• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

4GNSDdJffyFOPPEBQIEPwKQWt_aVpvqspAmm3FlQ7PZM7AT1eLoY3lgwJVw34T-sC8wCZXHa44VihO1t670CsKo7CygjZzyT4iTJgaPeHc9e0VTivpUQZlRxhKo=w472-h312-nc
bunlarin arkasindakilerin o alanda patlams of :KK43:(((
Bunun videosu var ama bulamadım ben
Bu meydan kanlı meydan diye halay çekiyorlar o sırada arkada bomba patlıyor
Videoyu bulan varsa ekleyebilirmi
Barış ve demokrasi mitingi diyorlar kanlı meydan diye halay çekiyorlar bu ne yaman çelişki :KK11:

Barış ve demokrasi mitingi diyorlar kanlı meydan diye halay çekiyorlar bu ne yaman çelişki :KK11:

Cehalet en kötü şey.

ellerinde pankartlar
gidiyor bu çocuklar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu pazar kanlı pazar
dert yazar derman yazar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu meydan kanlı meydan
ok fırladı çıktı yaydan
kalkın ayağa kalkın
biz şehirden siz köyden

Ruhi SU

Cehalet en kötü şey.

ellerinde pankartlar
gidiyor bu çocuklar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu pazar kanlı pazar
dert yazar derman yazar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu meydan kanlı meydan
ok fırladı çıktı yaydan
kalkın ayağa kalkın
biz şehirden siz köyden

Ruhi SU
gerçekten şaka gibiler. öküz altında buzağı arıyorlarda sonuç fosssss

Can garip can suskun can paramparça. #BarışDiyenleriÖldürdünüz

Youtubede Fatih Pınar diye birinin paylaştığı bir video var. Aynı video t24.com.tr`de de var. Videonun 47. dk da bu çiftin görüntüleri var, içim acıdı.
Yazmak istediklerimi bir türlü yazamıyorum. Boğazım düğüm düğüm. Bahsettiğim videoyu 5 kere izlemişimdir. Unutmak istemiyorum bugünü. O insanları...
Bu işte kimin yada kimlerin parmağı varsa daha beterini, kat kat daha fazlasını yaşasınlar...

Cehalet en kötü şey.

ellerinde pankartlar
gidiyor bu çocuklar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu pazar kanlı pazar
dert yazar derman yazar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu meydan kanlı meydan
ok fırladı çıktı yaydan
kalkın ayağa kalkın
biz şehirden siz köyden

Ruhi SU

Olabilir herkes bilmek zorunda değil böyle mitinglere katılmadığım için bilmemem kadar doğal birşey yok
Söylemeye devam edin ozaman ne diyim.....

Artık ben bile sinirlenmeye başladım. Arkadaş elinizin altında internet var ki buraya yazıyorsunuz. Google diye bir şey var.
Bu meydan kanlı meydan diye aratırsanız ağıt karşınıza çıkacak. İlk defa mı miting videosu izliyorsunuz?
Ayrıca çiçekli böcekli bir türküyle halay çekselerdi patlama olmayacakmıydı? Ne demeye çalışıyorsunuz inanın anlamıyorum.

Olabilir herkes bilmek zorunda değil böyle mitinglere katılmadığım için bilmemem kadar doğal birşey yok
Söylemeye devam edin ozaman ne diyim

Ben hayatımda tek bir mitinge katıldım.
5199 sayılı hayvan hakları yasası için.

Yani bilmek için mitinge katılmaya gerek yok. Kendi düşünceni savunabilmek için bile başka düşünceleri bilmek gerekir. bilmemek değik öğrenmemek ayıp. bilmek değil ama öğrenmek zorundasın.

Zorunda hissetmiyorsan...

johnson_grass_ts1.jpg

Bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınları gözyaşları boğuldu
Ankara'da 'Emek, Barış, Demokrasi' mitingi öncesi meydana gelen bombalı saldırıdan yakınlarını kaybedenler hastane bahçesinde gözyaşlarına boğulurken, saldırıdan şans eseri kurtulanlar yaşadıklarını anlattılar.

RADİKAL - Ankara 'daki bombalı saldırıda 86 kişi yaşamını yitirirken, yaralıların aileleri hastane önlerinde endişeli bir bekleyişe geçti.
Olay sırasında HDP kortejinde olduğunu belirten Abidin Başboğa, "Patlama yaşandıktan birkaç saniye sonra da karşı tarafta ikinci patlama yaşandı. O anda yaralı arkadaşlarımızı kenarlara çektik. Ankara'nın ortasında böyle bir şey yaşanması çok acı verici bir olay. Biz Manisa'dan geldik otobüslerden indik ve yürüdük. Hiç güvenlik önlemi yoktu. Sağda solda hiç güvenlik önlemi yoktu. Patlamanın ardından çok sayıda polis ekibi geldi" diye konuştu.

Patlamadan 3 dakikayla kurtulduklarını açıklayan Hüseyin Yılmaz ise yaşanan korku dolu anları şöyle anlattı:

"Bu yaşanan büyük bir katliam ve büyük bir kan, büyük bir faşizm. Tam köprünün orada bir anda parçalarını gördük. İzahı güç anlatımı güç. İnsanım diyenin anlaması güç. Ben orada bir tane güvenlik tedbiri bir tane polis görmedim. İçeriye girişte polis yoktu"

Devamı linkte
http://www.radikal.com.tr/turkiye/b...renlerin_yakinlari_gozyaslari_boguldu-1449362

Ben ilk kez duydum cimcime
Böyle şeylerle işim olmaz
Allah a şükür vatanımı seven biriyim
Yediğim kaba pisleyenlerden değilim
Şükürler olsun

Bnde bilmiyordum arkadaslr yazdi oyle ogrendim.. bir yorum yaparken tum sayfalari okumak lazim sanirsam . Hemen baska yerlere gidiliyor..

Bunu düşünerek mı yazdınız

Bnde bilmiyordum arkadaslr yazdi oyle ogrendim.. bir yorum yaparken tum sayfalari okumak lazim sanirsam . Hemen baska yerlere gidiliyor..
Herkes cahildir ama farklı konularda demiş will rogers ne güzel demiş.iyiki bir türküyü biliyorlar bildikleri için onlar alim biz cahil olduk ...kendi kendilerine ötsünler,muhattap olmaya değmez...

Ben hayatımda tek bir mitinge katıldım.
5199 sayılı hayvan hakları yasası için.

Yani bilmek için mitinge katılmaya gerek yok. Kendi düşünceni savunabilmek için bile başka düşünceleri bilmek gerekir. bilmemek değik öğrenmemek ayıp. bilmek değil ama öğrenmek zorundasın.

Zorunda hissetmiyorsan...

johnson_grass_ts1.jpg
Zorunda olduğumu sanmıyorum
Belki sair bunu farklı amaçla yazdı
Ama çok farklı amaçla da söylenilebilir...

Back