Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Başın sağolsun. Allah dahmet eylesin dayına.

Ne barışı ne mitngi? Barış mitinginde kanlı meydan şarkısı mı okunur? Dün sedat peker teröre hayır mitingi yapmış. Oluk oluk kan akacak demiş. Teröre hayır mitinginde bu denir mi?

Büyük israil devleti? Ben komplo teorilerini anlamıyorum. Ne olursa olsun olan bize oluyor. Biz kanımızı canımızı yitirdikten sonra isterlerse sovyetleri yeniden canlandırsınlar isterlerse hepimizi yahudi yapsınlar banane.
Sadece ölenlere üzülüyorum.

Bugün duygularıma kelimenin tam anlamıyla tercüman olmuşsun. Kelimesi kelimesine katılıyorum.

sorun tam olarak bu, ülkeyi yönetmek en yüksek makam olan, yani cb olmak hatta tek adam olmak gibi bir lüksü varken hiçbir güç sahibi ülkeyi terketme planı yapmaz.
esed gibi, saddam gibi diktatörler yapar.
akp olsun erdoğan olsun zaten iktidar, rakipleri hep geride kalıyor, iktidar olma ihtimalleri çok zayıf, olsa dahi en fazla koalisyon olma ihtimali var.
erdoğanın ailesi zaten abd de orada burada istese işe girer çalışır yerleşir. ülkeyi terketmek için yakıp yıkmalarına gerek yok yani.
bu gerekçeler bugünki katliamı açıklamak için çok abes ve hafif kalıyor.
başka varsa alayım.

Masallah pkk bu kadar güzel savunulamazdı. Çok güzel beceriyosun bu işi

Kim o kaos dursun diye Akpye oy vermek isteyenler? Ben Turkiyede Istanbulda yasiyorum kimse kaos dursun diye Akpye oy verecegim demiyor. Son secimde ne olduyse oylar yine asagi yukari ayni olacak.

Madem Hdp bu olaylarin disinda durmak istiyor o zaman teroristlere silah erzak götürmeyecek , oz yonetim zirvalarina destek vermeyecek, sırtlarını da teror orgutune dayadiklarini soylemeyeceklerdi. Daha yeni Demirtas "gerilla" cenazesine gitmeyen milletvekillerine sorusturma acmaktan bahsediyordu. Bunlari da devlet zorla mi yaptirdi Hdpye?

Pkk Diyarbakir Hdp mitinginde de bugun de bu bombalari patlatmis olabilir. Bunu neden kesin bir dille reddediyorsunuz?

Bu bombalar patladi diye kimse Hdpye oy vermekten vazgecmeyecek. Hatta su 400 vekil olayi dolayisiyla daha da oyu artabilir.

Akp de Hdp de umrumda degil. Ama su olayi pkk yapmamistir nasil deniyor aklım almıyor.

Ben topyekun akpyi suclayanlari topyeku hdpyi suclayanlari gormekten de bıktım ayrica. Hepsi ayri ayri suclu ama su olayda hükümetin oy kazanacağını dusunmek abesle istigal. En basitinden guvenlik zafiyetinden elestirilir.

bu adam hangı sıfatla mıtıng yapıyor kı her mıtıngde yanında da ıkı sakallı hoca?

Yahu oyu tabiki artacak. Ne olacak insanlar vah tüh hdp liler öldü dicek.acıtasyon yaparak oy topluyor her kesimden.. Kimse demez menfaati için kendi adamlarını mı öldürcek diye ama öldürür bence öyle de yaptı. Hdp liletin olduğu yerde olduğu için herkes başkalarını suçlıcak. Birisine kötü gelen hdp gözünde iyi olacak ölüm oldu diye... Her kesimden gene oyunu arttıracak. Bunlar kalleş bunlar pislik feda ettim der geçer kendi içinde..

Anlamadigim su durumda mitinge nasil evladini getirmeye cesaret ediyorlar . Offf ( icim parcalandi allah sabir veersin

Benden çok yaşıcaksın :) aynısını yazacaktım şimdi Nasıl bunu çıkarttı diye..
pkkyı zerre savunmamış. tam tersi savunanları karşılayanları yazmış. mitingi kimlerin düzenlediğini.
yok artık ya. benim adım a ile başlıyor desem bize aptal dedin denecek. o derece yani

Komplo teorisi değil dans gerçeğin ta kendisi. Bir gün bunu herkes anlayacak malesef.

Yazık ya cidden yazık ben yine aynı şeyi savunuyorum bu ufacık bebelerin mitinglerde işi ne Allah aşkına
Ben hiçbir mitinge hangi parti olursa olsun ufacık çocukların götürülmesini doğru bulmuyorum.
Ülke bu kadar karışıkken hangi akla hizmet ufacık çocuğu siyasi olayların mitinglerin peşinde sürüklemek.
Hangi parti olursa olsun neyin mitingi olursa olsun ülke bu haldeyken çocuğunu bu tarz yerlere götüren anneyi babayı anlamam mümkün değil.
9 yaşında masum bir melek ne anlardı mitingden falan yazık oldu olan çocuğa oldu
Allah rahmet eylesin.

Şimdi bu yazımı bile okuyup da "götürmeseydi oh olsun" dedin diye iftira atacaklara sözüm asla ve asla cevap vermiyorum sizlere artık.

Anlamadigim su durumda mitinge nasil evladini getirmeye cesaret ediyorlar . Offf ( icim parcalandi allah sabir veersin
Evlatlarımızı mitinglere ,yürüyüşlere götürecek kadar korkusuz olmalıyız...devlet seni,beni korumalı kuş uçurtmamalı...ne bilsin kadıncağız barış yürüyüşünde yavrusunun öleceğini...Allah sabır versin..

ellerinde pankartlar
gidiyor bu çocuklar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu pazar kanlı pazar
dert yazar derman yazar
kalkın ayağa kalkın
gidiyor bu çocuklar

bu meydan kanlı meydan
ok fırladı çıktı yaydan
kalkın ayağa kalkın
biz şehirden siz köyden

yanılmıyorsan Ruhi Su tarafından Kanlı 1 Mayıs ardından yazılmıştır. sandığınızın aksine, her 1 Mayıs'ta, hemen her eylemde, grevde solcular tarafından söylenen bir türkü slogandır.
1 Mayıs 1977 Kanlı 1 Mayıs'ta hayatlarını kaybedenleri böylece anmış olduk.

Iyi ya.. Biz de asil suclulari tartisiyoruz iste burada.. Bombacilari yakalayip asmakla bu is cozumlense idi coktan biterdi. Zaten Idam cezasi 2000li yillarda bugun AKPli olan gurup tarafindan teror suclularina da kaldirildi, asamayiz. Polisin askerin yakaladiklari ama asamadiklari katiller coktan serbest birakildi gitti, HDP tarafindan degil, AKP tarafindan.. Dagdan indirdikleri ile birlikte sehirlere yollara bomba dosesinler diye, yollari kesip insan kacirsinlar diye.. MIT gozlerini kapatti, ordu dokunmama emri aldi.. Devlet once kendi icindeki PKK hizmetkarlarini ayiklasin, ulkeyi bu hale getirenler, bu durumun sorumlulari istifa etsin, yargilansin, PKKya hizmet edenlerin yerine Turkiyenin menfaatlerini koruyacak adamlar gelsin, derdimiz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…