- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Adli tıp ın olduğu yere yemek göndermeye çalışıyor insanlar bilginiz var mı? yemek ihtiyacı var ise 3-5 destek olalım. nasıl yaparız bilmiyorum.
Malesefki ban kalkmışBan kalktı diye küfür edebilme hakkını kimse bulmamalı kendinde.
Çok ayıp. Herkes kendine yakışanı yapar.
Ne kadar karşıt görüş olsak bile hakaret etmeyelim, yahu bu kadar mı zor bunu yapmak ?
Oky oyle bir zamanlardan geciyoruz ki artik sadece olenler degil sehitler de kabahatli sayiliyor. Sehit ailelerine ya karaktersiz, ya vatan haini diye hakaretler ediliyor, acilarinin ustune bir de kendilerine dava aciliyor, cezalar kesiliyor. Artik AKPnin pis politikalarini elestiren herkese herseyin soylenebildigi ve yapilabildigi gunlerden geciyoruz. Ben alistim.eğer ölen insanları suçlamak amacıyla onları eleştirmek için bahaneler aranıyorsa,ölenlerin ölümünü sorgulamak ve suçlamak amacıyla yapılan eleştirilerde art niyet ortadayken, kusura bakmasın şu acılarda bile insanlar suçlanırken ölenler yani, bazı kelimeler hafif bile kalır o kişilere
Bekleyenlere mi ? Kimden aldınız haberi ?
Netleşirse benide etiketler misiniz , tanıdıklarıma haber vereyim.
burda gercekten duzgunce fikrini ifade eden insanlar var..bde her elestirinin hakaret oldgunu iddia eden koruma durumda olan insanlarda var..oyle bi genellemeyi dogru bulmuyrm ben.
Sitede Ankara'lı çok ama aktifler mi bu saatte bilemiyorum, birde Allah göstermesin aralarından bugünkü yürüyüşe Katılan veya yakınlarından katılanlar varsa kendi dertlerine düşmüş olabilirlerHava soğuk buralarda Ankara da öyledir. Oralarda olup ya da destek olabilecek birini tanıyan yok mu? twitter engelli olduğu için yeterli insana ulaşılamıyor gibi.
bugun yas ilan edilirken aciklamada sehit olan asker ve polislerimiz icin dedi davutoglu.yanarım yanarım da dağlıca da 16 asker şehit olduğunda yas ilan etmeyene yanarım ...
neden?az once bu nasil uslup dedgm kisi oky i hedef aldi..ama oky uslubunu bozmadan cvp verdi.demek istedgm bu.yani duzgunce fikrini soyleyen soyluyo.sdece kiskirtmaya calisanlar oluyo..o yuzden ben genelleme ypmiyrm.ben sabahtan beri okuyorum ve ara ara yorum yapıyorum...uslubunu bir yerde düzelten başka bir yorumunda bozuyor canım o yüzden uslup falan yok saygı yok ancak nasıl rencide ederiz karşıyı nasıl suçlarız nasıl yoruma yorum ekleyip farklı anlam katarız var
karşılıklı birbirini ezme durumu var...
artık kim kime üstünlük yapıp ne anlıyacaklar sa
sana göre bu doğruysa devam edin bana göre yanlış ve uslup yok.
Kanlı terör örgütü dediğiniz sanırım anayasaya uygun olarak faaliyet gösteren HDP değil mi? Hani şu hali hazırda hiçbir ankette %12'nin altına düşmeyen, baraj sıkıntısı kalmayan partiden bahsediyorsunuzKanlı terör örgütünün baraji asmak için planladığı sonrada ezik siyaseti yaptığı si dönemdeliz.. haçlı çihniyetinin maşaları..gücler aynı kuklalar farklı..
birdost mide bulandırıcı bi uslubun var. Dehşet içindeyim...
Ban kalktı diye küfür edebilme hakkını kimse bulmamalı kendinde.
Çok ayıp. Herkes kendine yakışanı yapar.
Ne kadar karşıt görüş olsak bile hakaret etmeyelim, yahu bu kadar mı zor bunu yapmak ?
Ben girebiliyorum. Yayın yasağı da gelmişBn twitıra giremiyorum , girebilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?