bile yaptı demek başka.güvenlik açıklarını sorgulamak,daha iyi nasıl olurdu diye tartışmak başka.sonucta büyük devletlerde bile bu tür eylemler oluyor maalesef,misal 11 eylül olayı. Ama bizim ülkemizde .Devletini terörist olmakla suçlayan insanlar var bu devleti zayıflatmaktan başka birşey değil,akp değil devletimiz hedef alınıyor bana göre, bazılari tarafından bilinçli,bazıları da alet oluyor.
öncelikle AKP seçmeni şunu anlamalı. hükümet ve devlet aynı şey değildir.
hükümeti sorumlu tutmakla, devleti sorumlu tutmak farklı şeylerdir.
merak etmeyin ABD basınını biraz takip eden insanlar Amerikalıların ciddi bir bölümünün 11 Eylül için Devletini suçladığını biliyor.
eğer bahsettiğiniz Selahattin Demirtaş'ın sözleri ise, tavır olarak doğru bulmuyorum, kendi adıma. şu dönemde ihtiyacımız olanın biraz da sakinlik olduğunu düşünüyorum.
Devlet yaptı, AKP yaptı demem ama insanların, oy verenlerin, oy alanların şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gereken noktayı geçmek üzere olduğumuzun farkındayım.
fakat şöyle bir şey var, ortada güvenlik zaafiyeti olduğu gün gibi açıkken, olmadığını ve istifa etmeyeceğini gülümseyerek söyleyen bir bürokrat bakan yerinde duruyorken insanların tepkisini anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Bu dediklerinizi soyleyen demirtasti. Sizin yanlisiniz var. O kadar mantiksiz ki. Istedigi oyu alamayinca kana kan demis mis. Baris sureci bittiyse, hdp nin emrini verdigi teror saldirilari yuzunden bitti.Bastan anlatayım o zaman, secımlerden sonra ıstedıgı mılletvekılı sayısını alamayan AKP mıllıyetcı oylarını toplamak ıcın barıs surecını bıtırdı ve kana kan dedı. Secımden once soyledıklerının tam tersını savundular. Bunu bırtek sız AKP secmenı anlayamazsınız ve bu da cok normal.
Oy kullanmazdim bu gune kadar.aynen bende oyumu HDP ye verecem...Artar artar merak etmeyın. Sırf sızın gıbılere ınat ben de su secımlerde oy verecegım pkkya!!
Kurt degilsen ve nufuzlu bir zengin degilsen bosuna oyunu verme. Sonra verdigin oyun sana geri donusumu iyi olmaz.Oy kullanmazdim bu gune kadar.aynen bende oyumu HDP ye verecem...
Kürdüm..Kurt degilsen ve nufuzlu bir zengin degilsen bosuna oyunu verme. Sonra verdigin oyun sana geri donusumu iyi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?