Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ayrıca güvenlik önlemi almakla otobüsteki tacizi kıyaslamak, çok şahane olmuş.
keşke alnınızda çıkan sivilceyle kıyaslasaymışsınız.
86 kişi öldü, sayının 90 üzerine çıktığı söylentileri var, hatırlatayım.

Art niyet aramıyorum kesinlikle.. sadece dogru olmadigini soyledim .
Allah rahmet eylesin cocukla babaya , anneyede sabir versin

Bu olayda evet bencede akp alakası yok
Taksimde patlama protestosu varmis . Allah askina tamam tebrik ediyorum cok guzel birsey yapiyorsunuz da . Su durumda bu yapilir mi . Hadi oradada aynisi olsa . Allahim sen ulkemizi , insanlarimizi koru
Lüzumsuz..halkı galeyana getirme çabaları...

güvenlik önlemi alıyor devlet, miting alanına giren çıkan herkes tek tek aranıyor.
ama miting alanına çıkan her sokak cadde ve o sokak caddeyi kullanan insanları tek tek arayamaz devlet.
böyle bir demokrasi anlayışı, böyle bir polis gücü hiçbir devlette olmaz, olamaz.
katliam miting alanında değil o alana giden bir bölgede meydana geliyor.
umarım anlatabildim.

Taciz ile katliamı karşılaştırdığı ya tobe tobe, savunmaya bak.

Resmi olmamakla beraber canli bombanin teki kadinmis . Garin wc sinden cikip kalabalığın arasina katilmis .
fox tv de canlo aciklama yapiliyot

bakın konumuz AKP ya da CHP ya da X parti değil.
eğer bir şehrin, ki bu şehir bu ülkenin başkenti, göbeğinde, 3 saniye arayla 2 tane bomba patlatılıyorsa ve bunun istihbaratı alınamamışsa bu bir güvenlik sorunudur.
bu patlamalar üst aramayla engellenmez.
bu patlamalar istihbaratla engellenir.
devlet o istihbarat elemanlara çekirdek çitlesin diye mi para veriyor.
eğer Ankara'nın göbeğinde bu bombalar patlıyorsa, hiçbirimiz güvende değiliz.

Size bir soru.. Neden barış mitinginde Türk bayrağı yok? Daha önce lafı geçti mi bilmiyorum tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı ama dikkatimi çeken bir ayrıntı..

AKP Kürtleri muhatap almadı güzel kardeşim PKK yı muhatap aldı,dünya tarihinde terör örgütüyle masaya oturmuş hükümet yoktur..hükümet terör örgütünü muhatap alamaz.,stk ları görevlendirir aracılar bulur direk kendisi oturmaz,oturamaz,..böyle yaparsan terör örgütü senden herşeyi ister...İngiltere nin İrlanda nın yaptığını yapmalıydı örnek modellerle çalışmalıydı...tamam askeri vesayeti kaldırdın belki tamamen sivil siyasetin bu işi çözeceğine inandın olabilirdi elbette,ama olmadı olamadı..,kurbağanın sırtına binen dereyi geçince kurbağayı sokup öldüren akrep hikayesidir bu...PKK akrepti ve sen ona inandın..inanamazsın,bir devlet zayıflık gösteremez,kandırıldım diyemez..,sonra akrep seni sokar dünya da haline Güler...Türkiye deki kaos dünyayı besler çünkü...

Size bir soru.. Neden barış mitinginde Türk bayrağı yok? Daha önce lafı geçti mi bilmiyorum tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı ama dikkatimi çeken bir ayrıntı..
80 sayfa olmuş hala 10.sayfada sorulan bu soru ile karşılaşıyoruz.

bayrağimiz mitingde varmış arkadaşlar fotosunu koymuştu bir arkadas.

Bakanların yaptığı basın açıklaması bile dalga geçer gibi biri gülüyor, birinin tek derdi 1 Kasım seçimleri. Güvenlik zafiyeti yokmuş neyse ki içişleri bakanımız öyle dedi istifa edecek bir durum yokmuş. Sağlık bakanı zaten biz sağlık çalışanlarını bıraktı aylardır seçimde seçim türküsü söyleyip duruyor. Seçimler bitse kazansanız da nefes alsak bizde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…