- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
geneldi aslında cevabım size değildi, belirtmeyi unuttum.ben nerede bu durumu AKP'ye bağlamışım? nerede bunun çözümü AKP'nin gitmesidir,demişim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geneldi aslında cevabım size değildi, belirtmeyi unuttum.ben nerede bu durumu AKP'ye bağlamışım? nerede bunun çözümü AKP'nin gitmesidir,demişim?
ayrıca güvenlik önlemi almakla otobüsteki tacizi kıyaslamak, çok şahane olmuş.günlük hayattan örnek verelim o halde.
sokakta ve toplu taşıma aracında da güvende olmak istiyoruz ama olmuyor. çünkü ya taciz ediliyoruz ya da bir serkeş bizi takip ediyor.
bunun için de çözüm akp nin gitmesi mi?
akp giderse devlet halkını korumaya mı başlayacak, pkk katliamlara son mu verecek, hdp pkk sözcülüğünden vaz mı geçecek?
elbette sizin görüşünüz
ama dünyanın her yerinde adı Barış olan eylemlere, siyasi parti mitinglerine, hatta eylemlere çocuklar götürülür.
neyse uzatmak istemiyorum.
şu aşamada o babanın niyetini tartışmak doğru değil.
evlat bu, böyle bir şey olacağı aklına en ufacık düşseydi evladını elbet evde bırakırdı, adamcağız demek güvenlik önlemi alınacağını sandıysa, bu sanrısı hem kendinin hem evladının canından olmasına neden olmuş.
Bu olayda evet bencede akp alakası yoköncelikle idamı AKP AB uyum sürecinde kaldırdı, yani teröristler için değil. aksine apo itini asmayacağına dair devlet güvencesini o zamanki anasol-m hükümeti (yılmaz, ecevit, bahçeli) verdi.
sonra akp derin devlet pkk işbirliğini afişe etti, Kürtlerin haklarını vererek çözüm sürecini başlattı, Kürtler sözcüleri olarak HDP yi (yani pkk ve apo yu) gösterince devlet eli mahkum onlarla masaya oturdu kan dökülmesin diye.
Devlet önce vatandaşım diyerek her tavizi verdi ama hdpkk ne yaptı. HİÇ.
yine kan dökmeye, korkutmaya devam ediyor.
AKP en azından 30 yıldır yapılmayanı yaptı yani Kürtleri muhatap aldı, taleplerini dinledi ve tepkilere rağmen isteklerini yerine getirdi.
Kürtlerin sözde savunucusu HDPKK ne yaptı, ilk fırsatta ülkeyi 30 yıllık kaos ortamına geri döndürmek için en iyi bildiği yolu yani öldürmeyi seçti.
sonuç olarak bu bir terör olayı ve suçlu muhtemelen PKK.
ancak PKK nın ekmeğine yağ sürer gibi tam da onların gösterdiği yere bakarak bu ülkenin seçilmiş CB ve partisine böyle kolay çamur atmanın vatanseverlikle, vicdanla, insafla ilgisi yok.
bir kez de tarafsız düşünmeyi deneyin, belki o zaman anlayabilirsiniz.
Lüzumsuz..halkı galeyana getirme çabaları...Taksimde patlama protestosu varmis . Allah askina tamam tebrik ediyorum cok guzel birsey yapiyorsunuz da . Su durumda bu yapilir mi . Hadi oradada aynisi olsa . Allahim sen ulkemizi , insanlarimizi koru
güvenlik önlemi alıyor devlet, miting alanına giren çıkan herkes tek tek aranıyor.ayrıca güvenlik önlemi almakla otobüsteki tacizi kıyaslamak, çok şahane olmuş.
keşke alnınızda çıkan sivilceyle kıyaslasaymışsınız.
86 kişi öldü, sayının 90 üzerine çıktığı söylentileri var, hatırlatayım.
Taciz ile katliamı karşılaştırdığı ya tobe tobe, savunmaya bak.ayrıca güvenlik önlemi almakla otobüsteki tacizi kıyaslamak, çok şahane olmuş.
keşke alnınızda çıkan sivilceyle kıyaslasaymışsınız.
86 kişi öldü, sayının 90 üzerine çıktığı söylentileri var, hatırlatayım.
bakın konumuz AKP ya da CHP ya da X parti değil.güvenlik önlemi alıyor devlet, miting alanına giren çıkan herkes tek tek aranıyor.
ama miting alanına çıkan her sokak cadde ve o sokak caddeyi kullanan insanları tek tek arayamaz devlet.
böyle bir demokrasi anlayışı, böyle bir polis gücü hiçbir devlette olmaz, olamaz.
katliam miting alanında değil o alana giden bir bölgede meydana geliyor.
umarım anlatabildim.
pardon?Taciz ile katliamı karşılaştırdığı ya tobe tobe, savunmaya bak.
AKP Kürtleri muhatap almadı güzel kardeşim PKK yı muhatap aldı,dünya tarihinde terör örgütüyle masaya oturmuş hükümet yoktur..hükümet terör örgütünü muhatap alamaz.,stk ları görevlendirir aracılar bulur direk kendisi oturmaz,oturamaz,..böyle yaparsan terör örgütü senden herşeyi ister...İngiltere nin İrlanda nın yaptığını yapmalıydı örnek modellerle çalışmalıydı...tamam askeri vesayeti kaldırdın belki tamamen sivil siyasetin bu işi çözeceğine inandın olabilirdi elbette,ama olmadı olamadı..,kurbağanın sırtına binen dereyi geçince kurbağayı sokup öldüren akrep hikayesidir bu...PKK akrepti ve sen ona inandın..inanamazsın,bir devlet zayıflık gösteremez,kandırıldım diyemez..,sonra akrep seni sokar dünya da haline Güler...Türkiye deki kaos dünyayı besler çünkü...öncelikle idamı AKP AB uyum sürecinde kaldırdı, yani teröristler için değil. aksine apo itini asmayacağına dair devlet güvencesini o zamanki anasol-m hükümeti (yılmaz, ecevit, bahçeli) verdi.
sonra akp derin devlet pkk işbirliğini afişe etti, Kürtlerin haklarını vererek çözüm sürecini başlattı, Kürtler sözcüleri olarak HDP yi (yani pkk ve apo yu) gösterince devlet eli mahkum onlarla masaya oturdu kan dökülmesin diye.
Devlet önce vatandaşım diyerek her tavizi verdi ama hdpkk ne yaptı. HİÇ.
yine kan dökmeye, korkutmaya devam ediyor.
AKP en azından 30 yıldır yapılmayanı yaptı yani Kürtleri muhatap aldı, taleplerini dinledi ve tepkilere rağmen isteklerini yerine getirdi.
Kürtlerin sözde savunucusu HDPKK ne yaptı, ilk fırsatta ülkeyi 30 yıllık kaos ortamına geri döndürmek için en iyi bildiği yolu yani öldürmeyi seçti.
sonuç olarak bu bir terör olayı ve suçlu muhtemelen PKK.
ancak PKK nın ekmeğine yağ sürer gibi tam da onların gösterdiği yere bakarak bu ülkenin seçilmiş CB ve partisine böyle kolay çamur atmanın vatanseverlikle, vicdanla, insafla ilgisi yok.
bir kez de tarafsız düşünmeyi deneyin, belki o zaman anlayabilirsiniz.
Miting yapılmadı ki bayrak olsun!Size bir soru.. Neden barış mitinginde Türk bayrağı yok? Daha önce lafı geçti mi bilmiyorum tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı ama dikkatimi çeken bir ayrıntı..
Sen değil canım, alıntı yaptığına yazmıştım.pardon?
80 sayfa olmuş hala 10.sayfada sorulan bu soru ile karşılaşıyoruz.Size bir soru.. Neden barış mitinginde Türk bayrağı yok? Daha önce lafı geçti mi bilmiyorum tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı ama dikkatimi çeken bir ayrıntı..
Başka bayraklar sürüsüne bereket maşallah fotoğraflarda..Miting yapılmadı ki bayrak olsun!
Tamam da oturup 80 sayfayı okuyup da öyle mi yorum yazmam gerekiyor?80 sayfa olmuş hala 10.sayfada sorulan bu soru ile karşılaşıyoruz.
bayrağimiz mitingde varmış arkadaşlar fotosunu koymuştu bir arkadas.