- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi in vino veritas
-
akpsini bilemem ama hdp'si belli. her kim sebep oluyorsa bu acılara, kırgınlıklara yüzü gülmesin. Şu an bütün dünya benim olsa yine hacmim kadar yer kaplıcam, temel ihtiyaclarımı karşılıcam. büyük israil devleti kurulacak diye insanlık niye ölsün. kimseyi kırmak istemem, zaten isyanım kırılmalarımıza. bilmedigim şeyler de var ama en azından bildiklerim konusunda insanlarla bir şeyler paylaşmak istedim. 1,5 ay önce dayımın şehit olmasına sebep olan insanlara barış güvercini demesinler, zoruma gidiyor. saygılar
O kadar şehit verdik yas ilan edilmedi. Üstü örtüldü ayaklanmayalım diye. Ulusalcı kesimden korkuluyor. Çok güzel bir medya oyunu oynanıyor. Şehitler birer birer veriliyor. Görüntü yok. Nasıl pusu kurulduğu anlatılmıyor. Orduyla ilgili her şey kara kutu zaten.Ama bu olay ankaranın göbeğinde gözümüze sokulurcasına yapıldı. Başkentte. Sıhhiyede. Paraçalanmış insan görüntüleri nette dolaşıyor.
Kimse devlet yaptı pkk yaptı kesin konuşmasın. Bu işin katl pkk katil akpsi yok. Zekice oynanan bir oyun var. Ve ne olduğunu anladığımızda galiba çok fazla şeyi kaybetmiş olucaz. Umarım insanlığımızı kaybetmeyiz.
Ne hdp ne akp. Bu oyunun maşası olmaya gerek yok. Bu ikisi dışında hangi partiye oy veriyosanız verin. Savaşın parçası olmayın. Keskin çıkışlardan keskin tavırlardan uzak duralım. Birbirmizi kırmaya değmez.
Bu bir ağıtmış aslında. 1977 de işçi bayramında ölenler için yazılmış bir türküymüş.
sorun tam olarak bu, ülkeyi yönetmek en yüksek makam olan, yani cb olmak hatta tek adam olmak gibi bir lüksü varken hiçbir güç sahibi ülkeyi terketme planı yapmaz.türkiyede iç savaş çıkarmak karşılığında hepsine bir şeyler vaadedildiğini düşünüyorum ben. Bilal kaçar rte de yerleşir bir yerlere yakında demirtaş da kaçar. Apo ev hapsine geçer masuscuktan şöyle deniz kenarı yazlık bir yere. Hepsi 7 sülalerini doyurur. Bir bakmışız ülke elden gitmiş.
Amma cok palavralar atmissin AKP propogandasi yapacam, AKPyi aklayacagim diye.. Bu isler sana mi kaldi? Bir kere "PKKnin baris mitingi diye topladigi" palavrasini artik birak.. O mitingin cagrisi DISK, KESK, TMMOB, VE TBB tarafindan, yani Turkiyenin en guclu isci ve isveren sendikalari tarafindan "Emek, Baris, Demokrasi Mitingi' adi altinda yapildi,. PKK tarafindan degil.. O mitingde HDPnin yanisira butun diger partilerden gelen kalabalik bir halk vardi, sadece bomba HDP kortejinin bulundugu yerde patlatildi, olay budur. Once ogren, sonra gel, burada millete yalan yanlis bilgilerle akil verme. Artik dogrulari goremeyecek kadar Ideolojik kor musun, degil misin yazdiklarindan belli, merak etme sen..
Bu ulkeyi 13 senedir AKP yonetiyor, ulkedeki en buyuk teror katliami da onun devrine denk geliyor. Ankara'nin gobeginde 86 kisi olmus, yuzlerce yarali. 30 senedir PKK bu ulkede var, ama biz 30 senede boyle buyuk bir katliam gormedik, ulke bu kadar yangin yerine donmedi, hem de baskentte, insanlar hic bugun oldugu kadar sokaga cikmaktan, mitinge degil AVMye bile gitmekten korkmadi ulkede PKK diye bir teror orgutu var korkusuna.. Gun gecmiyor ki bir sehit haberi gelmesin. Ulkeyi 2002 de yillik 7 sehit sayisi ile devraldi AKP, getirdigi nokta kan golu.. Sen daha neyin savunmasini yapiyorsun burada? HDPPKK imis... Ben AKPPKK diye dusunuyorum bu kadar PKKye hizmetlerini, yaranmak icin cikardiklari kanunlari, Haburda dagdan indirip sehirlere saldiklari, davullu zurnali karsiladiklari PKKli kalles katillerle Diyarbakirda nasil karsilikli halay cektiklerini dusununce.. Hadi bunlara da yalan de.. Sen de bana palavraci de.. Diyemiyorsan sus, bilenler konussun. Palavralariniz artik tahammul sinirlarimizi asti, ulkeyi yangin yerine dondurenlerin sacmaliklarini dinleyebilecek psikolojide degiliz bugun, yasimiz var.
çamur at izi kalsın olayı yine..Masallah pkk bu kadar güzel savunulamazdı. Çok güzel beceriyosun bu işi
Kim o kaos dursun diye Akpye oy vermek isteyenler? Ben Turkiyede Istanbulda yasiyorum kimse kaos dursun diye Akpye oy verecegim demiyor. Son secimde ne olduyse oylar yine asagi yukari ayni olacak.Bak kendin diyorsun, menfaatlari neyse onu yaparlar. Sana soruyorum, menfaatlari neydi?? Tam hdp meclise girmisken menfaatleri ne? Bomba atilarak magdur olunmuyor. Bak bircok insan hdp'ye kin ve nefret ile aniyor. Bunun magduriyeti ne? Hangi sekilde bu bombayi patlatarak oylari artmistir??
Evet devlet'in menfaati var. Bircok insan sirf bu kaos dursun diye akp'ye oy vermek istiyor. Bircok insan hdp'nin bu olaylar ile baglantisi var diye hdp'ye oy vermek istemiyor artik. Bu olaylardan dolayi hdp'nin ciddi ciddi baraj altinda kalma ihtimali var ki bu yine tayyipi yarar. Chp cok oy alirsa sorun olmaz, asil sorun hdp meclise girerse oluyor.
Benden çok yaşıcaksın :) aynısını yazacaktım şimdi Nasıl bunu çıkarttı diye..çamur at izi kalsın olayı yine..
bu mesajdan pkkyı savunduğunu çıkardıysan acilen türkçe derslerine başla.
Başın sağolsun. Allah dahmet eylesin dayına.
Ne barışı ne mitngi? Barış mitinginde kanlı meydan şarkısı mı okunur? Dün sedat peker teröre hayır mitingi yapmış. Oluk oluk kan akacak demiş. Teröre hayır mitinginde bu denir mi?
Büyük israil devleti? Ben komplo teorilerini anlamıyorum. Ne olursa olsun olan bize oluyor. Biz kanımızı canımızı yitirdikten sonra isterlerse sovyetleri yeniden canlandırsınlar isterlerse hepimizi yahudi yapsınlar banane.
Sadece ölenlere üzülüyorum.
Yahu oyu tabiki artacak. Ne olacak insanlar vah tüh hdp liler öldü dicek.acıtasyon yaparak oy topluyor her kesimden.. Kimse demez menfaati için kendi adamlarını mı öldürcek diye ama öldürür bence öyle de yaptı. Hdp liletin olduğu yerde olduğu için herkes başkalarını suçlıcak. Birisine kötü gelen hdp gözünde iyi olacak ölüm oldu diye... Her kesimden gene oyunu arttıracak. Bunlar kalleş bunlar pislik feda ettim der geçer kendi içinde..Bak kendin diyorsun, menfaatlari neyse onu yaparlar. Sana soruyorum, menfaatlari neydi?? Tam hdp meclise girmisken menfaatleri ne? Bomba atilarak magdur olunmuyor. Bak bircok insan hdp'ye kin ve nefret ile aniyor. Bunun magduriyeti ne? Hangi sekilde bu bombayi patlatarak oylari artmistir??
Evet devlet'in menfaati var. Bircok insan sirf bu kaos dursun diye akp'ye oy vermek istiyor. Bircok insan hdp'nin bu olaylar ile baglantisi var diye hdp'ye oy vermek istemiyor artik. Bu olaylardan dolayi hdp'nin ciddi ciddi baraj altinda kalma ihtimali var ki bu yine tayyipi yarar. Chp cok oy alirsa sorun olmaz, asil sorun hdp meclise girerse oluyor.
gerçekten o yazıdan bunu mu anladınızMasallah pkk bu kadar güzel savunulamazdı. Çok güzel beceriyosun bu işi
Patlamada hayatını kaybedenler arasında 9 yaşında bir çocuk da var
PaylaşPaylaş
Veysi Atılğan, mitinge katılmak için alana birlikte geldiği babasıyla birlikte hayatını kaybetti
Ankara'daki Barış Mitingi öncesinde meydana gelen 2 patlamada hayatını kaybedenler arasında, 9 yaşındaki Veysel Atılğan'ın da bulunduğu açıklandı. Kaldırıldığı İbni Sina Hastanesi'nde hayatını kaybeden Veysel'in, mitinge katılmak için babasıyla birlikte alana geldiği, patlamada babasının da hayatını kaybettiği belirtildi.
Evrensel'in haberine göre, Birleşik Taşımacılık Sendikası üyesiİbrahim Atılğan ve yanında getirdiği 9 yaşındaki çocuğu Veysel Atılğan hayatını kaybetti. İbni Sina Hastanesi önünde bekleyen Nezahat Atılğan ise haberi aldığında yıkıldı. Evrensel gazetesinin haberine göre, eşini ve çocuğunu kaybeden Atılğan, “Yavrum seni nasıl toprağa vereceğim. Yavrum...” diye feryat etti.
pkkyı zerre savunmamış. tam tersi savunanları karşılayanları yazmış. mitingi kimlerin düzenlediğini.Benden çok yaşıcaksın :) aynısını yazacaktım şimdi Nasıl bunu çıkarttı diye..
Başın sağolsun. Allah dahmet eylesin dayına.
Ne barışı ne mitngi? Barış mitinginde kanlı meydan şarkısı mı okunur? Dün sedat peker teröre hayır mitingi yapmış. Oluk oluk kan akacak demiş. Teröre hayır mitinginde bu denir mi?
Büyük israil devleti? Ben komplo teorilerini anlamıyorum. Ne olursa olsun olan bize oluyor. Biz kanımızı canımızı yitirdikten sonra isterlerse sovyetleri yeniden canlandırsınlar isterlerse hepimizi yahudi yapsınlar banane.
Sadece ölenlere üzülüyorum.
amin. masum bir yavru gittiAnlamadigim su durumda mitinge nasil evladini getirmeye cesaret ediyorlar . Offf( icim parcalandi allah sabir veersin
Yazık ya cidden yazık ben yine aynı şeyi savunuyorum bu ufacık bebelerin mitinglerde işi ne Allah aşkınaPatlamada hayatını kaybedenler arasında 9 yaşında bir çocuk da var
PaylaşPaylaş
Veysi Atılğan, mitinge katılmak için alana birlikte geldiği babasıyla birlikte hayatını kaybetti
Ankara'daki Barış Mitingi öncesinde meydana gelen 2 patlamada hayatını kaybedenler arasında, 9 yaşındaki Veysel Atılğan'ın da bulunduğu açıklandı. Kaldırıldığı İbni Sina Hastanesi'nde hayatını kaybeden Veysel'in, mitinge katılmak için babasıyla birlikte alana geldiği, patlamada babasının da hayatını kaybettiği belirtildi.
Evrensel'in haberine göre, Birleşik Taşımacılık Sendikası üyesiİbrahim Atılğan ve yanında getirdiği 9 yaşındaki çocuğu Veysel Atılğan hayatını kaybetti. İbni Sina Hastanesi önünde bekleyen Nezahat Atılğan ise haberi aldığında yıkıldı. Evrensel gazetesinin haberine göre, eşini ve çocuğunu kaybeden Atılğan, “Yavrum seni nasıl toprağa vereceğim. Yavrum...” diye feryat etti.
Evlatlarımızı mitinglere ,yürüyüşlere götürecek kadar korkusuz olmalıyız...devlet seni,beni korumalı kuş uçurtmamalı...ne bilsin kadıncağız barış yürüyüşünde yavrusunun öleceğini...Allah sabır versin..Anlamadigim su durumda mitinge nasil evladini getirmeye cesaret ediyorlar . Offf( icim parcalandi allah sabir veersin
Iyi ya.. Biz de asil suclulari tartisiyoruz iste burada.. Bombacilari yakalayip asmakla bu is cozumlense idi coktan biterdi. Zaten Idam cezasi 2000li yillarda bugun AKPli olan gurup tarafindan teror suclularina da kaldirildi, asamayiz. Polisin askerin yakaladiklari ama asamadiklari katiller coktan serbest birakildi gitti, HDP tarafindan degil, AKP tarafindan.. Dagdan indirdikleri ile birlikte sehirlere yollara bomba dosesinler diye, yollari kesip insan kacirsinlar diye.. MIT gozlerini kapatti, ordu dokunmama emri aldi.. Devlet once kendi icindeki PKK hizmetkarlarini ayiklasin, ulkeyi bu hale getirenler, bu durumun sorumlulari istifa etsin, yargilansin, PKKya hizmet edenlerin yerine Turkiyenin menfaatlerini koruyacak adamlar gelsin, derdimiz bu.ne hikmetse kimsenin aklına pkk gelmiyor ama akp geliyor katliam sonunda.
böyle bir olay yaşandığında normal tepki nedir: "bu olayı yapanlar derhal bulunsun ve idam edilsin"dir değil mi?
ama sizler ve diğerleri "katil devlet katil akp masum hdpkk" yazarsanız ne olur?
işte bu tepkiler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?