Amma cok palavralar atmissin AKP propogandasi yapacam, AKPyi aklayacagim diye.. Bu isler sana mi kaldi? Bir kere "PKKnin baris mitingi diye topladigi" palavrasini artik birak.. O mitingin cagrisi DISK, KESK, TMMOB, VE TBB tarafindan, yani Turkiyenin en guclu isci ve isveren sendikalari tarafindan "Emek, Baris, Demokrasi Mitingi' adi altinda yapildi,. PKK tarafindan degil.. O mitingde HDPnin yanisira butun diger partilerden gelen kalabalik bir halk vardi, sadece bomba HDP kortejinin bulundugu yerde patlatildi, olay budur. Once ogren, sonra gel, burada millete yalan yanlis bilgilerle akil verme. Artik dogrulari goremeyecek kadar Ideolojik kor musun, degil misin yazdiklarindan belli, merak etme sen..
Bu ulkeyi 13 senedir AKP yonetiyor, ulkedeki en buyuk teror katliami da onun devrine denk geliyor. Ankara'nin gobeginde 86 kisi olmus, yuzlerce yarali. 30 senedir PKK bu ulkede var, ama biz 30 senede boyle buyuk bir katliam gormedik, ulke bu kadar yangin yerine donmedi, hem de baskentte, insanlar hic bugun oldugu kadar sokaga cikmaktan, mitinge degil AVMye bile gitmekten korkmadi ulkede PKK diye bir teror orgutu var korkusuna.. Gun gecmiyor ki bir sehit haberi gelmesin. Ulkeyi 2002 de yillik 7 sehit sayisi ile devraldi AKP, getirdigi nokta kan golu.. Sen daha neyin savunmasini yapiyorsun burada? HDPPKK imis... Ben AKPPKK diye dusunuyorum bu kadar PKKye hizmetlerini, yaranmak icin cikardiklari kanunlari, Haburda dagdan indirip sehirlere saldiklari, davullu zurnali karsiladiklari PKKli kalles katillerle Diyarbakirda nasil karsilikli halay cektiklerini dusununce.. Hadi bunlara da yalan de.. Sen de bana palavraci de.. Diyemiyorsan sus, bilenler konussun. Palavralariniz artik tahammul sinirlarimizi asti, ulkeyi yangin yerine dondurenlerin sacmaliklarini dinleyebilecek psikolojide degiliz bugun, yasimiz var.