- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Patlamada hayatını kaybedenler arasında 9 yaşında bir çocuk da var
PaylaşPaylaş
Veysi Atılğan, mitinge katılmak için alana birlikte geldiği babasıyla birlikte hayatını kaybetti
Ankara'daki Barış Mitingi öncesinde meydana gelen 2 patlamada hayatını kaybedenler arasında, 9 yaşındaki Veysel Atılğan'ın da bulunduğu açıklandı. Kaldırıldığı İbni Sina Hastanesi'nde hayatını kaybeden Veysel'in, mitinge katılmak için babasıyla birlikte alana geldiği, patlamada babasının da hayatını kaybettiği belirtildi.
Evrensel'in haberine göre, Birleşik Taşımacılık Sendikası üyesiİbrahim Atılğan ve yanında getirdiği 9 yaşındaki çocuğu Veysel Atılğan hayatını kaybetti. İbni Sina Hastanesi önünde bekleyen Nezahat Atılğan ise haberi aldığında yıkıldı. Evrensel gazetesinin haberine göre, eşini ve çocuğunu kaybeden Atılğan, “Yavrum seni nasıl toprağa vereceğim. Yavrum...” diye feryat etti.
amin. masum bir yavru gitti
iyi de normal olan zaten annenin babanın yasal bir eyleme giderken çocuğunu yanında götürebilmesidir.Oyle . Bu olayi yapan zaten suclulukta basi cekiyorda . O baba ne hakla hizmet getiriyor , anne ne hakla hizmet gönderiyor ulkemiz su durumda iken((
Evlatlarımızı mitinglere ,yürüyüşlere götürecek kadar korkusuz olmalıyız...devlet seni,beni korumalı kuş uçurtmamalı...ne bilsin kadıncağız barış yürüyüşünde yavrusunun öleceğini...Allah sabır versin..
iyi de normal olan zaten annenin babanın yasal bir eyleme giderken çocuğunu yanında götürebilmesidir.
düşünün yarın bir AKP mitingi olsa çocuğunuzu yanında götürmek istemez misiniz?
devletin görevi o alana girenlerin can sağlığını korumaktır.
işte götürebilmeniz gerekir. götüremiyorsanız bence biraz daha derin bir sorgulama yapmanız gerekiyor.Ulke su haldeyken tabikide goturmem . Hatta bir avmye bile gitmem , gitmiyormda .
işte götürebilmeniz gerekir. götüremiyorsanız bence biraz daha derin bir sorgulama yapmanız gerekiyor.
Ogretmen arkadasimin ayni okulda gorev yaptigi arkadasi da vefat etmis...Egitim -Sen'denmis...Cok uzuldum..
Aynen katılıyorum yazdım da.. itinaayla anlamak istemeyenler var..Yazmayım yazmayım diyorum yazdırcaksınız illâ.Arkadaşlar lütfen pkk=hdp demeyin alakası yok yani :S Bu saldırıyı da devlet yapmıştır, hdp sadist mi ki kendi tabanını bombalasın. Katil saray. Hiç yapar mı hdp böyle bişey aşkolsun. Aaa kendi mv de hayatını kaybetmiş. Bakın gördünüz mü hdp yapmamış.Yapsa kendi mv adayını öldürürür mü hiç. Cici seloBi daha barış timsali sevgi güvercinine böyle iftiralar atmayın lütfen Hey Allahım yarabbim bu sefer hdp iyi düşünmüş baktı ki oylar düşüyor hile de yapamıycaklar napsak napsak hah yine suruçdaki gibi bomba yapalım. Bu sefer kendi mv adayımızı da gönderelim ki daha inandırıcı olsun. Suriyedeki Rusya-Abd savaşında Türkiye kârlı çıkıyor pyd eli zayıflıyor tek çözüm karışıklık çıkarmaktı başarılı da oldular. Hâlâ saray saray saray.. 40bin gencin canını alan pkk yapmaz saray yapar. Selo yapmaz saray yapar.He bunu da saray yaptı, çünkü kendi soyundan olan hakkını korumak için dağa çıkılan (bkz: Yasin Börü) çocuğu balkondan aşağı atıp üzerine arabayla geçen pkk yapar mı hiç böyle bişey iftira atmayın please .s.s.s
öncelikle idamı AKP AB uyum sürecinde kaldırdı, yani teröristler için değil. aksine apo itini asmayacağına dair devlet güvencesini o zamanki anasol-m hükümeti (yılmaz, ecevit, bahçeli) verdi.Iyi ya.. Biz de asil suclulari tartisiyoruz iste burada.. Bombacilari yakalayip asmakla bu is cozumlense idi coktan biterdi. Zaten Idam cezasi 2000li yillarda bugun AKPli olan gurup tarafindan teror suclularina da kaldirildi, asamayiz. Polisin askerin yakaladiklari ama asamadiklari katiller coktan serbest birakildi gitti, HDP tarafindan degil, AKP tarafindan.. Dagdan indirdikleri ile birlikte sehirlere yollara bomba dosesinler diye, yollari kesip insan kacirsinlar diye.. MIT gozlerini kapatti, ordu dokunmama emri aldi.. Devlet once kendi icindeki PKK hizmetkarlarini ayiklasin, ulkeyi bu hale getirenler, bu durumun sorumlulari istifa etsin, yargilansin, PKKya hizmet edenlerin yerine Turkiyenin menfaatlerini koruyacak adamlar gelsin, derdimiz bu.
elbette sizin görüşünüzEylem, miting gbi yerlere cocuklarin goturulmesini dogru bulmuyorum . Bu benm gorusumdur ...
günlük hayattan örnek verelim o halde.iyi de normal olan zaten annenin babanın yasal bir eyleme giderken çocuğunu yanında götürebilmesidir.
düşünün yarın bir AKP mitingi olsa çocuğunuzu yanında götürmek istemez misiniz?
devletin görevi o alana girenlerin can sağlığını korumaktır.
ben nerede bu durumu AKP'ye bağlamışım? nerede bunun çözümü AKP'nin gitmesidir,demişim?günlük hayattan örnek verelim o halde.
sokakta ve toplu taşıma aracında da güvende olmak istiyoruz ama olmuyor. çünkü ya taciz ediliyoruz ya da bir serkeş bizi takip ediyor.
bunun için de çözüm akp nin gitmesi mi?
akp giderse devlet halkını korumaya mı başlayacak, pkk katliamlara son mu verecek, hdp pkk sözcülüğünden vaz mı geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?