- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi in vino veritas
-
neden?az once bu nasil uslup dedgm kisi oky i hedef aldi..ama oky uslubunu bozmadan cvp verdi.demek istedgm bu.yani duzgunce fikrini soyleyen soyluyo.sdece kiskirtmaya calisanlar oluyo..o yuzden ben genelleme ypmiyrm.
Oyy hiç deme yaa zaten bu millet de saf.. hakkaniyete uygun konuşsak...Kanlı terör örgütü dediğiniz sanırım anayasaya uygun olarak faaliyet gösteren HDP değil mi? Hani şu hali hazırda hiçbir ankette %12'nin altına düşmeyen, baraj sıkıntısı kalmayan partiden bahsediyorsunuz
Ben eleştiriyi kendimize yaptım,bu bayrağın altında kardeşçe yaşamak isteyen insanlara...demirtaş benim için bir taraf değildir.Benim devletime terörist diyen (devlet partiler üstü birşeydir) hadsizin tekidir.kendi halkını cehalete mahkum eden vicdan yoksunudur. Bu görünen kısmı perde arkasında kimin maşasidir bilemem.Benim üzüldüğüm ne idüğü belirsiz insanların bir lafiyla canlarını ortaya koyan insanlardır,o lafları edenler değil,türkiyenin karışmasından kendilerine pay çıkaranlar hiç değil.dolayısı ile iki taraf diye bir kavramı kabul etmiyorum.bana göre taraflar yoktur,bir tarafta devlet bir tarafta teröristler vardır,bu yaşadığımiz da savaş değil terörle mücadeledir.not: devleti yöneten parti hangisi olursa olsun durum değişmez.Evet herkes sagduyulu olmalı bencede . Hatırlarsanız malum partı barajı gectıkten sonra Ak partılı bır mılletvekılı o partıye oy verenlere şerefsız dedı. Demekkı sagduyu herzaman lazım bıze. Sımdı de Demırtas aynı hatayı yaptı devletı acıksa suclayarak, lutfen elestırırken ıkı tarafıda elestırelım olurmu.
Bu mesajı görünce ablamı aradım. Onlar da birşeyler yapmaya çalışıyor. Soğukmuş giyecek hazırlıyorlarmış.Adli tıp ın olduğu yere yemek göndermeye çalışıyor insanlar bilginiz var mı? yemek ihtiyacı var ise 3-5 destek olalım. nasıl yaparız bilmiyorum.
benm ttnetim de çekmiyo ya. Muşteri hizmetlerine de sabahtandır ulaşamıyorum... O da mı bununla ilgili acabaBen girebiliyorum. Yayın yasağı da gelmiş
berna lacin @bernalacin35 16 dk.16 dakika önce
Hah yağın yasağı da geldi. Ben de nerde kaldı diye endişe etmiştim!
ben küfür etmedim sadece yıllardır estetik amacı ile takip ettiğim sitede gördüklerimi yazıyorum
Zaten tek yapmaya çalıştığım o. Kişisel bir görüşümü ortaya koymadım bu sebeple. Yalnızca ortada olan kanıtlanabilir bilgileri paylaşmak istedim.Oyy hiç deme yaa zaten bu millet de saf.. hakkaniyete uygun konuşsak...
bugun yas ilan edilirken aciklamada sehit olan asker ve polislerimiz icin dedi davutoglu.
ne sis yansin ne de kebab hesabi.
Maalesef.Bn twitıra giremiyorum , girebilen var mı
uslup ayridir.kufur ayri..
.surda sayfalarca tartistik
.birimiz salak dedimi başkasına
.ta kii su ana kadar.iste ne kadar tartissak .farkli düşünsek dahi seviyeyi düşürmedik ve küfre gitmedik.burada herkes ne olursa olsun seviyeliydi. .su ana kadar.
.sadece bir iki tane terbiye yoksunu cikması bu kadar özgürlüğümuze ragmen yinede bir seydir.
Bu konuda link var mı? Umarım yanlış haberdim. Nolur yanlış bir bilgi olsun...CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın "Gazi'de 22, Dışkapı'da 10 ve Adli Tıp'ta 86 olmak üzere, yaşamlarını kaybeden 118 arkadaşımız var!
Night owl , bir kaç kişiyle irtibata geçeceğim şimdi. Onlar direkt olarak elden götürürler diye düşünüyorum.
Kızılay battaniye dağıtıyorsa yiyecek birşeylerde dağıtıyorlardır belki.
Arkadaşlar şimdi sosyal medyaya baktım, tayyüp yaptıııı masallarını anlatmaya başlamış birileri.. Bu kişilerle hiç muhattab bile olmayın, zira pkk köpeklerinin döktüğü her kanın bir kısmıda bir bu yeterki AK parti gitsin diye hdp ye oy veren bu kişilerin eline bulaştığı için onlar öldürülen masum canlara üzülmez.. Onkar bunu saray yaptı diyerek ellerindeki kanı temizleme derdinleder.. Oysaki onlarda iliklerine kadar biliyorlar yapanın pkk olduğunu, rant elde etmek için yaptığını ama ben teröriste oy vermedim demek için sarayı suçluyorlar ve 1980 den beri onbinlerce insanı katleden pkk yı aklayabilme derdindeler... Onun için bu kişilere cevap dahi vermeyin onlar ölümlerden rant elde etme derdinde olan eli janlı pkk nın, masum görünmeye çalışan alkışcıları...,
Bu konuda link var mı? Umarım yanlış haberdim. Nolur yanlış bir bilgi olsun...
yalniz bir seyi unutuyorsun.en yakin arkadasim avukat.hakaretlerini kaydediyorum evet sitede ban yok ama kanunlarda var. pazartesi ilk isim arkadaşıma çıktıları goturmek olacak.gerisini sen düşün artik.Okulda defterime, sirama agaçlara, yazarim adini
Okunmus yapraklara, bembeyaz sayfalara yazarim adini
Yaldizli imgelere, toplara tüfeklere, krallarin tacina
En güzel gecelere, günün ak ekmegine, yazarim adini
senmi öğreteceksin bana terbiyeyi ? dengesiz varlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?