Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

yalniz bir seyi unutuyorsun.en yakin arkadasim avukat.hakaretlerini kaydediyorum evet sitede ban yok ama kanunlarda var. pazartesi ilk isim arkadaşıma çıktıları goturmek olacak.gerisini sen düşün artik.

ah şekerim kıyamam beni bulabilirselinden geleni ardina koymasin

Kazen ban yok tamam. :) 2. Uyelik olabilir mi? Kimdir necidir öğrenebilir misiniz?

milli maçı izliyordum mesajlar gelmeye başladığında kib yağdı baktım fakat proxy kulanıyor 3 ayrı kıtadan mesaj yazdı

maçın bitmesini bekledim yazmak için ikinci üyelik değil gibi ama bu veriler yeterli değil açık vermesini bekleyeceğiz

Duyurabildiğim çoğu kişiye mesaj yazdım. İnşaallah bir iki tanesi bile olsa oraya ulaşabilecek imkanda olur.
Eğer mesajımı alırlarsa gideceklerini düşünüyorum.

Orada beklemek , şuan kalplerindeki o acının yanında üşümeleri ne ki ?

Kalpleri kör bunların kardeşim kapkara anlamazlar lanet olsun PKK lanet olsun destekleyene katiller?! Biraz açın gözlerinizi vicdaniniza bakın polisimiz askerimiz kürtler niye ölüyor allahin cezaları kendi insaninizi öldürüyorlar hala saray diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…