Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

neden?az once bu nasil uslup dedgm kisi oky i hedef aldi..ama oky uslubunu bozmadan cvp verdi.demek istedgm bu.yani duzgunce fikrini soyleyen soyluyo.sdece kiskirtmaya calisanlar oluyo..o yuzden ben genelleme ypmiyrm.

şu üsluplu bu seviyeli polemiğine girmek istemiyorum...

dediğim gibi okudum ve ben kendi gördüğümü düşüncemi yazdım ...

Oyy hiç deme yaa zaten bu millet de saf.. hakkaniyete uygun konuşsak...

Ben eleştiriyi kendimize yaptım,bu bayrağın altında kardeşçe yaşamak isteyen insanlara...demirtaş benim için bir taraf değildir.Benim devletime terörist diyen (devlet partiler üstü birşeydir) hadsizin tekidir.kendi halkını cehalete mahkum eden vicdan yoksunudur. Bu görünen kısmı perde arkasında kimin maşasidir bilemem.Benim üzüldüğüm ne idüğü belirsiz insanların bir lafiyla canlarını ortaya koyan insanlardır,o lafları edenler değil,türkiyenin karışmasından kendilerine pay çıkaranlar hiç değil.dolayısı ile iki taraf diye bir kavramı kabul etmiyorum.bana göre taraflar yoktur,bir tarafta devlet bir tarafta teröristler vardır,bu yaşadığımiz da savaş değil terörle mücadeledir.not: devleti yöneten parti hangisi olursa olsun durum değişmez.

Adli tıp ın olduğu yere yemek göndermeye çalışıyor insanlar bilginiz var mı? yemek ihtiyacı var ise 3-5 destek olalım. nasıl yaparız bilmiyorum.
Bu mesajı görünce ablamı aradım. Onlar da birşeyler yapmaya çalışıyor. Soğukmuş giyecek hazırlıyorlarmış.
Keşke ben de buradan birşeyler yapabilseydim oradakilere.
Hiçbir siteye giriş yapamıyorum. Sosyal paylaşım sitelerinde anladığım kadarıyla aynı sorunları yaşayanlar var. N`olur buradan aldığınız haberleri yazın. Bizler de duyuralım.

Arkadaşlar Ankara Adli Tıp'ın adresi Şevkat Mah., Dr. Besim Ömer caddesi no:45. - Keçiören. yemek yollamak için kullanılabilir.

1Sen Yemeksepeti ile gönderebilmek için. Kızılay battaniye dağıtıyor sanırım.

bugun yas ilan edilirken aciklamada sehit olan asker ve polislerimiz icin dedi davutoglu.
ne sis yansin ne de kebab hesabi.

bugünkü yürüyüşte ölenler arasında bir sürü poliste var özellikle sivil polisler ve patlamanın birisi polislerin görev değişimi sırasında olmuş.

belki ondan dedi ha dağlıca için olduğunu sanmıyor onu kasıt ettiyse çok geç hemde çok geç

Ben de vpn le girebiliyorum. Hotspot shield indirip kurun işinizi görür. Elimizden geleni yapalım. Adli tıp uzmanları yetişemiyor diye çevre illerden getirmişler. Ölü sayısı tam açıklamıyorlar sanırım çünkü birisi cenazeve ambulanslar hala geliyor, yazmış.

Yenimahalle belediyesi de adli tıp ın orda çorba dağıtıyor ama imkanlar kısıtlı.

Her vefat eden kişinin bir çok akrabası bekliyor. 3-5 birşeyler yapalım.

Night owl , bir kaç kişiyle irtibata geçeceğim şimdi. Onlar direkt olarak elden götürürler diye düşünüyorum.

Kızılay battaniye dağıtıyorsa yiyecek birşeylerde dağıtıyorlardır belki.

Okulda defterime, sirama agaçlara, yazarim adini
Okunmus yapraklara, bembeyaz sayfalara yazarim adini
Yaldizli imgelere, toplara tüfeklere, krallarin tacina
En güzel gecelere, günün ak ekmegine, yazarim adini

senmi öğreteceksin bana terbiyeyi ? dengesiz varlık

Kızılay yetersiz kalmış çünkü tek görebildiğim battaniye dağıtıyor tweeti fakat sonrasında arabası olanlar gitsin, batttaniye ihtiyacı var tarzı gönderilerdi.

Yemek ihtiyacı belirgin şekilde var sanırım ünlüler dahil bir çok kişi rt ediyor. Bir kişi sonunda adli tıp kurumunun adresini paylaşmış.

yalniz bir seyi unutuyorsun.en yakin arkadasim avukat.hakaretlerini kaydediyorum evet sitede ban yok ama kanunlarda var. pazartesi ilk isim arkadaşıma çıktıları goturmek olacak.gerisini sen düşün artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…