• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bu bana pek mantikli gelmedi Ne demis, yarin kan mi akacak diye? Diyelim ki onlar yapti, bazelerin dedigi gibi akli karistirmak icin. Eh söyleyerek hangi akil karisiyor? Söyleyerek bilerek kendi milletvekilini öldürdüklerini kabul etmis olurlar. O zaman kim bunlara daha oy verir? Yani dedigim gibi, pek mantikli degil.

Oy peşinde değillerdir belki başka bir şeyler vaad edilmiştir. Ama bundan kürt halkı da türk halkı da zarar görecek. Valla ne demiş bilmiyorum. Ama illaki bir istihbaratları vardır devletin de hdpnin de. Bilmeme ihtimallerini düşünemiyorum.

şuan ki tt ler:
Capture.JPG

akpsini bilemem ama hdp'si belli. her kim sebep oluyorsa bu acılara, kırgınlıklara yüzü gülmesin. Şu an bütün dünya benim olsa yine hacmim kadar yer kaplıcam, temel ihtiyaclarımı karşılıcam. büyük israil devleti kurulacak diye insanlık niye ölsün. kimseyi kırmak istemem, zaten isyanım kırılmalarımıza. bilmedigim şeyler de var ama en azından bildiklerim konusunda insanlarla bir şeyler paylaşmak istedim. 1,5 ay önce dayımın şehit olmasına sebep olan insanlara barış güvercini demesinler, zoruma gidiyor. saygılar
Allah rahmet eylesin...

Grillcim daha olayı üstlenen olmadı ki?suriye bile çıkabilir...hatırlarsın Antep'te durakta insanlarımız öldürüldü bi bayram günü....siz bize karışırsanız bizde sizi böyle kaosa sürükleriz diye yapılmış bile olabilir..
ben ışid(daeş) ve pkk işbirliği olabilir diye düşünüyorum.

Oyına gelmeyin.biri çıkıp sosyal medya hesabından yarın miting karışacaktır devlet yüzünden diyor. Niye? Algı yönetimi... Bugün bu olaylar oluncada herkes dün tweet atan adama yöneldi. Devlet dediği için herkes ak partiyi suçlıcak.. Ama öyle değil. Benim görüşüm bu saldırıyı hdp kendisi yapmıştır suçu ak partiye atmaya çalışarak. Niye seçimde acıtasyon yapmak için. Uyanın çözüm süreci, barış diye birşey yok öne bunu sürüp arka bahçede neler oluyor. Hdp ve kürtlerin istediği özerklik... Ülkeyi karıştırmak dağıtmak parçalamak... Devletlerini kurmak..

Aynen karayilan midir her ne zikkimsa demis ya ateskes ilan ettik die . Doru bugün 86 cana kastetdiler artik secime kadar sesleri sedalari cikmaz .. cici cocuklarin ..

Amma cok palavralar atmissin AKP propogandasi yapacam, AKPyi aklayacagim diye.. Bu isler sana mi kaldi? Bir kere "PKKnin baris mitingi diye topladigi" palavrasini artik birak.. O mitingin cagrisi DISK, KESK, TMMOB, VE TBB tarafindan, yani Turkiyenin en guclu isci ve isveren sendikalari tarafindan "Emek, Baris, Demokrasi Mitingi' adi altinda yapildi,. PKK tarafindan degil.. O mitingde HDPnin yanisira butun diger partilerden gelen kalabalik bir halk vardi, sadece bomba HDP kortejinin bulundugu yerde patlatildi, olay budur. Once ogren, sonra gel, burada millete yalan yanlis bilgilerle akil verme. Artik dogrulari goremeyecek kadar Ideolojik kor musun, degil misin yazdiklarindan belli, merak etme sen..

Bu ulkeyi 13 senedir AKP yonetiyor, ulkedeki en buyuk teror katliami da onun devrine denk geliyor. Ankara'nin gobeginde 86 kisi olmus, yuzlerce yarali. 30 senedir PKK bu ulkede var, ama biz 30 senede boyle buyuk bir katliam gormedik, ulke bu kadar yangin yerine donmedi, hem de baskentte, insanlar hic bugun oldugu kadar sokaga cikmaktan, mitinge degil AVMye bile gitmekten korkmadi ulkede PKK diye bir teror orgutu var korkusuna.. Gun gecmiyor ki bir sehit haberi gelmesin. Ulkeyi 2002 de yillik 7 sehit sayisi ile devraldi AKP, getirdigi nokta kan golu.. Sen daha neyin savunmasini yapiyorsun burada? HDPPKK imis... Ben AKPPKK diye dusunuyorum bu kadar PKKye hizmetlerini, yaranmak icin cikardiklari kanunlari, Haburda dagdan indirip sehirlere saldiklari, davullu zurnali karsiladiklari PKKli kalles katillerle Diyarbakirda nasil karsilikli halay cektiklerini dusununce.. Hadi bunlara da yalan de.. Sen de bana palavraci de.. Diyemiyorsan sus, bilenler konussun. Palavralariniz artik tahammul sinirlarimizi asti, ulkeyi yangin yerine dondurenlerin sacmaliklarini dinleyebilecek psikolojide degiliz bugun, yasimiz var.
ne hikmetse kimsenin aklına pkk gelmiyor ama akp geliyor katliam sonunda.
böyle bir olay yaşandığında normal tepki nedir: "bu olayı yapanlar derhal bulunsun ve idam edilsin"dir değil mi?
ama sizler ve diğerleri "katil devlet katil akp masum hdpkk" yazarsanız ne olur?
işte bu tepkiler olur.

Ölüsevicilikte son noktadasınız tebrikler o zaman.
Ya benim askerimi şehit etmiş, analarımızı ağlatmış,hain pusular kurmuş,bebek katilini önder bilmiş insanlar öldü diye mi üzülecem ben . Üzülmüyorum arkadaş..şehit askere tuzak kurup arabalarını havaya uçururken kahkalarını duydunuz mu? Kimse kimsenin vicdanını falan sorgulamasın. Eğer bir insan çıkıp da şurda hdp yi savunuyorsa teröristleri savunuyordur.

Teror orgutunde mantik aramiyorum. Mantik insanlara özgü bir seydir.

Sanki pkk hic canli bomba eylemi yapmamis da bunu planlayamayacak? Ki böyle kaotik bir ortamda cozum surecinde bu denli guclenmisken.

Ben hdp=pkk fikrindeyim ve pkk bunca zamandir en cok Kürtlere zarar vermistir. Pekâlâ kendi destekcilerini de oldurebilir. Pkkyi ne zannediyorsunuz anlamiyorum. Terorist bunlar yahu. Menfaatlerine ne uygunsa onu yaparlar.

Suan daha farkli sivil hedeflere yonelmeleri bir sey kazandirmaz esasen. Simdi emanet oylari kaybedecekleri hedefleri niye vursunlar?Emanet oylari katlayacaklari hesefleri vururlar.Her daim magdur olarak bunca senedir iktidar olan bir parti var. Magdur her zaman ekmek yer bu memlekette. Bizi susturmaya calisiyorlar demek icin tipki senin sordugun sorulari sordurmak icin yapmis olamazlar mi?

Eger gercekten su yazdiklarina inaniyorsan konusmaya bile değmez. Pkk gibi bi orgut resmen cici cocuk yapılıyor. Gayet de planlayip yapmis olabilirler. Bu patlayan bombalardan karli cikan devlet diyorsan algilamada bir problem var derim kusura bakma

Bak kendin diyorsun, menfaatlari neyse onu yaparlar. Sana soruyorum, menfaatlari neydi?? Tam hdp meclise girmisken menfaatleri ne? Bomba atilarak magdur olunmuyor. Bak bircok insan hdp'ye kin ve nefret ile aniyor. Bunun magduriyeti ne? Hangi sekilde bu bombayi patlatarak oylari artmistir??

Evet devlet'in menfaati var. Bircok insan sirf bu kaos dursun diye akp'ye oy vermek istiyor. Bircok insan hdp'nin bu olaylar ile baglantisi var diye hdp'ye oy vermek istemiyor artik. Bu olaylardan dolayi hdp'nin ciddi ciddi baraj altinda kalma ihtimali var ki bu yine tayyipi yarar. Chp cok oy alirsa sorun olmaz, asil sorun hdp meclise girerse oluyor.

Patlamada hayatını kaybedenler arasında 9 yaşında bir çocuk da var
Paylaş Paylaş
facebook-share-icon.png

Veysi Atılğan, mitinge katılmak için alana birlikte geldiği babasıyla birlikte hayatını kaybetti
page_patlamada-hayatini-kaybedenler-arasinda-9-yasinda-bir-cocuk-da-var_824452713.jpg

Ankara'daki Barış Mitingi öncesinde meydana gelen 2 patlamada hayatını kaybedenler arasında, 9 yaşındaki Veysel Atılğan'ın da bulunduğu açıklandı. Kaldırıldığı İbni Sina Hastanesi'nde hayatını kaybeden Veysel'in, mitinge katılmak için babasıyla birlikte alana geldiği, patlamada babasının da hayatını kaybettiği belirtildi.

Evrensel'in haberine göre, Birleşik Taşımacılık Sendikası üyesiİbrahim Atılğan ve yanında getirdiği 9 yaşındaki çocuğu Veysel Atılğan hayatını kaybetti. İbni Sina Hastanesi önünde bekleyen Nezahat Atılğan ise haberi aldığında yıkıldı. Evrensel gazetesinin haberine göre, eşini ve çocuğunu kaybeden Atılğan, “Yavrum seni nasıl toprağa vereceğim. Yavrum...” diye feryat etti.

Bu olaylar olmasa, niye yeni secimde oy almasin? O zaman yeni ve eski secimin arasindaki fark neydi? Ve diyelim ki korktu barajin altinda kalacagina (ki halen cesitli anketler baraji gececekti diyor) böyle mi oy alacaklarini düsündüler? Partinin terör ile anilmasi ile? Dedigim gibi secimden önce demirtasi sempatik bulan, artik nefret ediyor. Demirtas ta bunu biliyordu. Niye bunu tehlikeye atsin?

Ve akp artik parti olmaktan cikali co000k uzun zaman oldu. Artik hersey ellerinde. Savci elinde, medya elinde, heer yerde adamlari var, derin devlete sizdilar bunlar. Kaset olayindan sonra binlerce polis ve savci sürüldü. Cumhurbaskan (ki güya tarafsiz,..) acikca akp icin kampanya yapiyor. Akp'deki güc inanilmaz.

Ve hadi diyelim 400 vekil yalnis anlasildi, daglica olayin haftasinda bile bir bakan "oylarimizda yükselis trendi var" niye dedi?

Ve akillari niye karistirmak istesin hdp? Oylari iyidi, imaj degisikligi vardi. Sadece kürtler degil, chp'den bikmis, akp'den bikmis bircok insan oy vermisti. Tekrar soruyorum imajini, oy'unu niye tehlikeye atmak istesinler??

7 haziran secimi öncesi yaptigi mitingde de bomba patlamışti hatirlarsan. O mitingin öncesindeki ve sonrasındaki anketlere bak demirtasin oyunun nasıl arttığını göreceksin.

Şuanda aynısı oldu. Oy kaybedecegi aşikar. Pkkyla olan bağlantıları güneş gibi ortada. Tekrar mağduru oynayacak.

Amma cok palavralar atmissin AKP propogandasi yapacam, AKPyi aklayacagim diye.. Bu isler sana mi kaldi? Bir kere "PKKnin baris mitingi diye topladigi" palavrasini artik birak.. O mitingin cagrisi DISK, KESK, TMMOB, VE TBB tarafindan, yani Turkiyenin en guclu isci ve isveren sendikalari tarafindan "Emek, Baris, Demokrasi Mitingi' adi altinda yapildi,. PKK tarafindan degil.. O mitingde HDPnin yanisira butun diger partilerden gelen kalabalik bir halk vardi, sadece bomba HDP kortejinin bulundugu yerde patlatildi, olay budur. Once ogren, sonra gel, burada millete yalan yanlis bilgilerle akil verme. Artik dogrulari goremeyecek kadar Ideolojik kor musun, degil misin yazdiklarindan belli, merak etme sen..

Bu ulkeyi 13 senedir AKP yonetiyor, ulkedeki en buyuk teror katliami da onun devrine denk geliyor. Ankara'nin gobeginde 86 kisi olmus, yuzlerce yarali. 30 senedir PKK bu ulkede var, ama biz 30 senede boyle buyuk bir katliam gormedik, ulke bu kadar yangin yerine donmedi, hem de baskentte, insanlar hic bugun oldugu kadar sokaga cikmaktan, mitinge degil AVMye bile gitmekten korkmadi ulkede PKK diye bir teror orgutu var korkusuna.. Gun gecmiyor ki bir sehit haberi gelmesin. Ulkeyi 2002 de yillik 7 sehit sayisi ile devraldi AKP, getirdigi nokta kan golu.. Sen daha neyin savunmasini yapiyorsun burada? HDPPKK imis... Ben AKPPKK diye dusunuyorum bu kadar PKKye hizmetlerini, yaranmak icin cikardiklari kanunlari, Haburda dagdan indirip sehirlere saldiklari, davullu zurnali karsiladiklari PKKli kalles katillerle Diyarbakirda nasil karsilikli halay cektiklerini dusununce.. Hadi bunlara da yalan de.. Sen de bana palavraci de.. Diyemiyorsan sus, bilenler konussun. Palavralariniz artik tahammul sinirlarimizi asti, ulkeyi yangin yerine dondurenlerin sacmaliklarini dinleyebilecek psikolojide degiliz bugun, yasimiz var.
Arkadaşım yastayız ama seni alkışlıyorum.....barış süreci diye soda şişesinin üstünden bile T.C.yi kaldır,okullarda andımızı yasakla,bi tarafına Barzani'yi öbür tarafına şarkıcıyı alıp "Meyri,meyri"diye halay çek,terörist başı sayın Genelkurmay Başkanı terörist olsun...Şehit babası karaktersiz,ölen madenciler için bu işin fıtratında var ,çiftçiye ananı da al git,askere askerlik yan gelip yatma yeri değil,de...mavi Marmara da insanımız ölsün ertesi gün dışişleri bakanının (şimdiki Başbakan) İsrail dışişleri bakanıyla görüntüleri basına sızsın..cemaat aldatır,PKK kandırır,..yıllarca PKK asfalta mayın döşer nerede oranın idari amirleri...hep uyuyorlar,benim 20lik fidanlarım paramparça toprağa düşüyor sonra şehitler ölmez git annesine sor bakalım ölüyor mu ölmüyor mu?ben kanmıyorum arkadaşım bu numaralara!olan sana,bana,konuma komşuma oluyor...onlara hiçbirşey olmuyor.,bedeli hep gariban halk ödüyor...

Back